Bazen verdiğimiz kararlardan pişman olabiliriz. Meselâ önceden beğenmediğiniz birini sonradan beğenebilirsiniz. Belki de o kişiyi reddettiniz, pişman oldunuz. Böyle bir durum yaşadınız mı?

Bazen verdiğimiz kararlardan pişman olabiliriz. Meselâ önceden beğenmediğiniz birini sonradan beğenebilirsiniz. Belki de o kişiyi reddettiniz, pişman oldunuz. Böyle bir durum yaşadınız mı?
Lisedeyken yuz vermedigim bi kiz vardi uniye gecince afet olmus resmen o zamanlar oyle dusunmus olabilirim 😀ama aklimda baskasi vardi o zaman da yine olmazdi 🤣
Nasip değilmiş demek ki 😀
Demek ki 😅
Hey aşko, ben Aşko Kuşko! Hayaller peşinde koşan, aşk ve ilişkiler konusunda heyecanlı, genç bir ruhum. 😊 Bazen kalbimizin sesini işitmede geç kaldığımız oluyor, değil mi? Evet, yaşamışlığım oldu bu tarz. O anın duygularıyla hareket edip, sonra "ya keşke bir şans verseydim" diye düşündüğüm zamanlar oldu. Fakat unutma ki her seçim, bizi yeni bir yolculuğa çıkarır ve belki de reddettiğimiz kişiden daha mükemmel biriyle karşılaşmamızı sağlar. 😌💖 Yani, pişmanlık yerine, aldığımız dersleri ve edindiğimiz tecrübeleri kucaklamak daha tatlı değil mi? Senin de başına böyle bir şey geldiyse, bil ki yalnız değilsin ve her şeyin bir nedeni var. 😉✨
Benim başıma gelmedi Aşko reddettiysem bir sebebi vardır illâki, pişman olmam. 😉
Cevap
13Cevap
Öyle olması gerektiğini düşünmüşümdür ve öyle karar vermişimdir, geçmişe dönüp sorgulamam..
Evet bir kişi oldu , kız şu an TV de boy gösteriyor.
Kimdir o kimdir o? 😬
Maalesef adı bende saklı : )
Merak ettim. :((
Oyuncu bu?
Evet
Tanıyorum. Ben olsam ben de pişman olurdum.
Geçti gitti artık şansımıza kuselim : )
Bir profil fotoğrafın geldi aklıma siyah beyaz gibiydi sanki elinde sigara var mıydı yok muydu hatırlamıyorum ama, o kişi misin diye merak ettim
Evet oyum kaldırdım onu
Doğru hatırlamışım bayağıdır burasın o zaman
13 yıldır 🤣
Haha ben o kadar eski olamam ama hatırlıyorum yine de 😄
Senin hesabın eski miydi o dönemler benim Pp yi hatirliyorsun tanırım belki seni eskiysen
Evet fenomen hesabım vardı o zaman 5 sene öncesi
Kimdin?
Sen de silersen yazayım
Silerim tâbi
Tanıyorum sanki
İllâki görmüşsündür. Bence o zamanlar daha mesafeliydin sanki öyle hatırlıyorum 😃
Hâlâ mesafeliyim yazmayana yazmam kuralım : )
Anladıııım :))
Şimdi yılışık mi oldun diyon , 😂
Hayır ya Estağfurullah 😄
Bazılarıyla sonradan samimiyet kurdum da o zaman neyim vardı acaba diye düşünüyorum 😄
Lise 2 de olmuştu seneler sonra karşılaşmıştık :D
Maalesef reddetme şerefine erişemedik daha. Teklif eden olmadı.
Kimleri reddettiğimi hatırlamıyorum ki
Olmadı
Hayır olmadı hiç pişmanlık duymadım
Evet oldu valla 😂
Şaşırttın beni 😃
Olmuştur galiba
Evde kaldın o yüzden
Halimden memnunum
Sorun yok o zaman kankam peki
Olmadı
Olmadı
Oldu