Oldu. Çok ünlü yıllarca süren bir mafya dizisinde oynayan çok yakışıklı ismi lazım değil birisi vardı. Onu çok fazla reddetmiştim. Bana birgün “millet kapımda yatıyor senin bana yaptığına bak” demişti. (Gerçekten bazı kadınlar kapısında yatıyordu o yıllarda ne kadar s. laklarsa) Ukalalığı ve kendini bir bk sanması sinirimi iyice bozmuştu bu lafından sonra. Ama adama baktıkça bakasın gelen bir yakışıklılıktaydı.
Bense onun sadece yanımda eriyecek gibi oluşunu benimle sohbet ederkenki bakışını ve dayanamaz hallerini durup izlemeyi seviyordum. Açıkçası onunla hiçbir halt yapasım yoktu sadece bunun devinimlerini izliyordum.
Fakat sonra bir erkek arkadaşım bunun instagram fotolarını görüp yuh ulan buna ben bile verirdim deyince bir an üzüldüm ona yaptıklarıma. Çünkü kapısında yatılan o tapılası yaratığı izlemek için kullanmasaydım keşke dedim.
Evet pişman oldum.
Gerçi istersem hala yaratık duruyor ama ne bileyim hala da istemiyorum o günlerde pişman olmuştum. Dizi de bitti zaten. İçimin her şeye isteği gitti onu izlemek bile istemiyorum konuşturup..
Kızla kafa yapımız uyuşmuyordu Ilerde çok sıkıntı cekicektik Bu yüzden kizi kendimden soguttum Bir yandan da pişman oldum Hem Libidom tavan hemde aşık olmak istedim sanırım Ama en iyisi bu sureci baltalamam di Kimsenin kızını üzmeye hakkım yok Ahh libido Ahhh
Hayır olmadı düşündüm de çünkü eğer birisini istemiyorsan demekki gerçekten içimde bir şey yok en ufak bir ihtimal olsa bir şans veririm zaten ama demek için de bir şey yok ki geri çevirmişim pişman olmadım hatta tam tersine daha iyi oldu benden umut bulsaydı çünkü daha kötü olacaktı
Zaten hep öyle olmaz mı 3 yanlışın bir doğruyu götürdüğü gibi bir yanlış insan yaşanabilecek en doğru kişiyi götürüyor. Çünkü o yanlış kişi senden güveni, inacıda alıp götürüyor. Ondan sonra doğru insana yanlış insana güvendiğin kadar inanıp güvenemiyorsun.
Lise yıllarımda bir kız arkadaşım vardı. Sadece arkadaşımdı ama kendisi. Biraz bana platonik bir durumu vardı. Bende arkadaş olarak onu o kadar çok severdim ki hiçbir şekilde kaybetmek istemezdim. Aslında güzelde kızdı ve çok iyi bir insandı. Bir gün kendisi açıldı bana.
Ben ise onu sadece arkadaş olarak gördüğümü söyledim. Bir süre böyle arkadaş olarak devam ettik. Sonra mezun olduk ve birkaç sene sonra bir yerde denk geldik. Allah'ım o kız o kadar güzelleşmişti ki resmen bildiklerimi unutmuştum. O zaman ufak bir pişmanlık yaşamadım değil.
Herkesi kabul edemem ki. Aska kapalı olmaktan ziyade hayatımda bana kendimi degerli hissettirecek sevildigimi hissettirecek aşkı sevgiyi sadakati dolu dolu yasatacak diye guvenmedigim icin yalnizligi tercih edisim var. Erkek hayatinda seviyorum istiyorum bu kadin benim hayatimin kadıni olmali diye düşünüp net olsa sevdigini bagliligini hissettirse kadinlar reddetmez oyle birini. Insan hissetmek yaninda oldugunu var oldugunu her aninin onunla. Dolu oldugunu bilmek yasamak ister
Reddettiğim iyi kişiler oldu elbette. Ancak reddetmem çok daha iyiydi. İlişkiye hazır olmadan evet demek karşındakine yapılacak bir kötülüktür. O yüzden pişman olmadım.
Reddettiğim birisi için lise yıllarında bir pişmanlığım olmuştu. Ama terkettiğim birisi için asla pişman olmam, çünkü beni kaybetmeyi göze almış ve terkedilmeyi hak etmiştir. Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.
Lise dönemi platonik hoşlandığım çocuk aylür sonra numaramı bulup çıkma teklifi etmişti, reddetmiştim, neden bilmiyorum (galiba elde ettikten sonra hevesim kaçmış)😅sonra düşünmüştüm kabul etsem nolurdu diye. Başkada yok
pişman değilim ama yakın zamanda karakteri düzgün, beni seven ve aşırı ciddi birini reddettim çünkü bişey hissedemedim asıl kabul etseydim pişmanlık duyabilirdim duygularıyla oynamış gibi
Olmadi. Vardir bir hayir. Bazi tiplerle konustugum icin bunlada niye konustuysam diye sorguluyorum bazen kendimi. Reddettiklerimde ise kesin bir sorun vardir.
@kırgın_ hiç vazgeçmedi ama hiç de edebini bozmadı. Hep yakınımda hep etrafımda idi.. Çok güvende hissettim yanında. Evimdeymişim gibi... Dedim işte ben senden hoşlanıyorum diye... Eli ayağı çözüldü yüzünde tik attı. Kolonya verdim.. O derece... 🤭 İyi ki vazgeçmemiş. Aşık oldum sonradan.
Okulun ilk haftalarında açıldı bana ben arkadaş kalalım dedim. Arkadaş kaldım. O da tamam dedi ama arkadaş gibi görmedi beni. Platonikti işte.. Etrafımda ne kadar erkek var ise benden uzak durmalarını söylemiş. 🤭 Hep arkadaşça yaklaştım. Baktım seneler geçti, o bir adım geri gitmedi. Ama hiç de zorlanmadı. Ben de yavaş yavaş tekliflerini kabul etmeye başladım. Yaklaşmasına izin verdim. Misal dolaşalım mj dedi, olur dedim. Sinemaya gidelim dedi olur dedim. Bu zamanlarda hiç sınırı aşmadı hep yanımda yakınımda ama hep mesafeli... Güven verdi. Sağlam durdu. Kısmet işte... Sonradan söylüyor, hep beni dilemiş Allah'tan. Çok sağlam adamdır kocam. Hani beni bu kadar isteyince ve olunca arkadaşları sandı kulum kölem oldu.. Yok valla... Hep sağlam. Öyle kafasına yatmayan şeyi hayatta yaptıramazsın.
Ayni durum varda ablacim.. oda arkadas kalalim seni kaybetmek istemiyorum dedi oylede devam ediyoz hic vazgecmedim ama bazen yaptiklariyla geri mi dursam dusuncesi oluyor valla esin gibi dualarim var hep.. ama dedigim gibi bazen geri mi kalsam diyorum ben ki her yolu onunla giderim yaninda kalayim mi? degisebilir dimi degismeyedebilir tabi fikirler
@kırgın_ biz 3 yılın sonunda 4. yılda sevgili olduk. Kısmet bu işler. Her ilişkinin ritmi yapısı farklı. Bizimki böyle. Bence vazgeçme değecek biri ise.
Abla kiz cevreme baktigimda birde ona baktigimda herseyiyle degecek birisi goruyorum.. kismet dogru diyorsun yok kolay kolay vazgecmicem alnimda yaziliysa kaderimse olur.. ama onu yasadigi butun zorluklara yalniz basina birakmayacagim.. cook cok tesekkur ederim cevaplarin icin abla 🙏🏻
Reddettim iyi ki diyorum :) Adam olmayan hiç bi yaşta adam olmuyor 😗🫤
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar playboyların kucağına atlar diğerlerini reddeder. Bundan da asla pişman olmazlar. Playboylar reddetseler de pişman olmaz kadınlar da ondan playboylara bayılırlar zaten. Mevzu budur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oldu o kadar saf ve temiz kalpliydi ki çokta zekiydi yakışıklıydıda ve en iyi arkadaşımdi çok iyi anlasırdik ne halt yemeye hayir dedim ki hemde bir kez degil 3 kez reddettim