Benim oldu:)))):(((((((((((((
Pişmanım ve şimdi de o aklımda SJZIXIXZI
Benim oldu:)))):(((((((((((((
Pişmanım ve şimdi de o aklımda SJZIXIXZI
Hayır çünkü kimse ban teklif etmedi maalesef. bu yüzden de pişman olacak bir teklif almadım. sevenim olmadı hiç. zaten bir kız bana teklif ederse mutlaka şans verirdim ben çünkü o kız beni gerçekten seviyor derdim. bilmiyorum belki de daha önce kimse benden hoşlanmadığı için de olabilir.
Benim olmadı çünkü hiç karşılık göremedim teklif almadım hissiyat görmedim tek taraflı sevdim onlarında umurunda olmuşmuyumdur inan ki yolda görseler tanımazlar belki unutmuşlardır ya da gülüp eğleniyorlardır kendi kız arkadaşları ile alay ediyorlardır basit sıradan kolay erkek diye hatta erkek kelimesini bile demiyorlardır
Hayat gerçekleri bu eminim seninde olmuştur bir erkek seni sevmiştir tek taraflı tabi kişiden kişiye göre değişiyor merhamet varsa belki hatırlarsın ama onun merhameti yoktu duygusuzdu o zaman arkadaştık başka çocukta seviyordu onu canım dedi ona o zaman anladım bende canım olmuştum
canım yazacaktım otomatik çevirmiş
Kendisi çeviriyor sal**k olacak
Büyü yapmıştır vazgeç knk. bazen benimde aklıma geliyor öyle değilde şöyle bı cevap verseydim de bitirmeseydim ne olurdu acaba diye niye geliyorsa aklıma böyle bir şey. herhalde diyorum büyü yapmıştır 😂😂😂😂
Cevap
27Cevap
Pişmanlık demeyelim de acaba şans versem mi demiştim birine
Reddettiğini hiçbir şeye pişman olmadım.
Bazen hayır demeyi bilmek üzüntüyü kalp kırıklığını önlemek demektir Eğer karşımdaki insanın bana iyi gelmeyeceğini anladığım an ne olursa olsun kim olursa olsun Hayır diyebilmeyi red edebilmeyi başarabilirim o yüzden pişman olmadım
hyr olmadı. o zmanın şartları öyle gerektirdi. öylede oldu. bugünün şartlarıyla da değerlendirmemek gerek diye düşünüyorum.
ben hala unutamadım dersen, öyle Bir olay yok zaten.
Reddettiğim için pişman olup sonra arayı düzeltip çıktıktan sonra aramızı düzelttiğim için pişman olup ayrıldım🤣
😂😂😂
Evt okul arkadaşım ama kötü alışkanlıkları vardı Dm den yazdı bnde engelledim keşke reddetmeseydim enayilik yaptım buda bana açılan ilk ve son teklif oldu
Evet hemde çok aşık biriydi ama o an anlamıyorsun aşk olduğunu maalesef
hayır gene olsa gene red ederim , ama aklım red etmediklerimde şu an onlarla başa dönsem onları da red ederdim 😌
Ben hayatımda hiç birini reddetmedim hep reddedilen taraf oldum
Tip olarak iyiyim vücudum da iyi spor yapan birisiyim
Sebebi şu kızların beni bu haldeyim ♿ diye benim sanki onların bakımına ihtiyacım varmış gibi düşünmeleridir yani ben kendi gereksinimlerimi görebilen biriyim sadece dışarıda akülü sandalye kullanıyorum çünkü dengesi olmayan biriyim deynek ile yürürüm tutunarak yürürüm ama dışarı da çok zor bu
Artık aşık olmaktan da soğudum daha olamıyorum önümden kız geçse bakmıyorum bile
hayır ama reddettiğim için üzdüğüm kalbini kırdığım insanlar oldu. Kibarca reddetsem bile o kişiler adına üzüldüm.
Olduuu 😬😀Allah kahretmesin beni , minnoş aklimi seveyim ben 😀
Hayat keşke dedirteceklerle değil iyi ki dedirtenlerle yaşanır
Yaptıklarımdan pişman olmam 😂😂
Not:kova burcuyum
Bana 2 kişi etti bunlardan biri gay dı hiçbirine pişman değilim ama şimdi seninkini merak ettim ne yaşadın o sana teklif yaptıda sen reddedip pişman oldun?
Hayır olmadı, reddettiysem bir sebebi vardır illa ki
Olmadi birini Red etmissem vardır sebebi hak etmiştir dönüp bakmam bidaha
Hayır olmadı, mutlaka sağlam bir sebebim vaedır
Olmadı iyi ki redd etmişim hepini
Ne yazık ki travması olmuştum asla niyetim o değildi çok üzgünüm o günden beri benden hoşlandığını söyleyen kimseye ters yapmıyorum olabildiğince samimi yaklaşmaya çalışıyorum
Aynen ya benimde oldu çocuk zengindi şu an biraz pişmanım
Biraz pişman olur gibi olduğum oldu sonra kendisini biraz daha tanıdıkça yok ya iyi ki reddetmişim dedim.
Şu an Türkiye'nin önde gelen dizi oyuncusu ve sunucusu oldu , pişman mıyım? Evet..
Maalesef
Kim bu oyuncu
İsim veremem
Ben reddetmem, reddedilirim... 😂
Oldu.
maalesef
aynen öyle, olur veya olmazdı ama denerdin.
Hemde nasıl hemde nasillllll
Kimse olmadı ki.
Hayır olmadı.
Olmadı.
Hayır.
Bugüne kadar kimseyi red etmedim.
Pişmanlık anlık olacak sonra yola bakılacak
Reddettiysem pişman değilimdir
Oldu ama umurumda değil
Hayır, pişman değilim.
olamaz ki düşüncesiz biri değilim
Hayır hayıflanmak bana göre değil