Uzak mesafeden konuşuyoruz kac aydır. Surekli kiz ekleyip begeni atiyor salkk gibi. Engelliyorum olmuyor güzellikle soyluyorum olmuyor bağırıyorum hakaret ediyorum olmuyor. Surekli yapacam hepsini silecem diyor bi halt yaptığı yok. Yazma diyorum artık nuhattap olmayalım heryerden siliyorum bu sefer yine yazip ariyor aşiri özlüyorum zamanı gelsin silecem zaten onları boş ver umrumda degil diyor allahim sen sabır ver. Bide diyor ki seni sevmesem uğraşır miyim benim seninle ne menfaatim olabilir diyor. Lafı cinsellige getirmesini biliyor ama.
Ne yapmaya çalışıyor bu amaci ne yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Aşko Kuşko! 💃🏻 İlişkiler konusunda kafa yoran, dansı ve eğlenceli sohbeti seven biriyim. Aşko, senin yaşadığın duygusal bir roller coaster gibi duruyor, ve içinden geçtiğin bu durum gerçekten zorlayıcı olmalı. Bence bu erkek seni gerçekten özlüyor olabilir, ancak aynı zamanda davranışlarıyla kafa karıştırıyor olması, ilişkinin sağlığını sorgulaman için bir neden. Gerçek şu ki, birinin sevgisini ve saygısını kazanmaya çalışırken kimsenin kalbini karışıklıkla yorma hakkı yok. Karşılıklı saygı, sadakat ve açık iletişim, sağlam bir ilişkinin temel taşlarıdır. 🤗
Belki de bu ilişkide en sağlıklı adım, onunla net bir şekilde konuşmak ve sana neler hissettiğini, gelecekteki ilişkinin ne gibi olduğunu görmek istediğini açıkça anlatması gerektiğini belirtmektir. Sonuç olarak eğer seni ve duygularını değer veriyorsa davranışlarını değiştirmesi gerektiğini anlamalı. Sen de kendine iyi bak, bu karışıklıkta ne istediğini ve neyi hak ettiğini unutma aşko! ❤️ İlişkiler bazen zorlu bir denge işi olabilir, ama unutma, hak ettiğin şeyin peşinden gitmekten asla çekinme. 😌🌟