hic cikmadik. arkadasda olmadik. ben askimi itiraf ettim. bana dusman oldu. ayni is yerindeydik. beni rezil etti herkese herkesin icinde. kizlari kullandi bana karşı. mudure ya ben ya o demis. ben gidip mudur beye benim artik onunla gonul bağim yok. aşık degilim demek zorunda kaldim. gercekten tiksinmistim yaptiklarindan. konu kapansin istedim. sevdigim adam aniden istifa edip gitti. simdi yorum yapin canlar karmasik bir ruh hali icerisindeyim. o kidemliydi beni gonderebilirdi zorlanmadan. hayatimi isimi askimi mahvetti bu surecte. neyse yine bisey demedim sadece kendimi savunmak zorunda birakti beni. neden istifa etti sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
nolur yorum yapin😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
kalbim kirik yorum yaparmisiniz
Acil yorum. Sevdigim adam neden boyle yapti. şok oldum. yorum yapin canlar?
Birçok bilinmeyen var bu işte hanımefendi , öncelikle birine ona aşık olduğunu sevdiğini söylersen ya sevinir ya da kibarca reddeder bunun yaptığı gibi anlamsız saçma sapan tavırlarda bulunmaz daha da ötesi istifa edip gitmez.. olayın içinde olmadığımız ve çocuğu da tanımadığımız içim en fazla bunu söyleyebilirim
olaylar cikartti beni rezil edecegini zannetti ben kendimi savununca kendinin rezil olacagini dusundu. sanirim. bide brnimle basedemeyecegini anladi. ama ben ona kiyamazfim. ben ona gercekten asiktim. uc gundur depresyondayim surekli agliyorum hic durmadan. kankalarim teselli ediyor surekli beni. anlatamam ruh halimi. istifasi soyle oldu. benim. onu sevdigimi tum kizlara hava atmak ivin anlatmis. ve o kizlarla bitledip benim canimi yakmak istedi. o kizlarin hepsi ona asik ve bana cephe aldilar. tek basima bir yil boyunca onlarla savatim. en son beni rezil edince bende onlari rezil ettim. benim pilimi pirtimi toplayip gidecegimi saniyolardi. ust yerlerden birileri arkamdaydi bunun farkinda degillerdi. onlarida isin icine katmadim. ve nedenini hic bilmiyorum istifa edip gitti bir anda
Tamam seviyor olabilirsin aşık olabilirsin ama ben bu kadar dengesiz , tutarsız ve içten pazarlıklı birini görmedim , böyle birinin varlığına bile inanamıyorum.. birine duygularını açmak kadar doğal birşey yokken BÖyle bir tepki vermek neyin nesi , üstüne gidip diğer insanlara bunu anlatmak neden ve onları sana karşı doldurmak yalan yanlış şeylerle … Allah korumuş seni resmen Hanımefendi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu hangi dizi yaaa , dizi değilse adam ağır şizofren
dizi gibi dimi😂 ya nolur bi aciklama yap. beynim eror oldu😂 vicdan azabindan gebericem. neden boyle yaptii?
Birçok bilinmeyen var bu işte hanımefendi , öncelikle birine ona aşık olduğunu sevdiğini söylersen ya sevinir ya da kibarca reddeder bunun yaptığı gibi anlamsız saçma sapan tavırlarda bulunmaz daha da ötesi istifa edip gitmez.. olayın içinde olmadığımız ve çocuğu da tanımadığımız içim en fazla bunu söyleyebilirim
olaylar cikartti beni rezil edecegini zannetti ben kendimi savununca kendinin rezil olacagini dusundu. sanirim. bide brnimle basedemeyecegini anladi. ama ben ona kiyamazfim. ben ona gercekten asiktim. uc gundur depresyondayim surekli agliyorum hic durmadan. kankalarim teselli ediyor surekli beni. anlatamam ruh halimi. istifasi soyle oldu. benim. onu sevdigimi tum kizlara hava atmak ivin anlatmis. ve o kizlarla bitledip benim canimi yakmak istedi. o kizlarin hepsi ona asik ve bana cephe aldilar. tek basima bir yil boyunca onlarla savatim. en son beni rezil edince bende onlari rezil ettim. benim pilimi pirtimi toplayip gidecegimi saniyolardi. ust yerlerden birileri arkamdaydi bunun farkinda degillerdi. onlarida isin icine katmadim. ve nedenini hic bilmiyorum istifa edip gitti bir anda
Tamam seviyor olabilirsin aşık olabilirsin ama ben bu kadar dengesiz , tutarsız ve içten pazarlıklı birini görmedim , böyle birinin varlığına bile inanamıyorum.. birine duygularını açmak kadar doğal birşey yokken BÖyle bir tepki vermek neyin nesi , üstüne gidip diğer insanlara bunu anlatmak neden ve onları sana karşı doldurmak yalan yanlış şeylerle … Allah korumuş seni resmen Hanımefendi
Neden böyle şerefsizlik yapmış anlamadım red et kapat konuyu kimsenin haberi olmasına gerek yok.
cok seviyodum. neden reddettigi konusunda biraz israrci oldum. beni rezil etti. bu raddeye gelecegini istemedim. tahmin bile etmezdim
konusmak istedim neden diye. konusmadi. kizlari araya soktu. kiskandirip beni yildirip işimden etmek istedi
Ayrı bir kafaymış bu
Şerefsizlik bu, umursama hiç
niye istifa etti bacim?
Belki bu olay çıkınca müdür rahatsız olmuştur, çıkışmıştır o da "onuruna" yedirememiştir. Belki de seni bahane ederek başka iş bulmuştur.
vicdan azabi duymalimiyim?