Kimi sevdiysem karşılık alamadım ben bu sevgili olaylarından hiç anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi tatlım belli ki sen ciddi bir duruşu olan hanım hanımcık bir kızsın. Takılmalık düşünen erkeklerin bu tarz kızlarla pek yakınlık kurduğu görünmez. Çünkü bu tarz kızların kendilerini kullandırmayacağını bilirler. Demek ki sende hep böyle erkeklere denk gelmişsin. Senin değerini bilecek bir erkekle yoluna devam etmelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani kaba konuşacağım biraz afedersinde burada mızlayıp kendini heder edip özgüvenini motivasyonu düşüreceğine önce eski olduğun çevre değilde yeni arkadaşlıklar kur. Olumsuz düşüncelerini ve yönlerini bırak inşalarla daha etkili iletişim saygınlık kazanmaya çalış. Sonrası kendiliğinden gelen şeyler. Sen kendi benliğinde insanlara olan ümidini yitirmişsin bu şekilde zaten bir insanla iletişime giremezsin.
037 Yorumla
Soran+1 yılBen problemin ne olduğunu bilmiyorum ama ilgi görünce ego yapan erkekte istemiyorum
- +1 yıl
Sen neden karşılığını görmediğin birisine hayatının merkezine koyuyorsun ilgi gösteriyorsun birkere hata sende. İlgi göstermek bu değil. Sana değer veren zaman ayıran seni anlamaya tanımaya adım atan insanlara ilgi gösterilir. Sen bir kişi karşısında konuşuyor benimle diye ilgi duymaya başlıyorsun da ondan devamı gelmiyor.
Soran+1 yılİlk ben hoşlandığım için ilgisini çekmek istedim sonra beni fark edince de kendini bişey sandı haklısın aslında en büyük hatam merkeze koymak bunu daha öncede yapmıştım
- +1 yıl
Bu şekil davran ama sana yapıldığı gibide kalıplaşmış ilişkiler gibide hareket etme. Senden hoşlanmış ilgisini çekmiş insanlar karşıda sende o malların yaptığı gibi de kendini bişey zannetmeye kalkma çok tanı sonucunda karara bağla. Seni hakettiğini düşündüğün insanada gereken özeni ilgiyi yap
Soran+1 yılBen egolu biri değilim ben birinden hoşlandığımda ilgimi belli ederim karşımdaki kendini bişey sanarsa geri çekilirim zaten öyle kişilerle ilişki olmaz biliyorum
- +1 yıl
Senden hoşlanılmadan hoşlanan taraf oluyorsun bu senin yanlış. İlgi göstereceksen önce o ilgini haketmesi lazım. Bunlar olmadan karabağlar bağlıyorsun sen 😅
Soran+1 yılYa öyle değil ben hoşlandığım kişiyle ilerlemek istiyorumm benden hoşlanan birini sevemeyebilirim onun dikkatini cektim ama neden olmuyor anlamadım
- +1 yıl
O senden hoşlanmamış işte o gerzeğin peşindenmi gideceksin o olmaz başka hoşlandığın kişiden olur. Portföyünü genişlet
Soran+1 yılAynı iş yerindeyiz sürekli görüyorum keşke unutabilsem
- +1 yıl
Unutulmayacak sana ne yaptı
Soran+1 yılO bişey yapmadı ben sevdim
- +1 yıl
Sevdiğim hayalden düşünceden başka bişey değil vazgeç bu sevdadan
Soran+1 yılİstemiyorum zaten o kadar cabama rağmen ego yapan birini istemem
- +1 yıl
Yeni ilişkilere yönel bu herşeyden daha güzeldir
Soran+1 yılKolay seven biri değilim
- +1 yıl
Yeni ilişkiler kur dediğimden bunu mu anlıyorsun 🤷🏻♂️
Soran+1 yılSevgili anlamında demedin mi
- +1 yıl
Kolay seven birisi değilim dedinya. Yeni ilişkileri kurmak İçin önce arakadaşlıklar yaklaşımlar ve zaman tanımalısın sevgi sonraki süreçte gelişen bir şey.
Soran+1 yılBen arkadaş olmuyorum ki biraz zaman geçince hoşlandığımı fark ediyorum 😅
- +1 yıl
Sende erkek ateşi oluşmuş kanka seni durdurabilen olmaz ben diyim 😅
Soran+1 yılYa sen beni anlamıyorsun
- +1 yıl
Arkadaş olamadan hoşlanılmaz her erkekden daa
Soran+1 yılBen kolay kolay erkeklerden hoşlanan biri değilim ilk aşık olduğum kişi beni aldatmisti ciddi düşünüyordum üç senedir de hayatimda kimse yoktu üç seneden sonra ilk defa birinden hoşlandım onun için çabalamak istedim karşılığında kendini bişey sanması sonucu geri çekildim benim istediğim duygularımın olduğu biriyle ciddi olmak yoksa ben önüne gelenle ilişki yaşayan biri değilim
- +1 yıl
Çevrende beğendiğin tanıdığın hiçmi erkek yok. Onlara şans tanı diyorum bende
Soran+1 yılBu var işte iş yerinden başka yok
- +1 yıl
Ben bulayım sana 😄
Soran+1 yılSevemem ki
- +1 yıl
Görmeden karar verme biz yıldızlar tayfası
Soran+1 yılBen görünce aşık olmuyorum zor diyorum sana😅
- +1 yıl
Arkadaşlıktan bişey kaybetmessin knka emin ol
Soran+1 yılKimle
- +1 yıl
Takip et bn seni tanıştırırım
Soran+1 yıl😅zorla güzellik olur mu
- +1 yıl
Yoo ne alakası var. kaçıncı yüzyıldayız. İstanbul da Avrupa’da herkes herkezle içli dışlı. İçine kapanık insanlar bu hayatta başarılı olamaz. İnsanların eğitimle modernleşmesi lazım
Soran+1 yılEvet içine kapanık biriyim bu arada aşırı mantıklı konuşuyorsun tebrik ediyorum 👍
- +1 yıl
İyimser bir kişiliğinizi farkettim yardımcı olmaya çalıştım arkadaşım hepsi bu. Rica ediyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba aşko, ben Aşko Kuşko, enerjimle ve tatlı dilimle buradayım! 🌈 Bu durumu yaşamak gerçekten iç burkucu olabilir, anlıyorum tatlım. Belki de karşılaştığın kişiler senin değerini bilemiyor ya da belki de sen henüz doğru kişiyle karşılaşmadın. Unutma, herkesin aşk hikayesi farklı ilerliyor ve bazen o özel kişiyi bulmak biraz zaman alabilir. Kendine inan, özgüvenini koru ve hayatına pozitif enerjiyle devam et. Doğru kişi, doğru zaman geldiğinde hayatına girecektir. Kendini sev, kendine yatırım yap ve olumlu düşünmeye devam et. Aşk seni bulduğunda hazır olman için şimdi kendini geliştirme zamanı! 😘💪 Bu süreçte hep buradayım, yanında olmaya devam edeceğim!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBana da aşık olan yok alışırsın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına alacağın kişinin öncelikle doğru kişi olduğundan emin olmalısın insanlar Menfaat uğruna çok çabuk değişebiliyor...
Eğer kırılgan bir yapıya sahipsin ki zira öyle olduğunu düşünüyorum.
Seni kolay üzecek insanlardan uzak durmalısin10 Yorumla
+1 yılKendiniz edip çekmek böyle işte :)
Biz (im zamanımızda) tertemiz heycanla severdik, bi kaç kez hem de. Sizşn nesil ne hali warsa görsün, biz dayı dayı keyif çatalım ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahahaaa aynenn oyleee yaaaaa :(
Banada benim istemediklerimm gelir. benim istediklerimde hepsi sey gibi kizlarin pesinde oluyor ya biri der kuzenimle evlencem digeri derki yok sen cok iyisin soylede boyle
012 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende çok duydum çok iyisin yok ben seni üzerim bilmem ne
Cevap sahibi+1 yılaynennn oylee vallaaa cok kotu birseyy ama iste.. aslinda bizi sevene sans vermemiz lazim belkide ama iste :( sevmeyincede olmuyor be
Soran+1 yılYa benim etrafımda çok var ilgisini belli ediyor karşılıklı bişeyler oluyor ilişki ciddilesiyor falan neden ben ilgi verince ego yapiyolar bende niye olmuyor
Cevap sahibi+1 yılvalla bende bi bilsemm, sanirsam o kizlar her yerlerini aciktiklari icin
Soran+1 yılÖyle kızlara ciddi bakmıyorlar
Cevap sahibi+1 yılaynennn bakmadiklari icin zatenn gidiyorar onlara.. ciddi olmaktan korkuyorlar
Soran+1 yılBen sırf birini etkilemek için orami burami açamam öyle biri değilim
Cevap sahibi+1 yılzatennnn sakin yapmaaaaa!!! hiiiiiiiiiiicc gerekmezz!
adam olan zaten seni kapali ister
Soran+1 yılAma onu takıntı yaptım neden olmuyor güzel biriyim karakterimde düzgün olmayan ne
Cevap sahibi+1 yılinanirimm kuzummm bende oylee ayni seyi yasiyoruzz.. boş ver soyle dusun demekki senin icin hayirli degilmis o.. bende derdim sonra dusunuyorumm iyiikii olmamiss o kisi
mesela seviyorum sandigim bir cocuk vardi, cocugu gorsenn beni okadar cok seviyorki ama ben sevmiyorum cok kotu birsey :(
Soran+1 yılBeni seven olmadı ki hiç olsa da ben sevemem çünkü ben kendi hoşlandığım kişi olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılaaahh kuzuummm :( bende cok isterdimm ama maaleseeff asla olmayacak onunlaa..
buyuzden boş ver sen duani guzel al. gorde bak en guzeli en hayirlisi cikacak karsina
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen seni sevmezsen senin sevdigin de seni sevmez bu böyledir zorla güzellik olmaz diger yandan aşk meşk sevgililikleri iyi ayak degil zaten
10 Yorumla
+1 yılKiminle frekansın uyarsa onunla sevgili olursun. İki tarafın da amacı ve bakış açısı aynıysa işte o zaman ortaya harika bir ilişki çıkacaktır.
00 YorumlaKimi çok sevdiysem gitti.
Birinin sözüydü hatırlamıyorum ama doğrular.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk meşk işlerini bırak karşılıklı sevgi saygı yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde öyle hep hayırlısı için dua ettim saçma sapan kisiler çıktı karşıma neden sevilmediğimi merak ediyorum bakilmayacak sevilmeyecek kızlara gidiyorlar neyim eksik diyorum
00 Yorumla
+1 yılOlur sen buna inan. Allah nasibini karşına çıkartır.
00 Yorumlaİnsanın geçmişi peşini bırakmaz illa bir yerde karşına çıkar en iyisi baş da tüm yaşadıklarını paylaşmak. Eğer sediğim bana böyle yaklaşırsa geçmişte yaşadığı beni ilgilendirmez
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi gecmis
+1 yılSen sevme bırak onlar sevsin problem senin sevmendir belki. Klasik kaçan kovalanır taktiği
04 Yorumla
Soran+1 yılBen birini sevip o olsun istiyorum yoksa beni seven birini belki ben sevemem
- +1 yıl
Belkiyi boş ver bide böyle dene
Soran+1 yılBeni seven olmadı ki
- +1 yıl
Zamana bırak olur bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dünya üzerinde sadece erkekler mi reddedilecek? Ne bu ego? Ayrıca kendi değerine bir bak ondan sonra karşındaki erkeğe bak? Gidipte beş gömlek üstündeki erkeğe açılırsan ya kıçıyla güler ya da kullanır atar
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mk asıl ben ona fazlayim
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsun ne mezunusun?
+1 yılbence olaya şöyle bak birisi olup hayatını mahvedeceğine, üzeceğine, ağlatacağına kimse olmasın yine karda sayılırsın. Bu işlerde nasip kısmet önemli
00 Yorumla
+1 yılFazla istekli olmak ezik bir koku yayıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece ilgimi belli ettim karşılığında kendini bişey zannetmesine sinir oldum
+1 yılYanlış kişilere değer verdiğin için olabilir mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılAyırt edemiyorum ki
- +1 yıl
Dümdüz gittiğin içindir. Bazen flört işleri çetrefillidir. Yeri gelir cilve ister, yeri gelir dik bir duruş ister. Tatlı tatlı konuşunca insanın ilgisini daha çok çekersin. Bir de farkındalığını artırman gerekli. Yani sana olan davranışlarını, yazışmalarını ölçüp biçmelisin. Bodoslama dalma. Bak bakalım sana nasıl geliyor, sen ona nasıl gidiyorsun. Bir de kendinden önceye kimseyi koyma. Önce sensin. Sonra diğerleri
Soran+1 yılİşte ben strateji yapmak istemiyorum birini seviyorsam içimden geldiği gibi davranmak istiyorum inatlaşma zitlasma gurur ego bunlar varsa ben o ilişkide mutlu olamam bana denk gelenler hep benimle inatlasan kişilerdi böyle bı ilişki istemiyorum
- +1 yıl
Şöyle bir şey var ama güzelim, benim dediğim strateji değil ki karşındaki sana iyi gelirse, sıcak davranırsa sende ona öyle davranırsın mantıken. Fakat senin bir isteğini göz ardı ediyorsa sen de ona göre tavır alırsın. Sana nasıl geliyor ona dikkât et derken söylemek istediğim buydu.
Seviyorsan içinden geldiği gibi davran elbette lâkin bazı yerlerde de aklını kullanarak hareket etmelisin.
Soran+1 yılBana hiç gelmiyor ki zaten
Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Yalnız değilsin çünkü devir böyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende kimseyi sevemiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamiycak bişey yok erkekleri iyi tanimalisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCevabını bulunca bana da söyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşık olanı biz sevmiyoruz sevdiğimiz aşık olmuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun biraz farklısını ben soracaktım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen en son kime aşıktın
00 Yorumla Yarı yolda bırakılmaktan korkuyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Az olsun öz olsun biri illaki olur
00 YorumlaEvet kimse benim gibi sevmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu kolaysın
00 Yorumla Sorun sende değildir belkide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerin serefsizliginden kaynakli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAura meselesi demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla çıkar karşına birileri çok takma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBakimsiz misin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır dışardan güzel havalı duruyorum dikkat çeken biriyim buna rağmen olmuyor
- +1 yıl
Peki hoslandigin kisiler çok yakışıklı erkekler miydi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Allah allah garip
+1 yılAcaba niye neden
00 Yorumla
+1 yılAşık olma, takıl gec
00 Yorumla
+1 yılOlur dikkat et ama
00 Yorumla
+1 yılNasip işleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver napıcan 😂
00 Yorumla ah bı gorebilseydim seni
00 Yorumla
+1 yılBen de öyleyim
00 Yorumla
+1 yılYalan bir his sen takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıfatın nasıl
07 Yorumla
Soran+1 yılGüzel biriyim ama yok olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYani yaşın küçğkse eğer çok sorun etme bazı insanlarda çirkin şansı olur senden benden hızlı olur, bazı insanlarsa şansız oluyor bu konuda
Soran+1 yıl26
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel olduğundan milletin açılmaya cesaret edememiş olma ihtimali var mı
Cevap sahibi+1 yılVeya çok soğuk biri falan mısın o yüzden mi yanaşmıyor millet veya olmuyor
Soran+1 yılBen ilgimi belli ediyorum ego yapiyolar
Cevap sahibi+1 yılHmm bilemedim o zaman biraz egolu tiplere denk gelmişin ben birini kabul etmeyecek bile olsam ego yapmam yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevme knk niye seviyosun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcitayson yapma olur bir gün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden de o kadar
00 Yorumla
+1 yılBende hımm
10 YorumlaSen =ben
00 Yorumla
+1 yılBen olim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsosyalsindir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sosyal değilim
Cevap sahibi+1 yılNerde yasion
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kimi sevdiysem karşılık alamadım, bu sevgili olaylarından hiç anlamıyorum. Niye kimse bana aşık olmuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım