...
Neden bugüne kadar kimseyi sevemedim ya da aşık olmadım, kalbim falan mı yok acaba?
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü aşk gerçek değildir. yani insanların aşk dediği şey aslında sizi mutlu eden bir şeyin çok çok mutlu etmesi gibidir. yani çikolata yediğiniz de mutlu olduğunuzu düşünün aşk işte 1000 tane çikolata yemek gibidir ayni sihirli bir şey değildir ayda kalpte yaşanan duy76gu değildir. bütün duygular beyinde yaşanır. eğer karşınızda ki kişinin parası yoksa veya yakışıklı değilse aşk da yoktur bu kadar basit :)
Biz oldukta ne oldu? Kocaman bir hayal kırıklığından ibaret. Öyle çok heveslenecek bir şey de değil bence. Saçma sapan paranoyalar, anlamsız stresler ve gerçekten doğru kişi bu mu düşüncesiyle her gece farklı duygu karmaşaları. Gerçekten doğru bir kişi işe birleşince neler hissettiriyor bilemiyorum ama diğer türlüsü sadece kendine acı o yüzden bırak insanlar sana kalpsiz desin ya da sen neden aşık olamıyorum sorusuyla kendini ye bitir. Aşık olup boş bir acı çekmekten iyidir.
taş kalpli kadın seni :) haha darısı başıma.. sevdikde ne oldu ki sevinc e herkes olduk kıymet bilmeyen insanlara ,, belki sevememek bir şanstır haaa
Doğru zaman doğru insan kısmet
Cevap
27Cevap
Sana bir kapı açtım ve girmeyi tercih etmedin, bunun yerine burada popüler olmayı seçtin. Bundan dolayı önüne gelen fırsatları değerlendirmekte pek iyi olmadığın anlaşılıyor. Bu da sorunun cevabına tekabül ediyor.
Aşk hormonlardan ibaret, sevgi ise sadece düşünsel ya mükemmeliyetçilik ya da denk gelinmemiştir. Günümüz insanlar tek tip oldukları için normal olunmaması bakış açısı, düşünce tarzı, göz göze gelince herhangi bir konuda anlaşabilecek insan zor bulunuyor. Fazlasıyla realist, mantıklı, kendini bilen, sevgisini herkese dağıtacak kadar basit görmemiş birisidir.
Serum taktırıp fotoğraf atan, aşk diye evden kaçan, her gün sinir krizlerine girenlerden, kendi saygısını kaybetmiş birisinden bin kat daha iyidir kalpsiz olmak 🙃
aşk:hoşlandığımız bedenlere beğendiğimiz karakterleri yüklemektir, bir süre sonra sıkılınca vazgeçiliyor maalesef
demek ki çiçeğim senin kriterlerin çok yüksek, zamanı gelecektir inan bana
Kalpsizsin kalpsizsin kimseyi sevmezsin 😂😂😂 Aklıma bu şarkıyı getirdin 😅
https://www.youtube.com/embed/9m3huPfgf3s Yeni versiyondan devam
www.youtube.com/watch
Normal bence umarım seni hakedecek olan biri çıkar🤗 karşına istediğin kroterde bırı çıkmadığı için bence
Teşekkür ederim sizede🙏💕
Sende öyle bir kalp varki ah ah doldurcak adam çıkmamış karşına. Çok eski tanıyorum seni. Eski hesabımı kapattılar
Bende sevemedim be zalımın kızı. Fazla detaycı veya mükemmeliyetçi yapımdan dolayı olabilir. Sanırım en kötüsü de bu.
Sevgiyi üzen bir olgu olarak kaydetmiş olabilirsin çocukluğunda
Aile içinde ya da çevrende seven insanın üzüldüğünü görmüş olabilirsin. Özellikle yaşça sana ebeveynlerinden daha yakın abla, komşu vs birisi varsa bunların yaşadıklarından yola çıkarak o şekilde bilinç altında yer etmiş olabilir. Bu da bir insanı_
G bilinç düzeyinin dışında- sevmene engel oluyor olabilir.
Demek ki senin değerini bilen bir insan karşıdan çıkmamış Cankuş
Hayırdır sabah sabah Müslüm baba dinlemiş gibi bir soru sormuşsun 🤣
https://www.youtube.com/embed/2YYLr6yVruQ🙂🙂🙂
Olabilir 🤔 ben şahsen kalp olayına inanmıyorum benim de kalbim yok 😳
Ne zaman kaybettin
Günaydın. Böyleleri sevdimi adam gibi sever ondan çabuk aşık olamıyorlar.
Bazıları hayran değil, ayran da değil ayaranaşı gönüllü. Maşallah 😂😂
Teşekkür ederim dizinde😊🌼
Daş kalpli seni. Aç artık şu kalbi bir dene. Nedir bu dağıt karabulutları. Evde kalacaksın :)
Günaydınnn. Etraf yakışıklı dolu. B101 promosyon yapmış bir alana bir bedava :)
öyle senelerce aşk acısıçekenlere hayret etim bence onlar da ilgi çekmek için aksi olamaz
Ruhuna tutkuna şehveti ne iyi gelecek adam çıkma. istir
Hissettiğim kadarı ile sen ateşi yüksek ve kalite sahibi kadınsın şansın olursa kısa sürede gelir
Seni detaylı tanımak isterdim
Çok eski soruyu canlandirdin
Güncelleme atınca awn
Sen
Açıkçası bende aşık olmadım içimi ısıtan bana iyi gelen her koşulda benim yanımda olacağına inandığım biri olmadı. Kalbim ve duygularım var onları harekete geçiren yok
nirham'ı birazcık tanıdıysam şu KS de kendi idealleri hayalleri olan çok güçlü bir kadın ondan birisini sevebileceğine inanmıyorum fazla :D
Uzun yıllardır KS de olup da seni tanımamak mümkün mü :D
kalbin var var olmasına da ritmini değiştiren olmadı demek ki.
Belkide beni beklemişsindir seni seven beni prenses 😊😊♥️♥️🥳🥳🥳🌹😄😄😄🌹😍😍
Günaydın canım nasılsın 😊😊😊🌹🌹
Bende bu güne kadar kimseyi öyle çok sevmedim ama kalpsiz olduğumuda düşünmüyorum
Bi kere çok aşık oldum bş bir faydası görmedim bıraktım
Beyaz atlı prensin henüz gelmemiştir
Değecek kimse olmamıştır
Sevmek oyle kolay olmuyor. Bende kimseyi sevemiyorum. Sevememde
aşık oldum ama hep platonik oldu bende de bendeki sorun ne
Günaydın duyguların yok sanırım
Zamanı gelince olursun belki zamani vardır belkide daha
Mukkemeli bekliyosun kendin gibi😉
Bende aynı ya neden acaba
kızma da snle knşmayı bekliyorum
Kısmet bu işler
Sana da gülüm🌼🌼
Karşına ben çıkmadığım için
Seçilmiş kişi 🫵🏻
Hayır normal bu
Bunu senmi diyosun 😩😂
bir işte çalışıyor musun?
Aşık olacağın kimse karşına çıkmamıştır.
Bı Açıp Bakmak Lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?