Hiçbir kızı bana bakmıyor ve bu doğruysa bana teklif etmiyorlar bunların tüm nedenleri neler olabilir ayrıntıya da bakın ya?

31 yaşındayım kendime fazla bakmam her zaman eski elbiseleri giyerim. Aşırı utangacım bir kızdan çok hoşlansam hatta onun için ölsem bile gidip teklif etmem yani birde beceremem teklif etmeyi. Birçok kişi tüm tanıdıklar filan yani benim aklımla ve tipimle dalga geçerler ve hatta bana deli derler bunlar ne ye dayanarak böyle diyor bilmiyorum. Bütün hoşlandığım kızlar benden kaçıyor. Bir işte çalışmıyorum sadece karnımı doyuracak kadar 3 5 gün biryerlerde çalışıyorum ama artık çalışacağım. Psikiyatri engelli raporu var ama dünyaya geldiğim günden beri bir hastalığım yok ama bazı sosyal sorunlar var aşırı utangaçlık gibi birde psikiyatri ilaçları kullanıyorum istesem onları anında bırakırım. Bana adan Zye birçok şeyler yazar mısınız yani öyle şeyler yazinki ben o dediklerinizi yapayım ve bende herkes gibi yani kızlar nasıl erkekler istemeden erkeklerin ayağına gidiyor bu şekilde benimde ayağıma gelsinler ben çok gördüm böyle. Birde ben hariç hemen hemen bütün erkekler artık kızdan kadından bıkmışlar yani erkeklerin birçok kız ceplerinde. Cevaplarınız nelerdir birçok şeyler yazar mısınız?

Hiçbir kızı bana bakmıyor ve bu doğruysa bana teklif etmiyorlar bunların tüm nedenleri neler olabilir ayrıntıya da bakın ya?