Arkadaşlar merhaba, yardımcı olursanız çok sevinirim?

Arkadaşlar uzun süreli giden bir ilişkim var. İlişkimde yorulduğumu hissediyorum. Sevgilimin beni çok sevdiğini benim için çoğu şeyden vazgeçtiğinin bilincindeyim bende aynı şekilde onun gibi yapmaya çalışıyorum. Ancak bazı şeyleri yapamıyorum. Biraz yakınlaşmamiz oldu ama ileriye hiçbir şekilde gitmedik. Bazen bu konuları konuşmak istiyor fakat kendimi konular açılınca iyi hissetmiyorum konuşulmamasi gerektiğini düşünüyorum. Kendisi her konuyu açtığında artık yorulduğunu konular hakkında konuşmak ve benden fotoğraf istediğini söylüyor. Fakat istemesem de zor durumda kaldığımı düşünüyorum kötü hissettirdigim için yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bir kere annemin bana söylediği birsey vardı sana bazı konularda saygı duymayan insan, doğru insan değildir üstüne gitmez demişti. Bu arada ailemin uzun süreli iliskimden haberi yok sevgililiye karşı bir ailem var. Farklı sıkıntılarımda biz ilişkiye başladığımızda birbirimize karşı katı tutumlar sergiliyorduk kendisinin şimdiye kadar kız arkadaşı ve benimde erkek arkadaşım yok. Bunun yanlış olduğunu düşünmeye başlasamda bazı seyleri değiştiremiyorum. Yanlış anlamanızı istemem benim ailem açık kendisinin ki tesettürlü bir aile ve mezhepsel sıkıntılarımızda var. O herseye rağmen benim yanımda oluyor ailesini karşısına alacak kadar beni seviyor. Benim giyinisime de karışıyor. Ben açık giyinen bir insan değilim (örneğin crop, şort, elbise vb. şeyler giyinmem) pantolonumun darlığına ne bileyim arkamı kapatacak şeyler giyinmemi istiyor. Bunun sebebinin de erkeklerin biz kızlara olan bakışları amaçlarının farklı olduğunu söylüyor. Ayrı yeten makyaj yapmama da karışıyor çok istediğim zaman yapamıyorum. Kötü hissetsem de tartışsamda yapamıyorum. Bir diğer sorunum sosyal medyamız yok. Çok istiyorum ayrı ayrı hesaplarımız olsun ama kendisi acacaksak ortak açacağız diyor. Ve birkaç ay önce onun fake hesabının olduğunu öğrenmeme rağmen ona hiç belli etmedim. Yakinimi takip etmiş buna rağmen sustum, kavga çıkartmak istemedim. Belki hala da vardır bilmiyorum. Canım yanıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Konudan konuya atladım kusuruma bakmayın

Arkadaşlar merhaba, yardımcı olursanız çok sevinirim?