Merhaba arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim ?

Bundan bir bucuk yil once terkedildim 10 aylık sevgiliydik kendisi 1sene sonra gelip isticem 3 4 sene icindeevleniriz demisti ortak arkadsslari da öyle ona inandim guvendim ama icimde hep suphe vardi ilgisizdi bana her konuda yalan söylerdi iliskimizi gizlemek isterdi acik resim isterdi hic yollamadim bi kadin vardi evli cocuklu derdi arkadasiz ama sohbetimiz yok adindan baska hicbiseyini bilmiyorum derdi bi online oyundan tanimistik kendisi bununda orada genel sohbette konuşurdu bununla ayni anda aktif olurdu ayni anda cevrimdisi olurdu hal ve hareketleri beni suphelendirdi bu boyle 10ay devam etti sordum hep kizdi sohbetimiz yok dedi birbirinizin hesabına girdinizi düşünüyorum giriyosaniz sohbetiniz varsa soyle bileyim dedim olurya gönlün akar birine söyle bilmek en doğal hakkim bendeyoluma bakarim güzel ayrilalim en azindan dedim yemin etti ölmüş anne babamin uzerine yemin olsunki sohbetim yok olursa soylerim namus sozu dedi ama yine ilgisizligi devam etti 9unzu ayin sonunda ciplak resim atmadim diye terketti ilerisi yok dedi arkadas olalim dedi kabul etmedim uğraştı yapmadim ciplak resim istedi bende al sana resim diyip el hareketi resmi attim kufur edip whatsapp dan engelledi bende kufur edip telegram dan engelledim 5ay aradan sonra benle uğraş maya basladi onun pesindeymisim de o yuz vermiyomus gibi olayları yagdi benden uzak dur takıntılı asigim belalim diye her yere yagdi o arkadasim dedigi kisi ile 724 saat görüşüyor mus görüştü buna rağmen hem onla iliskisine devam etti hem benle uğraş ti her yerden irtibatı kestim 1yil 5ay oldu ayrılalı tam 4aydır beni bulamiyo arkadaşlar karektersiz oldugu belli ama neden hayatinda biri varken bi insan bu kadar can yakmaya doymaz piskolojimi yeni yeni duzeltiyorum yok beni unutamıyor diye reklam ediyor hayatima birini almayi dört gozle bekliyomus hayir alirim almam unuturum unutmam onane beni guzel fikirlerinizle aydinlatirmisiniz geri donse asla kabul etmem amacina ulasamadi diyemi böyle kuduruk

Merhaba arkadaşlar yardimci olursaniz sevinirim ?