Hayatımın son noktasına geldim, ne yapmalıyım?

Yazmadan önce biliyorum çoğu kisi beni yargilayacak ama lütfen benim yasadigim seyler kolay degil.
Ben 20yaslarimda biriyle tanisdim uzak mesafe hersey cok iyi gidiyordu sonra aramizda anlasmasizliklar oldu ayrildik, severek ayrildik ikimizde cok aci cektik. Ben sonra mantik evligi yaptim onu unuturum diye, esimi sevdim iyi bir adamdi. Onun icin fedakarlik yaptım onun yasadigi sehre taşındim. Hic birsey bekledigim gibi olmadi esim bana baski yapiyordu benimle ilgilenmiyordu evlendigimiz ertesi gün ikimiz iki yabanci gibi yasamaya basladik. Bana o kadar kötü davraniyordu ki sürekli Sevdigim adam aklima geliyordu onunla yasadigim günler. Esimle hic bi sekilde aram düzelmedi, bosanmak istedigimi söyledim ama bosanmiyor. Sonra tesadüfen o Sevdigim Adam girdi hayatima imkansiz dedigim sey tekrar hayatima girdi. Simdi neyapacagimi bilmiyorum, esim hala ayni bana karsi. Diger taraftada beni canindan cok sevdigi Adam. Birini sevmem lazim bu sekilde olmuyor dogru yanlisi Şu an bilmiyorum. Bir oglumuz var.

Hayatımın son noktasına geldim, ne yapmalıyım?