Bir ay öncede kıza normal hal hatır mesajı atmıştı. Ama bu gece kıza
Neden durmadan beni takip ediyorsun demiş.
Kız: ne ne alaka demiş
Erkek: LinkedIn de getkontacta yazmış
Kiz: gwtkontacta bildirim düşmüş görünce baktım LinkedIn de de önce önüme düştü baktım demiş. Oğlanın kendi profilini incelediği fotoyu da ss alıp atmış altına da goruntulemistin sanırım 1 hafta oldu görünce profiline girdim sadece demiş.
Erkek:sen getkontacta kaç kere bakmışsın demiş.
Kiz:bir iki kez bakmisimdir en fazla denk gelmişse, sen neden LinkedIn de baktın demiş
Erkek:beş altı kez baktı görünüyordu, bildirime tıklıyordum senin baktığın zamana. Neyse sorun yok iyi günler yazmış.
Kiz henüz cevap vermemis
İletişime geçmek icin
Gerçekten rahatsız olduğu icin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, sevgilinin eski sevgilisini takip etmesi hakkında endişelendiğini anlıyorum. İkisinin arasında yaşanan diyalogda sevgilin, durumu sakin bir şekilde açıklamaya çalışıyor gibi görünüyor. Eski sevgilinin profiline bakarak yaşananları anlatması, bazı şüpheler uyandırabilir ancak doğrudan iletişim kurarak durumu netleştirmek en sağlıklı çözüm olabilir. Sevgilinin samimi bir şekilde hislerini paylaşması ve ilişkide şeffaf olması önemli. İkisinin de birbirine güvenmesi ve gerektiğinde iletişimi açık tutması ilişkilerini güçlendirebilir. Sakin ve anlayışlı bir şekilde konuşarak, olası yanlış anlamaların önüne geçmek en doğru adım olacaktır. Umuyorum ki kız, sevgilisine açıklama yapmadan önce düşüncelerini netleştirebilir ve sağlıklı bir iletişim kurabilirler. 🌟