Ayrıldıktan sonra neden numarasını silmezsiniz son görülmesine bakar durursunuz😊😀
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılalı 1 ay oldu. kopek gıbı de sevıyorum hala , ayrılma sebebı de fındık kabugunu doldurmaz ama onu ne ararım ne whatsapp durumuna bakarım nede baska bısey. kararlı olmakla alakalı bu bıde kasarlanmakla. bu yasananları tekrar yasadıkca kararların katı oluyor ve uyguluyorsun...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü hala seviyordur
36 Yorumla
Soran+1 yılKendi terk ettiyse
Soran+1 yılÇok özlüyorum ve seviyorum ne var sanki geri donse
Soran+1 yılOffffff
+1 yılCunku bu sadistlik kimle konusuyo allahin belasi diye fusunur kendi kendimize beynimizi yer son kalan parcalarlada sizofrenik hayaller kurar aglamakla son bulunan eylem😄
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma valla😀
Cünkü insan merak eder onu halen yani akli onda kalir
13 Yorumla
Soran+1 yılBen ne zaman whatsapp a girsem bakıyorum o da normalde girmezdi whatsapp a ama ayrıldıktan sonra sürekli girer çıkar oldu bana da sırf senin son gorulmene bakmak için giriyorum derdi
Soran+1 yılBüyük ihtimal öyle sanırım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
48Cevap
Ben whats apta engelli olmama ragmen acti mi acava diye gunde 10defa baktigimi biliyorum belkide hic kaldirmayacak ama iste
113 Yorumla
Soran+1 yılbeni engellemedi whatsappta ama facebook instagramdan filan hemen sildi
Soran+1 yılkendi terk etti niye böyle yapıyor anlamadım bir de her şeyini silicem rahatsız etmicem falan filan karsına doğru duzgun biri çıkar inşallah dedi
Soran+1 yıl3 aydır beraberdik ama 10 yıldır tanışıyoruz
Soran+1 yılbekliyorum bakalım sessizce
- +1 yıl
Inan bana bende zor zamandan geciyorum ve 5.5yillik iliskimin tecrubesiyle konusuyorum eger cok buyuk bir kavga yoksa arada arar ama sen arama aradigin zaman mutlu oluyorsun barisiyorsun falan iyi hissediyorsun kendini ama baska kavgalar ortaya ciktiginda da sen aramasan aramam oluyor ve benim iliskim bitti ama benim konum baska eger seviyorsan kendine zaman ver ama yazma 1ay mesela ara nabzini yokla baktin ters tepiyor yoluna bak ben cok yaptim ilerde keske dememek icin ve kotu bir sonucla ayrildik devami gelir mi ne olur bilmem ama ne kadar az yara alirsan okadar iyi senin icin
Soran+1 yılhaklısın onu seviyorum ben tecrübesizim o tecrübeli ve kurnaz bu konularda daha önce aldatıldığı için güven sorunu var sana güvenim kalmadı dedi halbuki yanlış bir şey yapmadım ayrılık olmadan 2 hafta önce ellerimi tutup gözlerimin içine baka baka beni bırakma hiç söz ver demişti şimdi ne olduysa kendi gitti bu kadar mı değerliyiyim ne yaptım hemen 2 ayda güvenini kıracak beni denemeye mi çalışıyor çözemedim
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. olurum bırakmak lazım duzelirsiniz belki
en guzelı tum ılıskıyı bıtırdıkten sonra hatıraları ve ızlerınıde sılmek.. gerçekten once ayrılıp sonrada o kısıyı takıp eden manyaktır yani.
10 Yorumlaıstıoruz kı kımseyle cıkmasın sevgılı olmasın onun takıbı bu
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
+1 yılÇocukcağız unutamamış demek ki, gururda yoksa yapar yani
11 Yorumla
Soran+1 yılGururludur
bakmam rehberimde durmaz hafızam güçlü numarasını aklımdan atmak biraz zaman alır o kadar
10 Yorumla
+1 yılİnsan bile bile kendine acı çektiriyor işte mallık ve takıntılık :d
10 Yorumlasildim tamamen, tabi başlarda bende öyleydim ama kendine işkence etmekten başka işe yaramadğını anlayınca sildim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onu farkettim ve sildim bugün numarasini
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşklarında bku çıktı m. k. wp son görülme faceye ne paylaşmış en son twiti ne. bir kere yüzünü görelim diye aynı kaldırımdan 1 saatte 80 kere geçmişliğim var. gavurun kızı cama çıkcakta görecez. ama bir çıktımı kalp 5000 atıyo. işte aşk budur. sevgi heyecan budur. şimdi hiçbişeyin tadı yok.
00 YorumlaSahsen ben birinden ayrilsam ilk yapacağım sey numarasini silmek oluyor :)
12 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu ben geç sildim
Takip etmem adi ustunde eski sevgili eskimis umrumda olmaz sevseydim eski olmazdi zaten
10 Yorumla
+1 yılAyrıldık diye illa düşman olacağımız anlamına gelmiyor. Eski sevgilimle hala görüşürüm ben mesela.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tahammül edemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü hala sevdiğimizden. Belki bir gün yazar umuduyla o numara silinmez.
10 YorumlaEtmem takip falan ayrıca numarasını da silip engellerim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdide onu sevıp aşık olduğum için
Ve bensiz napıyor diye20 Yorumlaben sildim ama engellemedim hiç bir kin beslemem sonuçta iyi kötü günümüz geçti.
00 Yorumla
+1 yılya hala seviyordur ya da tam bir piskopatdir
12 Yorumla
Soran+1 yılHem terk edip hem de seviyor olması çelişkili değil mi
- +1 yıl
o zaman kesin piskopat
+1 yılarada bakmak icinde o bveni takipten cıkmadı bende ondan takip ediyorum
00 Yorumla
+1 yılKendime eziyet olsun diye
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa acı çeker ya da Canı çeker başka açıklaması yok.
00 Yorumla
+1 yılharbiden neden öyle bişey yapıyosunuz mal mal mesajlar yo kefendim gizliden arama laf sokma ihtiyacı falan
00 Yorumla
+1 yıldürüst olmak gerekirse hiç takip etmedim gerek duymadım.
onu takip etmek yerine yeni birini takip etmek daha mantıklı sanki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakamaz çünkü...
Ben de silmiyorum, arkadaşlarımdan da çıkarmıyorum, onu kırmak istemiyorum ve bırakamıyorum.10 Yorumla
+1 yılniye bir insanla ayrılınca düşman olmak herşeyi silmek onu hayatımızdan silmekmi gerekiyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılO silicem her şeyini dedi de ondan
cunku hala seviyorumdur.
112 Yorumla
Soran+1 yılya terk ettiysen
Soran+1 yılona zor geldi yürütmek kendi terk etti her seyini silicem dedi ama numaramı silmedi beni kontrol ediyor hala
Soran+1 yılne biliyim ayrılırken hiç umut yokmuş gibi konuştu seni bir daha rahatsız etmicem falan filan umarım daha iyisini bulursun seni üzmek istemiyorum... vs bunların hepsini laf olsun diye mi söyledi yani
Soran+1 yılgeri dönmesini istiyorum dediğin gibi numarasını engelliyeyim mi
Soran+1 yılhaklısın sanırım şimdi dediğini yapıcam zaten sürekli takıntı haline geldi whatsapp ta onu takip etmek
- +1 yıl
ya ilkleri yaşamıssındır ilk sevgilin degildir ama ilk duyguları onda yaşamıssındır o yuzden kısa sürede cabuk baglanmısın belliki kendini geri çekmiş senin gidip yazmanı veya mesaj atmanı bekliyodur. ama bunu yapma karşısında dık dur o öyle yaptıysa sende ona karşılık engelle numarasını ve wp den ondan sonra anlar naptını eger donerse SEV ama kendini ona bırakma aklın tilkilikte olsun ;) dönmesse yoluna bak seni daha cok deli gibi sevenler olur onu unutursun cok cabuk dert etme
Soran+1 yılnoktası virgülüne kadar doğru ilk sevgilimdi ilkleri onda yaşadım onu sevdiğimi de biliyor hem bana daha ilk günlerden bu kadar kıskanç olma dedi kendi hayatıa odaklan dedi bir gün akşama kadar yazmadım sen pek takmıyorsun beni ilişkinin sonuu belli dedi bu yüzden terk etti
+1 yılBen gayet sildim😄 silmeyenin salaklığıdır😂
15 Yorumla
Soran+1 yılSilicem deyip de silmeyen ne oluyor
- +1 yıl
Hala seviyodur ve kendini kandırıyodur bence
Soran+1 yılHem terk ediyor hem seviyor yani
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺
+1 yılBunu Gururu Olmayanlar Yapar.
19 Yorumla- +1 yıl
Bazı Lavuklar Arkadaş Kalırlar Halen Sevdikleri İnsanın Yeni Erkek Arkadaşıyla Tanışan Midesizler Var. :D
Soran+1 yılGururu yüzünden terk etti zaten
- +1 yıl
Nasıl?
Soran+1 yılİlgiyi benden beklerdi bende onu onun silahiyla vurdum ters tepti terk etti
- +1 yıl
Ne Olması Lazımdı?
Soran+1 yılKendi akşama kadar hiç sesini çıkarmazdi ben nereye gittiğimi rapor etmedim bır gün diye terk etti bana itaat etmen lazım dedi
- +1 yıl
Has Shick Three Demedin mi?
Soran+1 yılNefret ediyorum snden diyebildim anca
- +1 yıl
İyi Etmişsin.
+1 yılİçi boş bir meraktan başka birşey değil bence :)
27 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de ne diye merak eder ki hem terk ediyor
- +1 yıl
bilmem bende hala merak ederim ama kendime soruyorum bu soruyu hala bir cevabını bulamadım :) galiba benden sonra nasıl mutlu mu hayatında biri var mı gibi sorular kafamızı kurcalıyor
Soran+1 yılTerk ettikten sonra bunu merak etmek saçma değil mi☺
Soran+1 yılHem de terk ederken benden daha iyisi çıkar inşallah karşına dedi
- +1 yıl
Biraz saçma ama insan merak ediyor insan.. Ama burdan hala seviyor anlamı çıkmıyor.. Sadece bir merak mutlu mu iyi mi ve benden sonra sevgili yaptı mı genelde bunlar merak ediliyor benim düşüncem :)
- +1 yıl
Boşver iki cins birbirini anlasaydı zaten ayrılıklar olmazdı..
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılSilmeye elim varmıyor. Biliyorum böyle yaptıkça unutamıyorum. Akıl devre dışı kalıyor.
00 Yorumla
+1 yılSu son gorulmeye flan bakanlara acıyorum harbi
11 Yorumla
Soran+1 yılO da bakıyor ben de bakıyorum acinacak haldeyim biliyorum sildim numarasini az önce
- Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılTakip edemiyorum numarasını değişti facebook da kullanmıyo
00 Yorumla Flort olduklari icin ciddi bisey olmadigindan arkadas kalmistim bazilariyla ondandir yani
00 YorumlaBende ole birşey yok bitti denildiği an numarada goder.
00 Yorumla
+1 yılNerden biliyosun baktimizi sen bakiyosun kesin kesin 🍭
00 YorumlaHerşeyini silerim asla takip etmem. Merakta etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala bir umut varsa zaar
10 YorumlaTakinti haline geliyor herhalde :D
00 Yorumla
+1 yılKıskançlıktan
112 Yorumla
Soran+1 yılterk ederken benden daha iyisini bulursun inşallah dediyse
- +1 yıl
yalan söylemiş hiç bir erkek kendinden daha iyi bir erkek ile çıkmanı istemez ne konuda iyi mesala
Soran+1 yılsenin değerini bilen daha hayırlı biri falan filan dedi
- +1 yıl
yalan söylemiş
Soran+1 yılbu yalanları söyleyen beni yalancı yerine koydu o yüzden terk etti
- +1 yıl
onuda yalan söylüyor inan ma
- +1 yıl
nerede yaşıyorsun
Soran+1 yılkaç gündür kendime eziyet ediyorum kendi yalancının teki oldugundan herkesi kendi gibi yalancı sanıyor işte
Soran+1 yılAnkara
- +1 yıl
bende Ankara boş ve r geri dönecek mutlaka
Soran+1 yılhayırlısı bakalım sesi çıkmadı daha
- +1 yıl
hayırlısı olsun
+1 yılÇünkü eski sevgililer stalklamak için vardır
00 Yorumla
+1 yılEskiyse takip etmem ki
00 Yorumlane b*k yiyo dyedir bn blmm ama olmadığı içn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSilerim umrumda bile olmaz bitmiştir benim için
10 YorumlaEtmem, umrumda olmaz ;)
00 Yorumla
+1 yılhala seviyorsam
11 Yorumla
Soran+1 yılterk ettiysen
+1 yılyoklukta kalmışımdr :D
00 YorumlaBen genelde direkt engelliyorum heryerden.
00 Yorumlaben takip makip etmem :)
00 Yorumlamanyağız ülkecek
10 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum ama kafam yoruluyor incelemekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yıltakip etmem açık ve net
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeraktan :D
10 Yorumla
+1 yılöldürürüm :)
10 Yorumla
+1 yılZmanla geçicek
10 Yorumla
+1 yılMerak edersin
00 YorumlaMerak
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyin merakı