Ölü etleri temizlemek neresi kadın işi olabilir ayrıca bakim sadece kadına özgü bir şey değil her insanın bakımlı olması gerekiyor kendine saygısı sevgisi olan insanın.
bu kadar kariyerimde hiç yaptırmadım bugune kadar fikir alablirim sıkııntı değil. bir tek bu dönemde laser epiiasyon düşündüm o da soırnada sırtımda ve omsuzmda cıkan kıllar için bir de egzersiz tabiki kiloyu normal çekmek için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siyah gömlek diyorum ve konuyu kapatıyorum.
Zaafım sevgi ve değer görmek. ama bunu da gösteren yok o yüzden işe yaramayan bir zaaf sdfdf
sırt dekoltesine hastayım. millet hep göğüs bacak derken :)
Eller benim biraz-cik zaafim 😅
Masum bir zaaf.
Sadece eller bans asil geliyor saçma belki ama etkileyici benim için.
Her zaafın kendine özel bir değeri vardır. Kime göre neye göre saçma? Öyle düşünme.
Tesekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim.😊
Hayır pek yok
Elleri ve tırnakları bakımlı olması
erkekler manikür mü yapsın. yani yapan arkadaslarım var ama bana hala kadın işi geliyor
Ölü etleri temizlemek neresi kadın işi olabilir ayrıca bakim sadece kadına özgü bir şey değil her insanın bakımlı olması gerekiyor kendine saygısı sevgisi olan insanın.
erkeğin bakımı her hafta sonu (c. tesi) berbere gitmesi sac sakal ve kılllarla ilgili bakım
bu kadar :)
Cilt bakımı?
El ayak tırnak bakımı?
🙄🙄🙄🙄
bu kadar kariyerimde hiç yaptırmadım bugune kadar fikir alablirim sıkııntı değil.
bir tek bu dönemde laser epiiasyon düşündüm o da soırnada sırtımda ve omsuzmda cıkan kıllar için
bir de egzersiz tabiki kiloyu normal çekmek için
İri vücut.
Var ya
Hayır yok
Ben bilmiyorum ki 🥲
Hayır yok
Boyun kısmı
o kadın boynun değilmiydi
Yok galiba.
hayır yok