Evet mesela bir karar alıyorum saniyeler sonra yok dışarı çıkasım geliyor vaz geçiyorum o kadar ikilemde kalıyorum ki nefret ediyorum bu huyumdan ama çok neşeli pozitifiz kesinlikle
Bende ya çünkü en iyi seçimi yapmak istiyoruz bu da kararsızlik meydana getiriyor. Bi icecek alcam mesela hangisini alirsam pisman olmam onu düşünüyorum 😂
Bide şey var herşeyi karışık seviyorum mesela yemekler hepsini ayni anda yemeliyim. Bazıları der ya önce çorba sonra yemek sonra tatlı. Ben öyle degilim ve gezmeyi yeni tatlar denemeyi çok severim sende öyle misin
Sen ikizler değilsin bence shsj nasıl yeni tatlara kapali olabilirsin🥹 ben sushi bile denedim sbjjs evde pilavla sucuklu yumurtayi karistirdim😂😂 bi ara sürekli farklı makarna sosu yapmaya çalışıyordum djdn
Puu sana ama çok güzel bence kendimde sevmediğim özellikler
Kararsızlık Ani duygu değişimi Tutarsizlik (ama bunu sadece sevmediklerime yapıyorum) Bide biri bisey anlatırken kafam baska yere gidiyor ucundan yakalayip basiyla ucunu birleştiriyorum jdjsj Bunlarin disinda Neseli olmam olumsuzluklari kolay unutmam gezmeyi sevmem yeni seyler denemem vs hersey cok güzel
şu an aklımdan tek geçen ney biliyor musun acaba bende mi böyleyim kendimi sorguluyorum allahım gerçekten böyleysem çevremdeki insanlar bana nasıl katlanıyorlar 😂
Sana bişey diyim mi yazıya dökünce katlanilmaz geliyor ama beni cevrem çok sever sosyal biriyim hayatimda hep kalabaliklar olmuştur. Katlanilmaz olsam kimse kalmazdi çevremde çünkü o kadar tatlis ve arkadas canlisiyim ki bu özelliklerim bile tatlı geliyor onlara (kararsızlık dışında sksjs)
Sadece kararsizligim ve alinganligima kizarlar onun dışında tatli buluyorlar beni
Kesinlikle hatta hep derlerdi neden bu kadar pozitifsin masAllah nesene falan. Bu umursamama olayi ve kendimle çok mutlu olabiliyorum güzel aktiviteler yaparim bunlar falan olunca keske sen gibi olsam diyende olur ama dediğim gibi kararsızlık ve alınganlık dışında sjsjsjj
Bshsbsh neyse ya ikizler birini görünce kız erkek farketmez kardeş gibi hissediyorum bizim burcu çok disladiklari icin snsnsn birbirimizi anlarız diye düşünüyorum ama bazen olmuyor shdhd
Evet yani kız olsam kendimi biraz garip bulurdum ilgi duyardım gizemini çözerdim sonra da tanıyincs onunla takılıp gezmek ister sonra da aşık olurdum büyük ihtimalle de eve çağırırsa da verirdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
evlenirim evet
Karakterim ve kisiligim iyi enerjik bir yapiya sahibim. Tipten kaybediyo olabilirim. Jfjfjd Bende anlamadim.
Aklı başinda bir kız olsa evlenir bencede herseyin dis gorunus oldugu bu devirde yorucu kızlar maalesef.
Hayır, biraz farklı bir karakter olmasını isterim. Ben sakin biriyim karşımdaki de sakın olsa ikimizde sıkılırız.
Buna katılıyorum mantıklı biri
Kendim gibi birini bulsam kapısında yatarım, ilk adımı da atardım. Yeter ki benimle evlensin diye..
Evlenirim ben vfhvf milyonlarca kez evet eeevet en evlenilcek insan benim ve benden daha iyisi mi var yani?
Evlenirdim ben ya. benim gibi komik kadınla kim evlenmezkijdjdkg
Kendimi cekemiyom amw dhajajjaja yanımdan bile geçmezdim
evet evlenirim. kendisiyle iyi anlaşırdık :)
Mesleğim var bir erkeğe göre fazla merhametliyim ama hastayım işte büyük bir sorun olmasa da insanlar illa kusursuz ol istiyorlar
Geçmiş olsun hastalığın ne
Fiziksel olarak evet ama kişilik olarak farklı olması daha iyi olurdu. Bir taraf sakin bir taraf heyecanlı bir taraf baskın bir taraf alçak gibi
Kesinlikle w
Ben asla evlenmem ya kendime başa çıkamıyorum kız halimle erkek olsam asla uğraşamam
Niye neyin var
İşte anlasam neyim var
Kendimden daha iyisini bulamazdım galiba, hemen evlenirdim:)
ben bilgisayarımla evliyim :D
Oyun mu iş mi?
iş yazılım mühendisiyim
Süper
Hayır evlenmezdim.
Neden
Kendimde tamamlamadığım çok şeyler var
Karakterim zor evlenmezdim
Benden iyisini mi bulacağım? Tabii ki evlenirdim…
Yok ya çekemem ben beni
Tipten dolayı evkenmezdim heralde
Kendimi övmek gibi olmasın da, kesinlikle kaçırmazdım böyle bir erkeee
Kesinlikle evlenirim
Aynı iki karakter gecinemezdik 😅
Evet çok eğlenceli olurdu
Burcun ne
Başak
Yükselenin terazi mi
Galiba öyle
Evlenmezdim sanırım
Neden
Zor adamım umursamaz bir dediği diğerini tumayam saçma sapan biriyim
Burcun ikizler mi
Ahahaha evet 😂
Şaşırmadım bsjsk
Biraz daha geç doğsam ne olurdu 😂😂
Bende ikizlerim dengesizim kaderimiz bu😂
Bende ikizler sevgilin vardı sandım biran 😂
Yok bee kendimden bi tane daha düşünemiyorum snjd aslında çok neşeli eglenceli en renkli burcuz bence ama dengesizizde dndj
Aşırı kararsizim sende öyle misin
Evet mesela bir karar alıyorum saniyeler sonra yok dışarı çıkasım geliyor vaz geçiyorum o kadar ikilemde kalıyorum ki nefret ediyorum bu huyumdan ama çok neşeli pozitifiz kesinlikle
Bende ya çünkü en iyi seçimi yapmak istiyoruz bu da kararsızlik meydana getiriyor. Bi icecek alcam mesela hangisini alirsam pisman olmam onu düşünüyorum 😂
Bide şey var herşeyi karışık seviyorum mesela yemekler hepsini ayni anda yemeliyim. Bazıları der ya önce çorba sonra yemek sonra tatlı. Ben öyle degilim ve gezmeyi yeni tatlar denemeyi çok severim sende öyle misin
Bide şey var duygularim aşırı çabuk değişiyor. Mesela şu an mutluyum ya az sonra aglayabilirim sonra bisey yok gibi gulebilirim😂
Gezmeyi çok severim yemekleri sırasıyla severim ama yeni tatlara kapalıyım bildiğimden şaşmamayı tercih ederim hep 😂
Ahahahah allahtan o kadar değilim ben o kadar da ikizler değilim 😂😂😂
Sen ikizler değilsin bence shsj nasıl yeni tatlara kapali olabilirsin🥹 ben sushi bile denedim sbjjs evde pilavla sucuklu yumurtayi karistirdim😂😂 bi ara sürekli farklı makarna sosu yapmaya çalışıyordum djdn
Ahahahah onları bende yapıyorum ama aman aman bu neymiş die koşturmam aranmam 😂😂😂
Puu sana ama çok güzel bence kendimde sevmediğim özellikler
Kararsızlık
Ani duygu değişimi
Tutarsizlik (ama bunu sadece sevmediklerime yapıyorum)
Bide biri bisey anlatırken kafam baska yere gidiyor ucundan yakalayip basiyla ucunu birleştiriyorum jdjsj
Bunlarin disinda
Neseli olmam olumsuzluklari kolay unutmam gezmeyi sevmem yeni seyler denemem vs hersey cok güzel
Ahahahah onları bende yapıyorum ama aman aman bu neymiş die koşturmam aranmam 😂😂😂
Nasıl yani yeni lezzet görüp aramak mi? Ben sadece sushi çiğköfte çıkmış onu aramistim baya bulamadm🥺 bugün aldim malzemeleri sahura kendim yapcam😂
Senin tutarsizligin nasil oluyor
şu an aklımdan tek geçen ney biliyor musun acaba bende mi böyleyim kendimi sorguluyorum allahım gerçekten böyleysem çevremdeki insanlar bana nasıl katlanıyorlar 😂
Sana bişey diyim mi yazıya dökünce katlanilmaz geliyor ama beni cevrem çok sever sosyal biriyim hayatimda hep kalabaliklar olmuştur. Katlanilmaz olsam kimse kalmazdi çevremde çünkü o kadar tatlis ve arkadas canlisiyim ki bu özelliklerim bile tatlı geliyor onlara (kararsızlık dışında sksjs)
Sadece kararsizligim ve alinganligima kizarlar onun dışında tatli buluyorlar beni
Sevdim mi tam severim. Sevmedim mi tam sevmem. Sen okurken bıktın benden sbhs
Bende de öyledir çevrem hep böyle bakar bana da ve enerjini buradan bile hissedebiliyorum için içine sığmıyor gibi coşkulu 😂😂
Kesinlikle hatta hep derlerdi neden bu kadar pozitifsin masAllah nesene falan. Bu umursamama olayi ve kendimle çok mutlu olabiliyorum güzel aktiviteler yaparim bunlar falan olunca keske sen gibi olsam diyende olur ama dediğim gibi kararsızlık ve alınganlık dışında sjsjsjj
Peki yarın konuşsak bu konuları çok farklı cevaplar mı alırım yoksa aynı şeyler mi 😂
Aynilarini alirsin çünkü ben buyum ssjsjsh ama farklı özellikler aklima gelebilir djjdjs
şu an bide konuşma modumdayim ondan yazip duruyorum
Amman nazar değdirmiyeyim gece gece maşallah 😂😂
Bshsbsh neyse ya ikizler birini görünce kız erkek farketmez kardeş gibi hissediyorum bizim burcu çok disladiklari icin snsnsn birbirimizi anlarız diye düşünüyorum ama bazen olmuyor shdhd
Ondan yazdimda yazdim simdi gidiyorum kafa dinle dhsn
Ben fazla umursamam insanların düşüncesini ama teşekkürler muhabbetin için 😂
Hayir
Neden
Tembelim
Hmm işin ne
Telefon aksesuar
Sen ne iş yapiyorsun
Anladım o halde tembelliği yen
Kronik
İmkansız değil
Doğru
Evlenirdim zenginsem
Şuanki halinle dedim. Yani şu an zengin degilsen. Zengin olmayacak
Hayır benim kız halim zenginse evlenirdim. Fakirsem evlenmezdim çocuğun başını yak miyim bı daha tatlı uzun boylu komik ve romantik biri belli ki
Beyninin %100 unu kullanmak😂 hiç bu açıdan düşünmedim😂
Evet yani kız olsam kendimi biraz garip bulurdum ilgi duyardım gizemini çözerdim sonra da tanıyincs onunla takılıp gezmek ister sonra da aşık olurdum büyük ihtimalle de eve çağırırsa da verirdim.
Yuh a q ya
Öyle bence güzel sevişirdir boyu uzun 191 falan tatlı bir erkek kucağında olup kendimi kandırırdim hoşuna gidiyordur benim gidiyor
Evlenirdim
Asla.
Neden
Evlenmem anlaşamayız
Evlenmem 😃
Hayır aksine kaçarım
Evet
evlenmem aldıtırımm
Kesinlikle evet
Sürekli seks yapardım
Evet
Kesinlikle evet