Kişilik & Karakter Karşı cins olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz? İstanbullumerveee Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ben evlenmezdim wmsmmdmf Güncellemeler+1 yıl ÖZELDEN YAZMAYIN Karşı cins olsaydınız kendinizle evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet kendimle evlenir ve çok mutlu yaşardım. 1 0 Yorumla
Usersena Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle evet ama ilgiyi seviyorum o yüzden sık sık ilgi tazelenmesi yaşatmam gerekir fkekdmsm 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. İlk başlarda kabul ederdim sonra boşanırdık zaten derdim bu kadın kafadan kırık çekemem Bennn. 0 0 Yorumla
Hakan3487 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben evlenirdim çünkü düşünce yapım diğer insanlar gibi bencilce ve sadece eğlenceye çalışan bir kafa yapısı değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenirdim. Sadakat sonsuz garanti verilir, birlikte olduğumuz sürede sevgi eksilmez, saygı eksilmez evliliğin temel taşları var iste daha ne 1 0 Yorumla
Bittirüyabitti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evlenirdim. Benim gibi kızı hiçbir yerde bulamaz 2 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. tereddütsüz bir an bile olmadan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Off kesinlikle ya ben acik iliskilere karsi degilim fena anlasirdik ya :) 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Deli miyim, tabi evlenmem shdhdhdh 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evlenirdim 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Çok kez evlenirdim 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 534 cevap paylaştı. Bilemedim ya 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sennn 0 0 Yorumla
begumdiyorumya Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Ben evlenirdim 0 1 Yorumla 18likkobraa +1 yıl Oral var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet kendimle evlenir ve çok mutlu yaşardım.
Kesinlikle evet ama ilgiyi seviyorum o yüzden sık sık ilgi tazelenmesi yaşatmam gerekir fkekdmsm
İlk başlarda kabul ederdim sonra boşanırdık zaten derdim bu kadın kafadan kırık çekemem Bennn.
Ben evlenirdim çünkü düşünce yapım diğer insanlar gibi bencilce ve sadece eğlenceye çalışan bir kafa yapısı değil.
Evlenirdim. Sadakat sonsuz garanti verilir, birlikte olduğumuz sürede sevgi eksilmez, saygı eksilmez evliliğin temel taşları var iste daha ne
Evlenirdim. Benim gibi kızı hiçbir yerde bulamaz
Kendimi kaçırmazdım
tereddütsüz bir an bile olmadan
Off kesinlikle ya ben acik iliskilere karsi degilim fena anlasirdik ya :)
Koşarak evlenirdim 😁
Deli miyim, tabi evlenmem shdhdhdh
Herkes 10 numara. ben niye kendimle evleneyim )))
Evlenirdim evet
Evlenirdim
Evlenirdim
Çok kez evlenirdim
Bilemedim ya
Özelden yazmayin
Sennn
Hayırrr
Evlenirdim çünkü karakterim çok iyii
Evlenmem
kendimi bilmemde 37 yi yalr yutarim
Ben evlenirdim