Aşk İlişkileri Siz karşı cins olsanız sizle evlenir miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Birazda gerçekler Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar soruya spam atar mısınız kaldırılsın silemicem galiba soruları silen biriyim durmasından rahatsız oluyorum teşekkür ederim Siz karşı cins olsanız sizle evlenir miydiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Kaçırır evlenirdim o derece xd 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Evet evlenirdim. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl İlk günden nikah dairesinde bulurduk kendimizi o derece 😃 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kaçırmazdım 😂😃 Ama kızlar atraksiyonlu bir hayat uğruna olamayacak kişilerle evlenip hayatlarını heba ediyorlar 😂 0 0 Yorumla
SLAV___KURT9 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Benimle sevgili olmazdım ama evlenirdim. (Kolay gidebilen yapım, evlendikten ve aynı evde yaşadıktan sonra tatlı bir dil ile aşılabilir.) 0 0 Yorumla
MuhaKz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evlenmezdim. Tahammülsüz ve sabrimin tukendigi yerde aşırı umursamazim. 1 1 Yorumla TemizMan +1 yıl Seni alan yanmış Yorumla
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Evet tabiki ben olsam benim gibi birini asla kaçırmazdım 0 1 Yorumla Florantinsz +1 yıl Ya bakmazsa seni beğenmezse 😊😊 Yorumla
HanBatur Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ben benden iyisini bulamazdım, ki bulamadığım için de bekliyorum hâlâ :) 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evlenirim valla canim kendim 4 4 bi kizim ya değerimi bilimiyor shshsgdg 0 0 Yorumla
manyakk1kiz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dengesiz kişiliğim ben hiç olmazdım ama arkadaş olmaya çalışırdım eğlenceliyim çünkü 2 0 Yorumla
VefaSpor Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Evlenmezdim ama nefes aldığım sürece hayatımda olurdu 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır çünkü evlenmek istemediğimi biliyorum 1 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benden iyisi mi var heralde vururum nikahı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Benden iyisini mi bulucam canım kendim 🫶🏻 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmeden yasayiyorum.. böyle güzel 0 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evlenirdim. Bu devirde nerde kalmış 😂😂 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hayır evlenmezdim 0 3 Yorumla Ercan3737 +1 yıl Neden ama Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Sorunlu birisiyim Yorumla Ercan3737 +1 yıl Herkesin var sorunları kimse evlenmwsin Yorumla
qookhann Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenirim. Benden bir tane daha yok 0 0 Yorumla
arkapencere1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır zor bir insanım 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Evet benden iyisi yok çünkü 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evliliğe karşıyım. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. İyisini mi bulacak 0 0 Yorumla
trahison Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Ben evlenirdim 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. zor. 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. tapardım 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet yaa 0 0 Yorumla
destina_7 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl düşüneyim 0 1 Yorumla destina_7 +1 yıl evlenirdim Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evlenirdim 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kaçırır evlenirdim o derece xd
Evet evlenirdim.
İlk günden nikah dairesinde bulurduk kendimizi o derece 😃
Kaçırmazdım 😂😃 Ama kızlar atraksiyonlu bir hayat uğruna olamayacak kişilerle evlenip hayatlarını heba ediyorlar 😂
Benimle sevgili olmazdım ama evlenirdim. (Kolay gidebilen yapım, evlendikten ve aynı evde yaşadıktan sonra tatlı bir dil ile aşılabilir.)
Evlenmezdim. Tahammülsüz ve sabrimin tukendigi yerde aşırı umursamazim.
Seni alan yanmış
Evet tabiki ben olsam benim gibi birini asla kaçırmazdım
Ya bakmazsa seni beğenmezse 😊😊
Ben benden iyisini bulamazdım, ki bulamadığım için de bekliyorum hâlâ :)
Evlenirim valla canim kendim 4 4 bi kizim ya değerimi bilimiyor shshsgdg
Yok be evlenmezdim ne yapıyım poposu bezli adamı 😄
Dengesiz kişiliğim ben hiç olmazdım ama arkadaş olmaya çalışırdım eğlenceliyim çünkü
Evlenmezdim ama nefes aldığım sürece hayatımda olurdu
Hayır çünkü evlenmek istemediğimi biliyorum
Benden iyisi mi var heralde vururum nikahı
havada kapardım kendimi.
Benden iyisini mi bulucam canım kendim 🫶🏻
Benden iyisini bulamazdım.
Evlenmeden yasayiyorum.. böyle güzel
Evlenirdim. Bu devirde nerde kalmış 😂😂
Hayır evlenmezdim
Neden ama
Sorunlu birisiyim
Herkesin var sorunları kimse evlenmwsin