Sen zaten kendinle yaşıyorsun bir ömür boyu. Kendinden nefret etsen bu bedenden, ruhundan, karakterinden intihara gider o iş. O yüzden dünyada en çok aynı olacağın kişi sen olduğuna göre elbette herkes kendine çok iyi bir eş olurdu. Yalnız kaldığında güzel vakit geçiriyorsan sen zaten kendinle iyi anlaşıyorsun demektir
Ben dengesiz komlesif biriyim. Ama yine de evlenirdim çünkü sevimliyim. Ve sabah uyandığında sesimi duyduğunda güneşin bile doğuşunu görmüş gibi olacağım.. Belki de en büyük problemim çocukluğumdandır.
Valla direk basardım nikahı. Tatlılık desen var, şehvet arzu desen var, her türlü yemek ev işi konusunda mükemmelim, tutumluyum, güler yüzlü, neşeliyim, cilvenin de alasını yaparım. Daha ne olsun.
Benden iyisini mi bulucam? Eğer bulabiliyorsam evlenmem. Bende şimdi bir Hande Erçel değilim. Eğer karşımda benden yeteneklisi ve güzeli varsa onu tercih ederim.
Bulamam mümkün değil 😂😅 Ateist olacak. asla kıskanç olmayacak, fedakar, cömert, tutkulu, romantik, epritüel, sabırlı, sakin, pozitif, sadık, fazla malda gözü olmayan, ufak şeylerden mutlu olabilen, eğlenceli, yakışıklı, kalbi saf ama zeki, duygusal ama duygularına gerektiği yerde hakim olabilen, empatik ama sevdiklerine karşı, hayvansever, kitap okumayı seven, bisiklet sürmeyi, dans etmeyi, yeni yerler keşfetmeyi, spor yapmayı, ekstrem sporlarını, adrenalin seven, cesur, saygılı, sorumluluk sahibi, sanata önem veren, bakımlı, güzel masaj yapabilen, temizliğe önem veren, gösterişten uzak duran, el alemi umursamayan, herkesin dönüp bir daha baktığı ama hiçbirinin yüzüne bakmayan, gereksiz trip atmayan, çözüm odaklı, her şeyi karşısındakinden beklemeyen... Yoruldum artık şimdilik bu kadar 😂 Yani şu kadar olsa bile yeter.
Evlenmezdim herhalde agresif biriyim açık sözlüyüm sert yaparım ve dik konuşurum sevdiğim insanı inciltmemeye özen gösteririm ama bazen nafile yani bilmiyorum 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çirkinim, boyumu da Türk kadınları beğenmiyor, penisimden de utanıyorum. Evlenmezdim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kendim gibi sadakatlisini mi bulacam tabi evlenirdim