Ailesi, arkadaş çevresi, iş hayatını vb durumlardan sürekli şikayeti olan, her şeyi dert edinen birisi ile beraber olur musunuz? Ya da siz öyle misiniz? Ben çok dert yanan birisi ile arkadaş dahi olamıyorum.
Sürekli şikayet eden birisi ile beraber olur musunuz?
Bu olayı, kadın erkek olarak şöyle ele almak gerekir ;
Şimdi yoklukta olan saf erkekler beta erkek olup bir gün seks yapar umuduyla kadının sıkıntılarını çeker. Lakin kadınlar utangaç ve zayıf olan beta erkeği çok zengin olmadıkça istemeyeceğinden, detaya inmeye gerek yok. Beta erkeği tercih eden kadın, para avcısı ve talep görmeyen kadındır.
Ama kadına ulaşmakta zorluk çekmeyen erkekler alfa olup hiç bir kadının sıkıntısını çekmez. Ha seviyorsa, bu başka ve hat da kadının sıkıntısına çözüm bulur. Çünkü, güçlü erkektir..
Ama kadınlar bir erkeğin sıkıntılarını, arada sevgi oluşmamış ise ; asla çekmez.. Sevgi de hemen öyle oluşmaz ve tanışma buluşmalarında, kesinlikle kadına dert anlatılmamalı ve hat da sizi sevse de anlatılmamalı.. Çünkü zayıf erkek,. çözemeyeceği dertlerini anlatır. Kadınlar da zayıf erkeklerden, nefret ederler.
Yani Kadınlar , kendisine sürekli sıkıntılarını döken adamı sevmiyorsa ( genelde böyle erkekleri sevmezler; kesinlikle birlikte olmaz. Hat da ilk buluşmadan sonrası, gerçekleşmez. Özgüvensiz, zayıf ve mızmız olarak tanımlanan Beta erkeklerin, yaptığı en sık hata bu olmakta.
Kadınları, duruşuyla bile baştan çıkarıp bakire kızları ve güzel evli kadınları dahi kendisiyle birlikte olmak için yalvartan alfa erkek ise ; böyle bir hatayı yapmaz. Zaten güçlü durduğu ve erkeklerin çoğunluğu beta olduğu için, kadınlar bu tür erkeklerle birlikte olmak için yalvarır.
Kadınlardan talep görmeyen mızmız erkek olarak isimlendirilen betalar , ilk buluşmada genel olarak;" sevgilim olmadı hiç, bana kimse değer vermedi, param yok lüks restorana götüremem ve sana yemek ısmarlamam " gibi saçma sapan cümleler kurar. Çevremdeki kız arkadaşlarımdan, görüyorum hep; anlatıyorlar.. Zira alfa erkeğin beklentileri yüksek olup öyle her kadını seçmez.. Böylece kadınların karşısına, çoğunlukla beta erkek
Çünkü kadınlar , sorun çıkarıp çözüm üretemeyen beta erkekleri değil ; kadının sorunlarını bile çözebilecek güçlü alfa erkeklerle birlikte olur ve alfa erkekler ile de evlenir. Betayla evlenmek zorunda kalan kadınlar, genelde evde kalan para avcıları olmakta. Zaten bu evlilik de kadının aldatmasıyla bitiyor genelde.. Ya da kadın dayanamayıp bitiriyor.
Betayı sadece, karşılaştırma yapamayan bakire kızlar belki sevebilir ama nadirdir.. Çünkü bakire kızlar, çoğunlukla alfa erkeklerin tuzağına düşmekte ve alfa erkeklerle evlenmektedir..
Yani Türk erkek yapısının çoğunluğunu oluşturan betalar, Red pil kuramını benimseyip en azından sigma sınıfına yükselmedikçe ; kendisini sevecek kadın bulmaları imkansızdır.
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.
Bu durumda Red pil kuramına göre kendini geliştirip sadece uzun ilişkiler kurabilip f*ck budy yapamayan erkekler sigma oluyor. Ama sürekli kadın değiştirebilip , evli kadınları ve Hat da bakire kadınları bile baştan çıkarabilecek kadar ultra çekici olan erkekler alfa oluyor.. Kadınların tercihi, her daim alfadır. 33 yaşı geçince , evde kalırlar ve öyle beklentileri betaya kadar düşürürler.. Ama evlendikleri betayı da evlendiklerine pişman ederler. Çünkü, sevmeden evleniyorlar..
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Genelde bu tür bilimsel güzel yorumlarım, Bi bot en iyi yorum olarak seçiliyor. Bu yüzden iyi bildiğim konu olduğundan, uzun yazayım dedim ki Bi bot en iyi yorum olarak seçsin ve erkeklerin çoğunluğunu oluşturan betalar , kendilerini geliştirebilsin
Olmaz ya en problemli durumda bile çözüm odaklı olmalı enerjisi iyi olmalı her ortamda Mutluluk yaratmalı zaten dünyanın derdi çilesi negatifiği baydı birde aşk böceğimin şikayetlerini kaldırmaz bu bünye😅😅😅😅
Olmam seninde var bi sürü ama bu kadar ben seni eleştiriyorum sende çok düzgün değilsin derim bana davrandığı şekilde bende sürekli şikayet ederim kısaca ayna olurum ona
Nişanlımla ilk konuşmamız dertleşme ile başlamıştı dertlerimiz ortaktı. Birbirimize sığınarak ayakta kalmıştık ama tabii ki her günümüz böyle geçmiyor fakat ne ben her konudan dert yakınsam o beni bırakır ne de ben onu. Yani demem o ki dertleriniz ortaksa evet. Fakat onun dertleri size boş geliyorsa ortak noktada buluşamıyorsaniz olamazsınız.
Şikâyet etme sebebine bağlı. Hayatında olumsuz olaylar yaşıyor diye psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyor olabilir. Onu dinlerim. Destek olmaya çalışırım. Akıl vermeye çalışırım.
Selam bile vermem, vardı öyle flörtüm ve arkadaşlarım. Sanki tüm dünyanın yükü omuzlarında, en çok dert onda. Normalde çok tatlı insanlardı ama ilişkiyi kestim hep
ıyyy böyle full olumsuz flörtüm vardı hayat hakkında hep mutsuz ben böyleyim ölüm filan bahsediyodj fff diyip bıraktım cidden insanın enerjisini skrler