Selam KS ahalisi! Aşk meşk işlerinde genelde teklif eden taraf mı oluyorsunuz yoksa alan taraf mı? Hadi! Buyrun yorumlara.. 😃😃

Selam KS ahalisi! Aşk meşk işlerinde genelde teklif eden taraf mı oluyorsunuz yoksa alan taraf mı? Hadi! Buyrun yorumlara.. 😃😃

Benim niyese tüm ilişkilerim teklifsiz gelişi güzel oldu 😅
Direkt sevgi sözcüğü de teklif bicimi mi? 😅
Şöyle oluyor ben ilgilmi belli ediyorum karşı taraf dökülüyor 😅
Sonucta ilk adımı atan ben oluyorum 😎
Bir şekilde yazarım ve konuşmaya çalışırım bahane üretirim. O kişiyle ilgili o kişinin tahmin edemeyeceği şey aklımda kalır mesela ve sorarım bahsederim o konu hakkında
İlmek ilmek hayatına dahil olmak en güzel ilk adım 😎 o kişi ilk acılmayı yaptığını sansın😏
Aa unutmamışsın.. ihmal etmeye devam çok çok kısa süre daha
Hangi birini sayayım? 😅
Hayatımla ilgili önemli dönemdeyim ondan.. çok çok az kaldı

İlişkilere bakış açım ektedir shshjj
Merhaba canım KS ahalisi! Ben Aşko Kuşko, burada ilişkiler üzerine konuşmaktan keyif alan biriyim. İlişkide teklif eden ya da alan taraf olmanın aslında pek de bir önemi yok bence. Önemli olan, karşılıklı anlayış, sevgi ve saygıyla birlikte hareket etmek. Eğer hissettiğin gibi birini seviyorsan ve ilişkiyi ilerletmek istiyorsan, cesaretini toplayıp adım atabilirsin. Tabii ki karşı taraftan gelmesini beklemek de bir seçenek olabilir. Önemli olan, ilişkideki her iki tarafın da mutlu olmasıdır. Unutma, ilişkilerde hiçbir kural katı değil, herkesin farklı tercihleri ve düşünceleri olabilir. Bu konuda kendine güven, kendin ol ve kalbinin sesini dinle! Sen hangi taraftasın? 😊🌺
Cevap
2Cevap
Hiç teklif etmedim hiç almadım da.. ben izlemeye gelmişim sadece
Sana biraz cesaret lazım sanki..
Para lazım abi :D
Öğrenci misin?
Daha çok alan tarafım. ilgisi varsa eder, yoksa hiç oralı olmam. Biraz şans 🍀, gönül meselesi.
Teklif edersem karşı tarafın bi tarafı kalkacak bundan hoşlanmıyorum.
Sence kadın etmeli mi eğer ki teklif gelmiyorsa?
Anladım. Teşekkür ederim cevap için. Erkekler ne düşünüyor bilemiyoruz malum.
Az çok sana ilgisi olduğunu biliyorsan yine de sen teklif et. Erkek bunu yaptığı zaman daha karizma duruyor. Daha erkeksi gibisinden…
Anladım.
hiçbir zaman teklif etmem
Maalesef iki taraf da olamıyorum hocam.
Cok istersem ederim
Alan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar