Bende konuşmuyorum onla (saçımı boyatım)
Bozulmakta haklısın, herkes bozulur.
Takılacak bir şey değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende konuşmuyorum onla (saçımı boyatım)
Bozulmakta haklısınız çünkü paylaştığınız özel bir şeyi fark etmemesi can sıkıcı olabilir. İletişim önemlidir, duygularınızı açıkça ifade ederek karşılıklı anlayış ve saygı ile sorunu çözebilirsiniz.
Sen adama sormadan saç rengin gibi birşeyi değiştirirsen, oda görmezden gelir... Saç kesmek renk değiştirmek gibi sıfatınızın halini değiştiren bir şey, nezaketen bile olsa sorulur.. bunu siyah saçlarını kızıla boyattığında 1 ay kendime gelemediğimde anlamıştım.
Cevap
32Cevap
Çok fark yoksa farketmemesi normal..
ergence işler
Değil onun sevdiği rengi yaptım
Eski saç rengi ile yeni saç rengi arasında ne kadar fark var?
Bozulduysan sanayiye git ya da sevğilinin göz doktoruna götür
Erkekler genellikle bu gibi konularda eğer meslekleri dedektiflik değilse konulara hemen algı geliştiremezler. Bir ila üç gün süre ver, üç gün içerisinde farketmesi beklenir.
Swni anliyorum ama erkekler bukadar detayci değil.. farkli gelmistir ama ne olduğunu anlamamistit erkek beyni farkli calisiyor hoc pzme tatli canini 😘
Ya nasıl anlamazsınn yaa 😭
Son derece haklısın. Ben yüzünde en ufak bir farklılık yaptığında bile fark ediyorum o bendeki bu değişikliği fark etmiyor umursamıyorsa zaten bye
İlgilenmediğinin bir belirtisi diyebilirim. Ha attığın mesaja cevap vermemiş ha değişikliği fark etmemiş
Bir işi vardır belki o yüzden geri dönmemiş olabilir
Gözlük aldın dedin
Yeni
Dedi
Uçlarını boyatım
Foto belirgindin
Saç rengini fark etmeyen sevgili sizi de fark edemez. Bence bu durumu masaya yatırın.
bunu farketmek gibi bir yükümlülüğü yok bence
Erkekler ince detaylara pek fazla. dikkat etmez yani bu duruma alişmalisin😃
Belki işi gücü vardır hemen bakamamıştır nedir bu ergenlik tavırı 🙄
Azıcık bir ton değişikliğinden bahsediyorsak fark etmemesi normal olabilir 😊
Erkekler fark edemeyebiliyor çok bariz bir renk farklılığı yoksa normal bir durum.
Benim ısıktan dolayı sacım farklı renk cıkardı sevgilim sacını mı boyattın derdi, senin durum vahim
Fark edilecek bir şey değil ki zaten. Ucundan boya sonra fark etsin diye uğraş ama belli bile olmuyor aslında.
Hayatta daha önemli şeyler var bunlar için birinize gönül koymayın bugün varız yarın yokuz
Belki saç rengine yakın bir renge boyanmış olabilirsin bu yüzden olabilir mi? Bu tarz şeyler ufak şeyler yaşanan büyük bir olay olsaydı kalbini kıracak bir söz veya davranış bunlar önemli bence.
Bu detayı fark etmeyen insanı karşısındakini önemsemiyordur görmüyordur ya da o an çok dalgın düşüncelidir bilemiyorum ama ben olsam bozulurdum.
Erkeklerin genelinde var bu.
Erkek arkasin umarim eski sacinida biliyordur :D :D :D
İnsan sevdiği kişiyi fark etmez mi demek ki pek değer vermiyor sana
Yani sacina bakmamis olabilir
Takılacak bir şey yok
Ne kadar da ilgiliymiş seninle🙂
Ben olsam ayrilirdim derhal
Haklı kız susun erkolar 😂
Haklısın pembe panter
Haklısın bence
Bozulmakra haklısın
Belki dalgindir