Arkadaşlar merhabalar dün erkek arkadaşımın evindeydim normal arkadaşız ama ben onu uzun zamandır çok seviyorum dün evine gittim nöbetten çıkmıştı baya uykusu vardı yorgundu uzandı bende saçlarını okşadım baya uzun süre kalkmadı bende okşamaya devam ettim beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ama saçını okşayınca sizce hoşuna gitmiş olabilir mi çünkü nerdeyse uyumak üzereydi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- m1 yıl
Yani zaten saçlarını okşamaya izin verdiyse bir şeyler vardır. Saçların okşanması bize rahatlık verir huzur verir. Bunlar da uykuyu getirir. Yani severiz uykulu huzurlu şeyleri 😄😄
03 Yorumla- 1 yıl
Birisi de yakında verirsin demiş ben bu kişiyi sevdiğimi babama bile anlattım o derece çok seviyorum kendisi başka şehirde olmasına rağmen onu görmek için kalkıp gittim yanına
- 1 yıl
Sen boş ver milleti ama seviyorsan konuş bence bilsin yani ona göre davranırsın aklında kalmasın yani
- 1 yıl
Davranışlarımla belli ediyorum hatta babamın onu bildiğini bile söyledim daha ne söylebilirim ki kaybetmek istemiyorum onu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Müthiş güzel bir şey yapmışsın
010 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten mi beni sevmiyor ama ben onu babama bile anlattım hatta başka şehirde olmasına rağmen kalkıp yanına gittim sırf onu görmek için
- 1 yıl
Dün şey dedim ona babam seni biliyor seni sordu merak etti filan dedim daha ne diyebilirim ki
- 1 yıl
Niye sordu sanki sevgili miyiz dedi ama dün de başını okşadım sonra geldi kucağımda yattı o anda yine saçını okşadım kendime alıştırmak istiyorum onu ama sevgiyle başka yolla değil
- 1 yıl
Bilmiyorum ya 3 yıldır çok seviyorum onu napacam bilmiyorum
- 1 yıl
Olur
- 1 yıl
Mesaj attım
- 1 yıl
Tabi ki hoşuna gider
02 Yorumla- 1 yıl
Yani beni sevmiyorsa bile onda etki bırakır mıyım
- 1 yıl
Elbette