Erkek arkadaşımın (sadece arkadaş) kepekli 2 günde 1 kez yıkıyormuş fakat gitmiyor ne yapması lazım? Yardım edebilecek var mı?
Önerilerinizi bekliyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
Eczanede satılan ufak kutuda şampuanlar var.. Adını unuttum.. Bir ara ben de kullanıyordum.. Hergün kullansın.. Ayrıca saçını yıkarken ılık suyla ve parmaklarının ucuyla iyice tahmini 5 dakika boyunca durulasın.. Jöle saç bakım kremi felan kullanmasın.. Eğer saçları sertse akşamdan saçına saf zeytin yağı sürsün bone takıp yatsın ve sabah o şampuanla duş alsın..
Hergün duş alsın, önce sıcak su ile şampuanlasın sonra soğuk su ile durulasın, 2 günde bir ketoral kepek şampuanı kullansın. Duş sonrası mutlaka fön tututp saçı tamamen kurutsun ve düzenli olarak tarak kullansın, saç derisini kepekten arındıran şey yuvarlak uclu taraklar aslında
Önce bir alerji testi yaptırsın bende belki şampuana alerjisi vardır ve saç diplerinde hassasiyete sebep oluyordur. Bu da kepek oluşumunu arttırır
Cevap
13Cevap
kepek saç derisinde oluyor hocam benimde aşırı hassas 3Dmension kepek karşıtı ya da John frieda yoğun bakım ürünlerine yönelsin, ayrıca Tony & guy kepek karşıtı şampuanlarda çok iyi geliyor, unutmadan en pahalıya 34 TL
Mikro silver şampuan var.
Kepek sorununu çözme garantili..
Elimde şu an yok ama temin edebilirim.
Gogıl dan araştır ilgini çekerse yardımcı olayım..
Aspirini ılık suda eritip şampuan ile karıştırıp saçına sursun 15 dk bekleyip durulasin
Azalacaktır.
Hangi şampuanı kullanıyor. Çok iyi durulaması Lazım yoksa geçmez
Saçlarını yıkamasını bilmiyorsun, banyoya gidin saçlarinı kes onun sonra birlikte yıkanma bahanesiyle saçlarını bir güzel şampuanla o senin göğüslerini ellerken kepekleri gitmiş olacak çok şaşıracak
@Meri_____ yo terbiyesizlik değil ki sevgiliyseniz tek vucut olmanır gerek
Heden sholdrs çok iyi geeliyor ya da elseve loreal paris
Sıfıra kazıtıp, saç diplerine alkol sürsün, ve hergün bitkisel şampuanla yıkasın
Sirke döksün cidden geçiyor. Soğuk ama sonucu düşünsün
farkli sampuan denesin Clear oneririm
Teşekkürler ileticeğim kendisine.
rica ederim..
Kepek onleyici sampuan alsin
Dermatolojiye gitsin.
Head&shoulders kullansın
Onu kullanıyor şimdi zaten :D
6 aydır kullanıyor hala kepek varmış
O zaman kafayı iyi durulamıyor
duş sonrası sirke ile saç diplerine pres yapsın
Bioblas kullansın her gün düzenli yıkasın
Ketoral kullanmasini oneririm.
Clear man kullansın ve ıslak bırakmasın
Eczaneden ketoral alsın on tl
sirke sürsün
her gün yıkasın
her gün yıkamış ama geçmemiş galiba elidor kullandığı için birden kepek olmuş
6 aydır head and shouders kullanıyor zaten :D
Eskiden head kullanıyormuş sonra canımı ne sıkılmış elidora geçmiş kepek yapmış :D 6 aydır işte head kullanıyor hala kepekli ama çözüm bulucam ona ben kafaya taktım!!
Clear kullansın
Teşekkürler ileticeğim kendisine.
ergenlerde olur o
20 yaşında :)
ergen işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar