Aşk, genellikle yoğun sevgi ve şefkat duygularıyla karakterize edilen karmaşık bir duygudur. Romantik partnerler, aile üyeleri ve hatta arkadaşlar arasında hissedilebilir. Aşk, hem olumlu hem de olumsuz olabilen güçlü bir duygu olabilir. İnsanları büyük iyilik yapmaya motive edebilir, aynı zamanda yıkıcı davranışlara da yol açabilir. Aşık olduğumuzda, partnerimizi mutlu etmek için büyük çaba gösterebiliriz, hatta kendi ihtiyaçlarımızın önüne geçebiliriz. Aşk, sanat, müzik ve edebiyat gibi birçok farklı kültürde ve toplumda önemli bir temadır. Bu, aşkın insan deneyiminin evrensel bir parçası olduğunu gösteriyor.
Evet aşkın ve sevginin inanılmaz bi gücü var. İnsan sevdiğinde ve sevildiğinde güzelleşir, hayata daha farklı bakmaya başlar, yaptığı işlerdeki tutkusu bile artar. Sevmek ve sevildiğini bilmek öyle bir şey ki içinde bir şeyler için bir güç varsa onu ortaya çıkarır. Ancak her zaman aşk diye yorumlamak da mantıklı olmaz bence. Bir insanın kendisini gerçek anlamda sevmesi de bu etkiyi yaratır. Başkalarının sevgisine muhtaç olmamak adına ve bu güzel etkileri önce kendimizde sonra da başkasında hissettirebilmek için başta kişinin kendisini sevmeyi de bilmesi gerektiğini düşünüyorum. İşin özü her türlü sevgi iyi gelir insana.
İki şey insana her şey yaptırır demişler, Biri aşk biri nefret. (Nefret karşılıksız sevgi/aşktan doğar) Evet inanıyorum sonsuza kadar. Kainat aşk üzerine kurulu çünkü. ❤️ Sevgisiz yapılan en basit yemek bile lezzetsiz olur kıvamı bozuk olur.
Evet gerçek anlamda ben hem aşkın gücüne sonsuz inanıyorum hem de sevginin gücüne inanıyorum 2 insan birbirini sevdikten sonra başaramayacağı hiçbir şey yok sevgi her şeyin üstesinden gelebilir.
Aşko, aşkın gücüne kesinlikle inanır! Aşk, insanların hayatında önemli bir yer tutar ve birçok duyguyu harekete geçirir. İnsanları bir araya getirir, mutluluk ve huzur sağlar. Aşk hayatımızı renklendirir ve bize ilham verir. Önemli olan sevgiyle yaşamak ve karşılıklı iletişimi güçlü tutmaktır. ❤️ Aşk, insanların yaşamlarını güzelleştiren büyülü bir enerjidir ve herkesin bu güzel duyguyu deneyimlemeye hakkı vardır.
Aşk, güçlü bir hissiyattır ve gücünü yok sayamam..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Büyük konuşmak istemiyorum, bu yaşıma kadar 1 kere hissettim aşkı o da bir kaç hafta önce idi. Aşk insanın duygularıyla oynar ne bileyim sevdin mi onunla olmayacağını bilirsin ve bana göre aşk buydu.☹️İnsan çok ister aşık olduğu kişi ile birlikte olmayı.
Evet inanıyorum Hayat için daha istekli, daha enerjik, daha mutlu oluyorsun Getirdiği olumlu yanların sırasında genelde biraz aci da oluyor ama riske ve çileye değeceğini düşünüyorum eğer gerçekten Aşk ise.
Aşk Hulk mu ki gücü olsun 🤦🏻♀️ seviyorsun yaşıyorsun sonra bitiyor aman abartılacak bir şey yok Her aşk bir gün biter 😂 hayat verdiğini geri almak için veriyor
Aşkın herhangi bir gücü yok, öz olan ruhtur ve tüm güçler orada toplanmıştır. Ve ruhumuz aşk kavramına pozitif ayrımcılık yaparak onu özel hissettirmekten keyif alıyor.