diyelim kız adamı heryerden engellemiş bir anlık öfkeyle adam haklı haksız aramaksızın kıza ulaşır mı sevginin gücü var mı gerçek aşk Sevgi engel tanımaz mı
tüh bilseydim IBAN verirdim ahahajshff
diyelim kız adamı heryerden engellemiş bir anlık öfkeyle adam haklı haksız aramaksızın kıza ulaşır mı sevginin gücü var mı gerçek aşk Sevgi engel tanımaz mı
tüh bilseydim IBAN verirdim ahahajshff
sevgi engel tanımaz..
ancak kadın öfkesine yenilip bunu yaptıysa sakinleştiğinde en azından adamın ulaşabileceği bir kanalı ona açmalı
adama yol açmalı yolu yoksa nasıl ulaşssın
Sevgi engel tanimaz evet seven biyol bulur elbet. Bi delikanli taniyorum parasi olmadigindan sevgilisi heryerden engelledigi icin 19 saatlik yolu otostopla gidip kapisinda yatan neticesinde evlenen ve su anda dunya tatlisi bi oglu olan.
Sevgi engel tanimaz yeterki insan ne istedigini bilsin ve sevdigine sahip cikabilsin. Seviyorum diyen bi kalbin ardinda daglar gibi durabilsin
Muhtemelen bir zamandan sonra gerçekten istenmiyorsa artık asikta olsa vazgeçer çünkü bu doğal bir durumdur aşk bitmez belkide yıldız tilbenin şarkısı gibi içimde öyle güzelsin ki kirletmeyeceğim onu seninle 😢https://m. youtube. com/watch? v=lbIDSYgzo-M
Cevap
8Cevap
Evet ama karşılıklı aşk varsa
Tabiki hayır. Heryerden engellendiği halde ulaşmaya çalışacak biri bize denk gelmez
Bana ibndan 1 lira atıp engelimi kaldır demişti ruh hastası hahahaha
yaşanmıştı 😅😂
İsteteyen ulaşır kankam
Sevgi biraz yürek ister aybalam
Onamıyorum ancak sevgi tek başına yetmez.
*inaniyorum
Hayır esas güç para
bos is..
Hayır inanmam
İnanıyorum.
İnanıyoruz tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?