Ciddi düşünebilirim şu dönemde baktığımız zaman ülkemizdeki temelini git genelde sanal platformlardan tanışma sistemi var ben bunu kesinlikle yargılamıyorum çünkü dünyamız şu anda sosyal medya dünyasına doğru hızla ilerliyor bir çok insan bu sistem ile çalışıyor ve bu sistem ile birileriyle tanışıyor bana saçma gelmiyor yeter ki çok hızlı hareket etmemek ve mantıksız davranmamak gerekli.
Uzunca bir dönem aslolan zihniyet ve karakter samimi olması önemli araştırmak tanımak analiz etmek gerek doğru kişiyse olabilir dedim ( sanaldan tanıdığım, gerçek hayatta karşıma çıkanlar da oldu ) sanalda düzgün insan da tanıdım sakat insan da gördüm
Evlilik fikrimden vazgeçmiştim.
Şu an için sanaldakine de gerçek hayatta karşıma çıkana da güvenemiyorum ki bir dönem sanaldakiler daha samimi gelirdi.
Zamanlama ve kişi olarak o dengeyi tutturamıyorum pek. Hepsi doğru olsa ailem için zamanlama doğru olmuyor.
Şimdi ailem için de benim için de zamanlama doğru lâkin evlenebilecek kadar güvenemiyorum kimseye
sanal diye niye kestirip atayım ne farkı varmış gerçekten gerçekte de insanlar güvenilir değil ki evlilik düşünebilirim ama karşı tarafın buna değecek birisi olması lazım
Sanal usulü evlilik düşünmek pek mantıklı gelmiyor bana aslında. Gerçek hayatta insanı tanımanın ve ilişkileri deneyimlemenin yerini tutacağını sanmıyorum. Ruh eşini sosyal medyada bulmak hoş olabilir ama ciddi bir ilişki düşünmek için gerçek hayatta da zaman geçirmek önemli bence. Ancak herkesin ilişki tercihleri farklıdır tabii, kime neyin mutluluk getirdiğine karışamam. 🌟
HAyır düşünmem. ama yine de aşkın nerede ne zaman geleceği de hiç belli olmaz.. bazen dışarıdan gerçek hayattan bulur bazen de hiç bulmaz. ya da bazen de böyle sanal yerlerde çıkar.. ben istemiyorum desem de bir gün gerçek aşk beni bulacaksa nereden bulduğuna takılmazdım ben. ama gerçek de bile güvenemiyorken sanaldan bir insan güvenmek bir kızı sevmek zor olur benim için..
Artık günümüz sosyal medya. İnternetten tanışmaya karşı biri asla değilim kısmet nereden çıkacağı çünkü belli olmaz. Fakat sadece bir ilişki internet üzerine kalmamalı ortada bir ciddiyet varsa sık sık bir araya gelip, daha yakından tanımak ilişki boyutuna renk ve kesin ciddiyet katacaktır. Kısaca sanal tanışmaya karşı değilim ama reel elbette tercihimdir..
Sanaldan tanışıp görüşme olursa anlaşırsak kafa yapımız uyarsa, seversek düşünürüm. Ki daha önce sanal bir oyundan tanıştığım biriyle görüştüm evlilikte düşündüm ama aldatıldım ksksjjdsjsj
Görüşüp görüşememe durumuna bağlı ilerlemesi, bir de nasıl bir sosyal medya platformundan tanıştığımıza. Evliliği çok yakın vadede düşünmüyorum, tanımak için uzun vaktim olur🤷