İLGİLENEN ERKEKLER KIZ GÖZ DEVİRİRSE NE DÜŞÜNÜR VE BIRAKIR MI?

Arkadaşlar benimle ilgilenen çok erkek var ve bende bunu biliyorum ve farkındayım maalesef, aslında güzel ama neden ilgilendiklerini bilmediğim sürece felaket bişey, bana bakıp göz kaçıran, yolda yürürken arkasını dönüp bana bakan, geri geri yürüyüp bana bakan, bana bakıp gülmemeye çalışan, bana bakıp bekleyen, çok kişi var sevdiğim çocukta yapıyordu da pek güvenemedim neyse, ben fiziği güzel olan bir insanım, fiziğime baktıklarını düşünüyorum çünkü fiziğim yüzümü geçer, yani güzel değilim, fiziğim güzel yani fiziğimden başka bir şey güzel olmadığı sürece ne içime nede yüzüme pek bakılacağını, önemseneceğini sanmam, erkekler açısından böyle, ben böyle düşünmüyorum açıkçası, buda bence çok saçma ne alaka yaniii, benimle ilgilenenlerin hiçbiri de sevdiğim biri değil sinirleniyorum buna, ama bakmalarından hoşlanıyorum ama nedeni fizikselse işler değişir kardeş söyleyeyim, kızların sezgisi kuvvetli derler bende böyle sezdiğim için, konuşmadan yapmayı düşünüyorum yani göz devirmeyi düşünüyorum, olmazsa hocaya falan şikayet ederim de zaten, şimdilik bu 1. Uyarı neyse siz erkekler uzaktan bakarak ilgilendiğiniz bir kız size göz devirse ama bak ilgilendiğinizi belli ettiniz kızda size göz devirirse ne düşünürsünüz ve bırakırmısınız, canım canım şeyler yazmayın dürüst olun, kızlarda yazabilir TEŞEKKÜRLER...

İLGİLENEN ERKEKLER KIZ GÖZ DEVİRİRSE NE DÜŞÜNÜR VE BIRAKIR MI?