Aşk İlişkileri Beyler ve bayanlar; aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz? Sbowman Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizi bıraktıktan hemen sonra başkasına gidenleri de yazabilirsiniz çünkü o da aldatmak. Beyler ve bayanlar; aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz? Cevapla Aldatma Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. aldatılmadım 1 0 Yorumla
mhgkshn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Allah'a şükürler olsun ki aldatılmadım çünkü hayatımda hiç sevgilim olmadı 😂 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bana attığı fotoğrafı eski sevgilisinede atmış. Eski sevgilisi instagramda paylaşınca anladım. 0 4 Yorumla Sbowman +1 yıl Şeytansss Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Yok melek gibi herif kendisini haklı buluyordu uyuz Yorumla Sbowman +1 yıl Yok sana dedim. 😂 Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Şeytanlık değil ki gözlem yaptım 🤧 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Bi canlı yayın ve bi story ile.. 0 3 Yorumla Sbowman +1 yıl Nasıl yani? Bu kadar mı canım çocuk? Yorumla igdonducakss +1 yıl Kendi storysine değil tabi, arkadaşı koymuş storysine. Yorumla Sbowman +1 yıl Vay be. Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Beni benimle aldattı çünkü 0 3 Yorumla Sbowman +1 yıl Fake hesap diyorsun? Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Evet Yorumla Sbowman +1 yıl Peki sence senin yaptığın ayıp değil mi? Şüphelendin de mi yaptın? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aldatılmadım
Allah'a şükürler olsun ki aldatılmadım çünkü hayatımda hiç sevgilim olmadı 😂
Bana attığı fotoğrafı eski sevgilisinede atmış. Eski sevgilisi instagramda paylaşınca anladım.
Şeytansss
Yok melek gibi herif kendisini haklı buluyordu uyuz
Yok sana dedim. 😂
Şeytanlık değil ki gözlem yaptım 🤧
Bi canlı yayın ve bi story ile..
Nasıl yani? Bu kadar mı canım çocuk?
Kendi storysine değil tabi, arkadaşı koymuş storysine.
Vay be.
Beni benimle aldattı çünkü
Fake hesap diyorsun?
Evet
Peki sence senin yaptığın ayıp değil mi? Şüphelendin de mi yaptın?