Arkadaşlar eşimle tartiştim baba evine geldim eşyalarımı toparlayım ama kendimi iyi hissetmiyorum burada evimi 2. günde özledim?

Eşimle tartiştik sebebi ise: eğitim aliyordu bi kız anlatiyordu işte kız sordu sirayla telefon konuşma yapacak ti online eğitim kız sordu kim başlamak ister , kimseden ses cıkmadi sonrasinda zorla sececeğiz benimkide atladi ben başlarim sıkıntı yok gibisinden. Bende sıkıntı yapmaya başladim sen neden atliyorsun dedim. Oda cik dedi sscmalama dedi. Ondan sonra yanıma geldi 3 kez dln gönlümü almaya her neyse ben git dedim uzadikxa uzadi süreli konuştum. En son günlümü almak için geldiğinde gene soru sordum kim sana nerden geldiğini sordu dedim sanane dedi. Sonra yanına gittim daha çok sinirlendim falan derken akşama kadar sürdü bu olay. En sonunda eşim bana çok sinirleniyorum artık yeter dedi hala konuştum sonra kendine vurmaya başladi bağirmaya başladi ve benim boğazimi sıktı bende eşyalarımı toparladık annemlere götürdü kayınbaba beni. Her neyse dün engelledim eşimi bugünde o bizim beraber profil fotomuzu cikardi. Giderken gitme bile demedi özür bile yok.. sizce ben abarttimmi eşimin yaptiği genede büyük hata… normalde eşim. Bana çok iyi gözlerimin içine bakiyor ev işlerinde çok yardık eder. Ama kadın konularında tartişiriz hep. Boşanmayi düşünüyorum 1 yaşinda çocuk var anne evindeyim sıkıldım bile kendimi iyi hissetmiyorum Bursa evimi şimdiden özledim annemler ter değiller iyiler. Sizce boşanmak en iyi kararmi
Arkadaşlar eşimle tartiştim baba evine geldim eşyalarımı toparlayım ama kendimi iyi hissetmiyorum burada evimi 2. günde özledim?