AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Sevgiliden başka konu yokmu? Sitenin adını sevgililer soruyor koysanız daha iyiydi
😂😂 maalesef sevgili önemli sjsjaja
Son derece mantıklı bir istek, seni düşünmüş işte. Oralarda başına bir şey gelirse mağdur olma diye.
Nişanlıyken askerlik yapamıyomuymuş yüzük takmasına engel ne?
Bende anlamıyorum. Hep bir erteleme peşindeydi. bende artk yeter dedim yani çok tolerans gösterdim bu kadar yeter ister taksn yüzüğü ister takmasn oyalanacak vaktim yok benim artk.
Yapacak bir sey yok. Zorla güzellik olmaz, umarm ayrılmayi düşünmüyodur.
Nasıl yani ya ayrılmak isteyen neden askerliğini bekletsin ki bana manyak mı bu?
Bilmiyorum işte ne düşünüyo
Ya sonunda üzülen taraf olmak istemiyorum. Sonuçta o kadar bekledim. Ve hala bekletmekte. Neden beni bu hale getirsn günahı bilmiyor mu
Insanlsr cok acımasızlasti onla bu konuyu açıkca konuş bence
Haklısın. Yüz yüze konuşmalym ama eğer derse ki yanlış düşüyorsun sandığın gibi kötü şeyler olmyacak falan derse bu şekilde susturyo bazen
O zaman yüzük takalm de
Öyle derim. Kabul etmezse yüzük takmayı? O Zaman ne yapayım
Tavır yap trip at
Hmm yazıp aramayim yani bu konu hakkında kararını verene kadar...
Evet
Annemleri flnnde söylessm mi acaba hani abimler falan yüzük takmasıni istiyor adının konmasını bu şekilde uygun bulmuyorlar desem
De bence
Eğer takmazsa ayrılığı göze almam mı lazım?
Evett
🙁 neden buna gerek duyuyo ki anlamadım
dogru bence askerde senden sıkılsa napcan bosanmakla mi ugrascan
Mutlaka düşündüğü ve kafasına takılan bir şeyler vardır. Israrcı olmamak doğru olabilir..
doğru olan takıp gitmesi
Evett herkes bu şekilde uygun gördü.
Mantıksız bence takın yüzükleri sonra gitsin
Evet bende öyle dedim zaten. Takıp git bari dedim. Bakalım ne olacak... Ailemle konuşayım dedi ona göre bir yol çizelim falan dedi. Sonuca bakıp ona göre hareket edecem bende takmazsada, uzatmaya gerek yok o yoluna, ben yoluma bakarım O zaman
Bencedee
yaşın daha erken dimi 20
Yani evlilik için erken zaten. O konuda acelem yok. Ama yüzük takmak için iyi bence bide böyle bı durum varsa normal. Yoksa ben hemen demiyorum ki evleneyim, gelinlik giyeyim demiyorum ki. Adı konsun belli olsun istiyorum artk belirsizlik istemiyorum 3 yıldır devam eden bir ilişki sonuçta. Boşa oyalanmak istemem açıkçası
anladım şimdi o zaman haklısın cidden bence askerliği aradan çıksın istiyor genelikle öyle yaparlar
Evlilikte 2 yıl sonra hazırlanana kadar, o da askere gidip gelens kadar bişeyleri toparlayana kadar olur zaten onda acele etmeyiz.
Öylede. Askerlik ortadan çıkana kadar bir buçuk yıl daha mı bekleyip ertleleyelim. Bunu bu şekilde kabul edemem uzadıkça uzuyor çünkü gerek yok buna
eğer uzatıyorsa karşı taraf evlenmeye niyeti de olmayabilir ben diyim çünkü yakın arkadaşım var mesela askere gitmeden kıydılar nikahı çok sevdiği için dayanamadı
Evet haklısın. İşte bende artık bu durumu fark ettiğim için böyle bir karar aldım. Doğru yaptığındanda eminim. Bakalım nolcakk... Artk o düşünsün eğer hala adım atmazsa yoluna baksın o zmn yolun açık olsun derim.
Başını bağla yollar askere 😂
Yapacağız işte beyefendi izin verirse tabii🤲😅
Resti çek, bakalim hangi yolu seçecek. Zaĺımın oğlu 😂
Çektim zaten dün akşam konuştm ciddi bir şekilde. İlk biraz kızar gibi konuştu şaşırdı falan . Sonra baktm geri arayınca haklısın falan dedi ailemle konuşucam gelelim diye aile arasında tanışma söz yüzüğü takarz falan dedi. Ama ailemle konuşmalym önce dedi bakalım aileside el atacak mı oğlunun arkasında duracaklar mı?
Hayirlisi ise olsun inşallah.
Ona göre yol çizelim falan demişti. En son kapatmadan öncede her şey güzel olacak demişti dün. Ben 3 ay süre verdim bu yaz içinde taktı taktı, takmazsada kendisi bilir artık bende yol veririim o zaman anlar.
Amin inşallah hayırlısı olsun 🤲
En az bir buçuk yıl daha bekle diyor djdj
Nahh bir buçuk yıl beklerim 😂 geçti o vakit 3 yıl geçti yeterde artar bile. Çok beklemek istiyorsa gitsin bulsun bı 3 yıl daha bekleyeni...😏
Seni oyalıyor o zaman o
Üç yılda azda bi süre değil insaf ya bari yüzük tak sahipli olduğu belli olsun delilanlı adamada bu yakışır
İşin tersliğine bak millet 3 yıl bekliyor yüzük takmak için bizede tabuları yağlayıp kaçanı denk geliyor 😏
Maalesef işte... Adaletsiz hayat iyiler kötüye, kötüler ise iyiye denk geliyor... Ve bu çocuk bunun kıymetini hala anlayamadı yazık kendi kaybedecek. Eğer yüzüğü takmazsa
Takmayıp gidersede , Kendi anlayacak benim değerimi kaybedince... Yani iş işten geçince
Anlamadığım şey insan seviyorsa neden o zaman sevmiyordur takmak istemiyorsa sonuçta ona evlilik diyen yok adı konulsun istemiş üç yılda az değil ya
Zaten insan sevince fikirleri değişir karşındaki insana duyulan o güven yeni bir hayata başlangıç için ikna eder
Evet doğru. İşte bunu düşünemiyor herhalde ya da düşünüyor ama bilmemezlikten geliyorda olabilir. Ben şu an net Tavırimi, kararımı koydum ortaya artk ona kalmış bişey yapıp yapmamak.
Bazıları özgüvensiz sorumluluk almaktan korkuyor yüzük takarsam eğer devamı gelir evlilik olur diye korkuyor bu devirde herkes korkuyor en çokta ekonomik sorumluluk özellikle erkekleri korkutuyor oda kendine güvenemiyorsa demekki ertelemek için bahane arıyor
Mesela ben 30 yaşına gelesiye kadar düşünmedim hiç ya özgüvenim yoktu
Belkide o güveni verecek kadın çıkmadı bilemem ama bana gerçekten o güveni verecek kadın çıkarsa sorumluluk alırım
Evet doğru söylüyorsun. İşte öyle bir kadında bulmak zor bu zamanda. O da anlasın düşünsün o Zaman. Sadece bı yüzük taksn. Fazlasını istemiyoruz bekleriz dedik ama adını koyarsa
Üç yıl birliktelik demek yine az değil üç yılda deli divane aşık olması lazım her anında yanında sağında solunda önünde arkasında sevdiği insan var herkesin harcı değildir üç yıl birlikte kalmak illa bişey olur bi kaç ayda biter ama üç beş yıllık ilşkiler artık baki olmalı
Sende yüzük takmasa bitirebiliyorsan demek ki duygularının esiri değilsin mantık olarak hareket ediyorsun aşık insan duygularına esir düşer
Nasıl yani anlamadm. Ben onu hala çok seviyorum ama onunla hâlâ oyalanmayi göze alıp beklersem bu kendime saygısızlık olur. Ve sonunda üzülen kalan taraf ben olurum. Bunun olmasını istemiyorum göze alamam. Ya taksın adını koysun. Ya da çıksın hayatımdan sürenin sonuna geldik.
Duygusal değilde mantıklı hareket ediyorsun buda senin özgüvenindir duygusallık çoğu zaman hataya sürükler yanlışı sevdirir o yüzden her şeyi göze almışsın ileri görüşlüsün
Bazısı gibi karşındakini vazgeçilmez koymuyorsun kendi geleceğini düşünüyorsun en iyisi
Tabikii öyle. Tm seni sevebilirim ama bu seni bana vazgeçilmez olarak kılmaz. Çünkü hayatıma yanlış yön veriyorsundur buna izin veremem göze alamam. Evet 👍
Hayatına en yakın zamanda yön ver konuş onla biteceğini söyle boşuna üç yıl senin için bi zaman kaybı olmasın
Evet öyle yapacağım 👍
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin hakkında hayırlısı olur inşallah :)
Amîn inşallah 🤲Tşk ederim saol 🙂✨
Değil yani yüzük takarsa daha güvenli olur
Evett tabiki öyle adı var sonuçta ne olduğu belli oluyor 👍
Ya tamam Allah korusun askerde ne olacağı belli olmaz ama yüzük takmak resmi bir şey değil mahkeme kararı ile çıkarılsin senin güvende sahipli olduğunun belli olmasını isteyen biri o yüzüğü takardı
Evet aynen öyle vala 👍 ben kararımda netim takarsa iyi olur. Takamazsada Kendisi bilir yoluna baksn o zaman. Banada mani olmasn
Aynen öyle açık açık söyle ve üzülme olmaz böylesinden.
Evet söyliycem zaten bakalm nolcak, napacak kendisi düşünsun artık benden bu kadardı...
Tavırları nasıl sana karşı ilgili mi merak eder mi çok sık arar mı mesela ben askerde iken beni bekleyecek mısın neler yapacaksın merak eder misin vesaire gibi cümleler sohbeti oluyor mu?
İletişimimiz iyi şükür bı sıkıntı yok. Arıyor merak ediyor hayatımla benimle ilgileniyor, yanımda olduğunu hissettiriyor ve oluyor her şey güzel gidiyor. Ama tek sıkıntı bu yüzük meselesi işte ona da artk yön verebilecegmizi düşünüyorum
Bana diyordu ki askerdeyken bile gözüm sende olacak. Dikkat et giyimine gezmelerine dedi gerekirse takip ettiririm falan dedi hani
Serbest olmamam için uyarıda bulundu işte dikkat etmem için düzgün davranmam için vs...
O zaman deki benimle bu kadar ilgileniyorsun beni bu kadar önemsiyorsun bu çok hoşuma gidiyor ama askere gitmeden önce neden yüzük takma taraftarı değilsin diye sor
Sorduğumda diyor ki yok abimin evlilik borçları var ailem daha yeni abimi evlendirdi falan deyip bahanelei sıralıyor yani diyecek çok şeyi oluyor bu şekilde... gözünde büyütüyor halbuki durumları bile iyi yapabilecek güçleri var bı yüzük mu takamaycak? Bunu yapabilecek güçleri var tabiki. Zaten hemen evlenelim düğün dernek olsun deniyorum. Bunu onada dedim
Yani bence mantıklı bir şekilde konuş derin mevzular
Öyle yapıyorum zaten önemli tabiki
@mybeby bu çocuk seni 3 yıl iyi kandırmış bekletmis yüzüğü takacak adam 1 ci yil dolunca neyin ne olduğunu anladigi an yüzüğü takar bu çocuk seni oyalaiyor cinsel ilişkiye girdiniz mi? Birliktelik oldu mu yani
Hayır cinsel ilişkiye girmedik birlikte olmadık. Sadece aramızda öpme sarılma oluyor o kadar ilerisi hiç olmadı. Olmazda zaten. Ben izin vermem
Ama artık sevgilide kalamayack bu gidişle yolun sonuna geliyoruz kararını versin.
@mybeby helal giz sana kullandirmayin kendinizi şu yvsaklara seven adamm sevdidigi kadından faydalanmaz sevmek aşk sevda faydalanmak değildir
Bence o kararıni vermiş zaten 3 yıldır Bi adım atmadigina göre sen kararini ver
Ben öyle kişiyi istemiyorum artık hayatımda. Yoluna baksn bana mani olup oyalamasn izin vermem.
Ben konuştum konuşacağımı. Bu kadardı
Ama 3 yıl izin vermişsin ki sana hemn mani olmuş hemde seni bas baya oyalamis ben olsam sevdiğim kadını 1 yıl tanıdıktan sonra yüzüğü takardim
Evet ama onda ben küçüktüm yaşım çocuktu ondan dolayı sesimi çıkarmadm. Tanmak istedm sevgililik derken abisi evlenecek derken, bekledik buraya kadar geldkk bakalım sonumuz nolcak belli olduğunda... Ben netim artık
Ayak yapıyor sanki 🤣
Ayak yapıyor derken anlamadm?
Google ye yaz anlarsın
Takıp gitmesi daha doğru
Bencede
Sana güvenmiyor her. turlu iddaya girerim
Neden ama. Hiç güven sorunu ile ilgili konuşmadı. Öyle bir sorunumuzda olmadı ki anlamadm
Ne. diyecek söyler mi sandın senin onu askere gittiğinde aldatacagini düşünüyor olabilir
Hmm ondan yanii e asıl parmağıma yüzüğü taksa daha sağlam adım atar. Tam tersi
Hadi sonra ayrilamak istedin ne olacak kaygısı var gibi çocukta üstüne gitme bırak gidersen kaçar senden rahat ol
Yani bu konuyu konuşma bile diyosun öyle mi? Ama ciddi bı mesele konuşulması gereken
Seni ciddiye almayani ciddiye alma diyorum 😄
Ya evet orası öyle tabii. Ama ben böyle şeyleri görmezden gelirsem sonunda yine bekleyen ve üzülen taraf ben olmaz mym sesimi çıkarmazsam 🤷
Adam seni ciddiye almıyor bence kaybetme korkusu yok ama sende var
Ya aslında konu kaybetme korkusu değilde. Ben açık konuşurum eğer sonumuz olmayacksa çık hayatımdan olacksada adını koy o zmn. O kadar beklettin hala bekletiyosun amacın ne?
Sadece o çok rahat kafası. Bu şekilde düşünüldüğü için
Bak kendisi o kadar hayatımın içindeki kıyafetime kadar karışıyor açık giymiym diye crop falan göbek bel açık olmayack diyor. Eli üzerimde hep
Bencede bin kere üzüleceğine bir kere üzül
Evet. Son pişmanlığın faydası yok çünkü. Eğer şimdi konuşmazsam sonra üzülen Oyalanan taraf ben olucam bunu göze alabilen az kişi var
Bencede en doğrusu
Sen İzmirli msn?
Yok değilim neden 😊
Bilmem konuşma şeklinden bide profilinden öyle düşündüm. Nerelsin peki
Aslında diksiyonumda öyle ve genelde İzmir tarafına benzetiyorlar ama seen yazmadan anladin ilginç 😄 konyalıyım ama İstanbuldayım pek alakam yok sen
Ben anlarım. Çünkü hislerim kuvvetli 🙂 tahminlerim doğrudur ondan
Ben G. Antep'telym
Antepliyiz yanii 🙃
Antep e bir kaç kez gittim 😊 yemekler şahane hislerin beni korkuttu haha
Sjsjaja 🤭 korkma ya doğru çıkar ama zarar vermez
Evet yemeklerimiz meşhur 😌
Pp ye bak 😊
Askerden sonra değişecek
takıp gitmesi daha mantıklı neyi bekletiyor anlamadım
Biz eşimle evlendik. Hala askerliğini yapmadı. D
Ölürüm kalırım diye düşünüyor demekki
Bilemedim şimdi gitsin gelsin bakalım
Bence takıp gitmeli ya.
6 ay yapacak değil mi?
Evet 6 ay yapacak. Bedelli askerlik diye bişey demedi hiç para vermez zaten ona ben biliyorum
Ama 2025 te çıkacakmış askerliği. O da var sen hesap et yanii
Sevgilime bir kac kez eximin adiyla seslendim?
Nasıl yani anlamadm?
Akıllı cocuk tabi sana biraksa işi bitmiştir ✋🏿
Sen yakında onu aldatırsında
Ne alaka 🙄 öyle bir derdim olsa yüzük takmasni mi beklerim sence? Gitsin yüzüğü takmasn daha iyi derdim demii
İnsanları tanımadan, bilmeden yargılamanın anlamı yok gerçekten. Ciddi bı konu konuşuyorz şurada herkes mantıklı şeyler söyledi.
Değil, seni oyalıyor
Isteyen hemen takar
bahane bahane
oyalıyor mu bu yoksa
İşte bende öyle olmasını istemediğim için daha fazla bekletmek istemiyorum. Gitmeden önce ufak bir aile arasında tanışma söz yüzüğü takıp öyle gider. Askerden geldikten sonrada nişan yapılsa iyi olur bence
öyle yapsın bari yoksa boşuna beklemenin bi anlamı yok
Evett aynen öyle işte 👍 ya hep ya hiç yani ortası yok bende birine karar versin. Yapamıyorsada yoluna baksn bende bekleme koltuğu değilim ki Allah Allah 🤷😅
Seni oyalıyor isteyen hemen yapardı
Erkeklerin de su askerlik korkuları yok mu
Evet yaa erkek adam askerlikten, yüzükten mi korkarmş 😏
Ne iş yapıyor
Sanayide ayakkabı sektöründe çalışıyor sayacı gibi bişey işte.
Nasi dayanacaksin askerdeyken onsuzluga
Çok seviyorum beklerimm
Belki başka kısmet çıkar peşinde
Bunun için mi bekletecek beni askerliğini boş yere🙄
Ya da yüzük takıp 6 ayda herseyi bitirmek istiyordur. Kadınlar nişanlaninca çok değişiyor.
Nasıl yani 6 ayda bitirmek istiyor derken? Ben öyle değişen biri değilim bunu çok iyi biliyor. Ama bekletmekte ısrarcı hep
Yüzük parmağa girince öyle olmuyor.
Nasıl yani kötü mü oluyor diyosn yüzük takınca?
Seni oyalıyor
bencede gidip gelmesi en mantıklısı
Hiç mantıklı gelmedi
Mantıklı
Mantıksız
Mantıklı
Mantikli
Evet mantıklı
Erkeklere belli olmuyor her an her şey olabilir
Ayrıl
Saçmalık
Bence mantıklı
Mantıklı
Evet
Tabiki mantıklı
mantıklı
Hayatım demek ki vardır bi bildiği.
Evet gayet mantıklı
Evet mantıklı
Bulmuş senin gibi çıtır kızı daha neyi bekliyor 😊
Mantıklı
Mantıklı.
Kimse mantıklı bulmadı ama... Yanlış buldular
Okumadım ki.
Oku bence 🤷
Okudum, evet mantıklı.
Hangisi mantıklı şimdi? Beklemem mi? Yoksa yüzüğü takıp öyle gitmesi mi?
Beklemen. Askerlik yapan erkek geldiğinde kafa olarak, psikolojik olarak sorun yaşayabiliyor. Döndüğünde belki de iyi ki yüzük takmamışım diyeceksin.
Hmm o mu ben mi iyi ki diyecm orası belli değil işte meçhul... Sonumuzu göremiyorum... Bu konu hakkındada çok yorum yapan oldu biri bekle diyor diğeri bekleme yüzüğü takıp gitsin diyor. Kafam karıştı 🙁
Seni oyalıyor.
🙁 keşke net olsa. Ama konuşucam ben bu konuyu. Ya orta yolu buluruz ya da kendi yoluna baksn o zaman...
Mantıklı
Seven hemen takar
Bence askerden gelince daha iyi olur.
Evettttt55t