kimi insanlar yüzük takmasını sevmez nişanlınız veya evlendıgınız eşiniz yüzük takmak istemese tepkiniz ne olur ... yüzüğün parmağında taşınması eşler için ne kadar önemli yüzük takmayan eş samimiyetsiz midir ?
..
..
bence şunu düşünün toplum tarafından yüzük bağlılığı ve sadakati simgelediği için takılması zorunlu olarak görülür ama karşı taraf takmadığı zaman bir taraf mutlaka sorun çıkarır ama bu iki tarafında genelde gönülden isteyerek takması gereken bir şey olduğu için hep sorun olmuştur...
Takmayı sevmiyorum diyor, sende bunu yiyiyorsun...
Allah akıl fikir versin, ne diyim. Sana mutluluklar...
Takmalı arkadaşım önemli bir mevzu bu. Parmakta yüzüğü görenler uzaklaşır bu adam evli der, takmazsa uğraş dur ondan sonra... Takacak işte...
Ya hafif meşrep hatunlar için bırak yüzüğü zincir vursan kar etmez onlar yine asılır. Mühim olan masum kadınları yanıltmamak dostum...;) Şimdi kadının birisinin bu adam hoşuna gider yakınlık gösterir, adam da evli olduğunu çaktırmaz kızı ayartır, ondan sonra kadın bir bakar ki adam evli... Sonra hem adamın karısı hem de diğer kadın çile çekip durur... Uğraş dur ondan sonra :D
Günah valla :))
Takacaksan isteyerek takacaksın, show olsun diye değil.
Güven problemi. Takmayan var. Ama ben isteyerek takmasını isterim.
Cevap
8Cevap
Takicaksin yoksa bende gelir seni isterim parmaginda yuzuk yok diye:d
Ben arada takıyorum. Degısık yuzuklerım var bazen alyans olmuyor onları taktıgımda. Esımde zaten yok. Kaybettı coktan. Bence cok onemlı bısey degıl bu. Altı ustu yuzuk bence
o bir simge tabi takılmalı ben şayet iyi anlam çıkarmazdım evli yada nişanlı olduğunu gizliyo düşüncesine kapılırdım o yüzüğü taktırırdım gerekirse zorla zaten benim sevgilim sorun çıkarmaz :)
Kişiye göre değişir bence. Sonuçta yüzük parmağa değil kalbe takılmalı...
eğer karşısındaki eşi seviyrsa herkez takar aga o kadr.
Eşim takmak istemiyorsa takmasın, zorla takılan yüzük bi işe yaramaz.
Oldu.Başka!?O zaman nişanlanmasın da evlenmesin de!
o sorumluluğa giren insan bir zahmet yüzüğünü taksın
Ben saat,yüzük takamıyorum huylanıyorum. stres yapıyor, sanki kelepçe takmış gibi
Benim için çok tehlikeli, ama takıyoruz. Hatır için çiğ tavuk yenir misali 😀.
Tehlikesi elektrik mühendisi olmamız 😀
takı kullanmayı bende sevmiyorum
benim açımdan değil o yüzden eğer olay evliliğe gidecekse parmağıma dövme yaptırmayı düşünüyorum
Ben takmam belki, bilmiyorum :/
bu konuda anlayış göstermem
yüzük önemli
Hayır, takılmamalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar