5-6 aydır aynı sınıftan tanıştığım kız Instagramda her hikayeme beğeni atıyor sizce benden hoşlanıyor mu?

Ben ona tamamen arkadaşça yaklaştım hep. Bu sene aynı sınıftan üniversite başladığından beri benim Instagram imda her attığım hikayeye beğeni atıyor arada bir yorum da yapıyor. Sizce benden hoşlanıyor mu bu kız? Ben ona karşı bir şey hissetmeyi bile düşünmedim hiç. Onu tamamen bir arkadaş olarak görüyorum ve hiç umut da vermedim, hikayeme beğeni attığı zaman ben de arkadaşça algılayıp ben de karşılık veriyordum hikayesini beğenerek. Fakat hikayeme beğeni atması uzun bir süre devam edince biraz işkillenmeye başladım acaba bu kız beni arkadaşça görmüyor mu her zaman beğeni atıyor diye. Ve bu düşüncemden dolayı onun hikayesine arada bir attığım beğeniyi de artık atmamaya başladım. Ama yine de bu kız bana hala begeni atıyor. Ama ben onu istemiyorum hiçbir şey hissetmiyorum da eğer size göre hoslaniyorsa sizce bu kızdan nasıl kurtulurum? Ona kendisini istemediğimi nasıl gösterebilirim?
5-6 aydır aynı sınıftan tanıştığım kız Instagramda her hikayeme beğeni atıyor sizce benden hoşlanıyor mu?