Eşimden şüpheleniyorum diye başlık atmıştım 2 ay önce ve şimdi o başlık ortaya çıkan gerçekler?

Geçen süre içinde her şey normalken 3 gün önce eşimin hasta olmasıyla erken yattık normalde o saatlerde tuvalette olur ve 1 saat çıkmazdı. Ard arda mesajlar gelmeye başladı kim dedim kardeşim arkadaşım derken telefonu elinden aldım geçen haftalarda üniden arkadaşım dediği çocukla evde buluşmuşlardı mesajlar ondan geliyordu meğerse çocuk bu işi yapıyormuş ve mesajlarda para istiyordu bize kocamın erkeklerle yatıp kalktığını söylemekle tehdit etti ve bütün aile öğrendik. 10 yıl sonra hayat arkadaşımın eşcinsel olduğunu öğrendim. neden yaptın dediğimde seni çok seviyorum biriyle yatmak seni sevmediğim anlamına gelmiyor sevmesem evlenmezdim zaten beni affedebilecek misin dedi. üstüne adamın tehdit ettiği para miktarını benden istedi çocuklarımın hayrına iki iki hafta önce iki bileziğimi verdim ve bu önümüzdeki ay 440 bin borç yaptım diye geldi bankada ki paramı vermemi istedi ki bu olay patladı. bu durumda ne denir ne yapılır bilmem içimi dökmek istedim

Eşimden şüpheleniyorum diye başlık atmıştım 2 ay önce ve şimdi o başlık ortaya çıkan gerçekler?