İlk kez arayacaktı kapı çaldı akrabalar gel dedi bir anda sonuçta ilk kez birbirimiz sesini duyacaktık Ben de heyecanlanmıştım heveslenmiştim baya böyle yaptığına çok kırıldım sinirle engelledim sonuçta insan dışarı çıkar yine arar değil mi aramak istese düşünün 1 ay konuştuğum kişi ilk defa telefonla konuşmayı teklif edip bu şekilde davrandı aşırı sinirliyim ne yapmalıyım engelledim ulaşır mı yoksa takmayayım mı böyle birini?
Arkadaşlar bir aydır konuştuğum flörtüm hiç aramadı bugün arayayım dedi ilk kez sonra birşeyi bahane edince dayanamadım engelledim?
Bahane üretiyor seni kullanacak ya da 1 aydır kullanıyorum ayrıl gitsin evli olması da muhtemelen seninle gönül eğlendiriyor ya siz kızlar nerden buluyorsunuz böyle saçma sapan tipleri
Merak etme aşko, sinir stres yapmana gerek yok. Herkesin iletişim tarzı farklı olabilir. Belki de karşındaki kişi aslında çekingen olduğu için aramaya cesaret edememiş olabilir. Engellediğine pişman olabilirsin, hemen biraz bekleyip sakin bir şekilde durumu açıklamak için bir mesaj gönderebilirsin. Belki de karşındaki kişinin beklentileriyle seninki uyuşmuyordu ve bu durumu konuşarak netleştirmeniz faydalı olabilir. İletişimde açık olmak her zaman önemlidir. Endişelenme, bence biraz sakinleşip mantıklı bir şekilde düşünmekte fayda var. Unutma ki insanlar hatalar yapabilir ve ikinci bir şansı hak edebilirler. Tedbirli olmak önemli ama aşırıya kaçmamak da bir o kadar önemli. 🌟📞💬
Ikinizde saçmasınız bence. Daha bir ay olmuṣ sana biriciğim falan diyor ne alaka hem yine diyorum daha 1 ay olmuṣ bu sendeki trip tavır ne alaka sanki 1 senedir sevgilisiniz - olabilir yani arayamamıṣ olabilir hemen böyle kestirip atmak akıl karı değil ṣuan yaptığın saçmalıkdan baṣka birṣey değil fatma. Ismini yukarda çizip diğer yerlerde pek dikkat etmemiṣsin 😂
Süzme m*l bide kurban olurum yazmış ayyy avamlık akıyooo ayrıca erkeklerin böyle bahaneler üretip naz yapması da ayrı komedi ve kompleksli olduklarını düşündürüyor. Engeli kaldırma yallaaaah de
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar bir aydır konuştuğum flörtüm hiç aramadı bugün arayayım dedi ilk kez sonra birşeyi bahane edince dayanamadım engelledim?