Henüz 2 ay önce engellediğim flörtüm şu an başkasıyla mı konuşuyor?

Bana yazdığı bi fake hesap vardı. Gizli birisi.2 ocakta onu kırıldığım için gönlümü alması için engellemiştim. Çünkü eskortlarla takılmıştı. Bugünse onun bana yazdığı fake hesabına fakeimden istek attım direk kimsin dedi sonra neden bu kadar merak ettin dedim o da seversin canın yanar sevmezsin canım yanar kendini tutarsın canım yanar dedi.
Neyse böyle dertleşti. Ama kızla yeni konuştuğunu söylüyor
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar siz iyi misiniz? Ne yalanlara sahtekarlığa uğradığımın farkında mısınız? Adam bana sana ekmek banabilir miyim demişti kendini tutamayıp. İsmimi söyleyişi bile hep bi duraksayaraktı.
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer bu gerçekse bu çocuk karaktersiz ve ergen demektir. Ama benim hayattaki şu an tek değerim onun bana aşık olmasıydı ben üzülmeyebilir miyim sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Benim kendi hesabıma geldi ve kendi hesabımı engelledi arkadaşlar. Çünkü bana ben Emir dedi ben de hangi Emir dedim.*a*m*k 3 ay oldu sana yazmayalı bunlar kim yazdı ben de terbiyesiz yazdım 🤦 işareti koydu biz ayrıldık bile demedik 3 ay oldu sana yazmayalı diyosun kendin söylüyosun yazdım ve anlamsız bi şekilde burada engelledi