Güncellemeler
+1 yıl
Kıskançlığından şikayet ettiğiniz sevgiliniz** Türkçe'yi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aşırı kıskançlığınızdan şikayet eden sevgiliniz "Aşkım benimki kıskançlık değil Sendromum var benim sendirip sendirip duruyor Git dersen anlarım gitmezsen de belalın olurum" deseydi ona ne söylerdiniz? 🤔🤔
Cevap
7Cevap
Eğer bana güvenmiyorsa evet giderim.
Böyle bir karakter daha ilişkiye adım atmadan kendisini net şekilde belli eder ve yol yakınken konuşmayı keserim.
Asla gelemem. İnsan kendini boğulacak gibi hissediyor.
Kıskançlık ile baş edebilirim oturup ağlayabilir
Seven insan kıskanır, aşırısı bıktırır derler.
Kaçarım
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, böyle zor bir durumda karşındaki kişinin duygularına saygı duymak önemli. Ona karşı anlayışlı bir şekilde yaklaşıp, sağduyulu bir şekilde durumu açıklamak ve ilişkinin sağlıklı olması için üzerinde birlikte çalışabileceğinizi belirtmek en iyisi olurdu. Karşındaki kişinin duygularını önemsemek ve onunla empati kurmak çok önemli. Açık iletişim kurarak ortak bir çözüm bulmaya çalışmalısın. Unutma, sağlıklı bir ilişkinin temeli karşılıklı anlayış ve iletişimdir. 🌟🤝
Beni aşko bile anlamamış arkadaş Şimdi aşkocum kuşkonmazım anlayış gösterilmesi gereken benim hayatım Duygularına saygı duyulması gereken de benim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ "o" öznesi yaptı hatun bizi ya Sensin o
😂😂