Böyle durum yaşayanlar bakabilir mi lütfen Hayat kısa bundan sonrası gözümü korkutuyor deyip ayrılan erkek?

Arkadaştık. Meğer içten içe bana hep hayranmış. bana açıldı ama açılırsam arkadaş olarak da kaybederim diye korkmuş ona bakacağımı düşünmemiş. 1 yıl boyunca masal gibi aşk yaşadık karşılıklı. Bütün hayatım o onun da bütün hayatı ben oldum. Son zamanlarda çok seviyorum diye uzak mesafe ilişkisi bu arada bensiz plan yaptığı için nazlandım sitem ettim. Sonrasında hep yanlış anladı beni sorunlu gördü. Mesela en son olayda pazar günü buluşcaktık babası buna o gün iş söyledi buluşmadık ben de sitem ettim niye böyle oluyor o zaman biz de pazartesi buluşalım diye. Açtı ağzını yumdu gözünü kontrolümüzde olmayan olaylar hakkında hayatımızı zehir ediyorsun diye ( genelde ailesi kaynaklı hep ailesine yardım ediyor) böyle bir gelecek beni korkutuyor dedi. 10 gün boyunca tek başına kalıp düşündü 1 mesajla ayrıldı her yerden englledi sildi. Gözü asla yaşanmışlıklarımızı görmedi. Başkası var demeyin eminim yok bu adam bana maddi olarak da kendini açtı manevi olarak da. Ama ablası sanki aklına girdi gibi tamamen hissel söylüyorum kadınla tanışmadım hiç. Böyle buz gibi giden erkek pişman olur mu

Güncellemeler
+1 yıl
Beni silip eski sevgilisini eklemiş
Böyle durum yaşayanlar bakabilir mi lütfen Hayat kısa bundan sonrası gözümü korkutuyor deyip ayrılan erkek?