1,5 senedir hayatımda olan insan birden çekip gitti. Durumumuz hakkında ne dersiniz?

26 yaşındayım.42 yaşında hiç evlenmemiş bir sevgilim vardı. Ben doktorum. o da maddi durumu çok iyi kariyeri çok düzgün ve iyi bir insandı. 1,5 senedir hayatımda. ilişkiye bi isim koymasak da devamlı her gün konuşurduk, tatile giderdik. arkadaşlarıyla ve ailesiyle tanıştım. arkadaşı seninle ciddi düşünüyor evlenecek çocuk da istiyor dedi. okulunun bitmesini bekliyor dedi. benim okul bu ay bitiyor. aynı zamanda annem son evre kanser hastası tedavi görüyor. zaten çok sıkıntılarım var bana 1,5 senedir bir rüyayı yaşattı umutlandırdı ve ben ilşki istemiyorum diyip yarıyolda bıraktı. 1,5 senedir sınava hazırlanıp annemle ilgilendiğim için kafamı karıştırmamak adına fedakarlık yapıp yanıma çok gelmediğini söyledi. kız kardeşi 32 yaşında o da hiç evlenmemiş, aramızda bi sorun oldu ama direkt benle ilgisi yok kız beni engelledi. sevgilim de haklısın yaptığı yanlış dedi sen ona takılma psikolojisi bozuk dedi. beni de çok bunalttı kavga ettik dedi. üstüne işyerinde sorun çıktı 8 milyon tl kaybetti ve beni aramamaya başladı. ben aradım darladım ben ilişki yaşayacak kafada değilim benim derdim başımdan aşkın uğraşamam ilişkiyle sen de hayatına bak sınavına çalış dedi. hüngür hüngür ağladım hem anneme senin gidişine nasıl dayanıcam ben neden alıştırıp aşık edip gidiyorsun dedim canım çok yanıyor annemi de üzüyorum. bi süre görüşmeyelim ilerde arkadaş olarak devam ederiz dedi. ya 42 yaşında adam ben 26 yaşında doktorum ve güzelim de benden daha iyi bi aday mı bulacak sizce neden bırakıp gitti? hiçbi sorunumuz yoktu kızkardeşinin bunaltması ve para kaybından sonra beni terk etti ben her gün ağlıyorum ya

1,5 senedir hayatımda olan insan birden çekip gitti. Durumumuz hakkında ne dersiniz?