26 yaşındayım.42 yaşında hiç evlenmemiş bir sevgilim vardı. Ben doktorum. o da maddi durumu çok iyi kariyeri çok düzgün ve iyi bir insandı. 1,5 senedir hayatımda. ilişkiye bi isim koymasak da devamlı her gün konuşurduk, tatile giderdik. arkadaşlarıyla ve ailesiyle tanıştım. arkadaşı seninle ciddi düşünüyor evlenecek çocuk da istiyor dedi. okulunun bitmesini bekliyor dedi. benim okul bu ay bitiyor. aynı zamanda annem son evre kanser hastası tedavi görüyor. zaten çok sıkıntılarım var bana 1,5 senedir bir rüyayı yaşattı umutlandırdı ve ben ilşki istemiyorum diyip yarıyolda bıraktı. 1,5 senedir sınava hazırlanıp annemle ilgilendiğim için kafamı karıştırmamak adına fedakarlık yapıp yanıma çok gelmediğini söyledi. kız kardeşi 32 yaşında o da hiç evlenmemiş, aramızda bi sorun oldu ama direkt benle ilgisi yok kız beni engelledi. sevgilim de haklısın yaptığı yanlış dedi sen ona takılma psikolojisi bozuk dedi. beni de çok bunalttı kavga ettik dedi. üstüne işyerinde sorun çıktı 8 milyon tl kaybetti ve beni aramamaya başladı. ben aradım darladım ben ilişki yaşayacak kafada değilim benim derdim başımdan aşkın uğraşamam ilişkiyle sen de hayatına bak sınavına çalış dedi. hüngür hüngür ağladım hem anneme senin gidişine nasıl dayanıcam ben neden alıştırıp aşık edip gidiyorsun dedim canım çok yanıyor annemi de üzüyorum. bi süre görüşmeyelim ilerde arkadaş olarak devam ederiz dedi. ya 42 yaşında adam ben 26 yaşında doktorum ve güzelim de benden daha iyi bi aday mı bulacak sizce neden bırakıp gitti? hiçbi sorunumuz yoktu kızkardeşinin bunaltması ve para kaybından sonra beni terk etti ben her gün ağlıyorum ya
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Tamam, öncelikle, tüm bunları yaşadığın için üzgünüm. Oldukça zor bir durum gibi görünüyor. Eski sevgilin neden ayrıldığına dair kesin bir şey söylemek zor. Belki gerçekten kendine göre nedenleri vardı veya belki de taahhütlerden korkan biri olduğu için evlilik fikrinden korktu. Her ne olursa olsun, bu durumda takılıp kalmaya değmez. Genç, başarılı ve açıkça çok sevecen birisin. Seni ve yeteneklerini takdir edecek birini bulacaksın. Şimdilik, kendinize ve annenize bakmaya odaklanın. Bu en önemli şeydir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdamın belli ki ciddi bir problemi oldu ki 8 milyon gibi bir para kaybetti. Bu onun ruh halini çok fazla olumsuz etkilemiştir. Evet sorunun olabilir ancak şu anda o çok fazla zararlı durumda ve bu kararı neden 1 ay önce değil de şimdi aldı o da var. Yani demem o ki biraz üzerinden sular aksın, belli bir zaman sonra onunla iletişime geç son kez. Eğer seni özlediyse seninle devam eder, seninle devam etmezse sen de yoluna bakmaya çalış.
07 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten böyle mi düşünüyorsunuz , bi umut oldu. insan 8 milyon kaybetti diye sevgilisini bırakıp kendini işlerine verir mi?
Soran+1 yılben üzerinden sular akmadan sürekli onu sık boğaz edip iyice bitrdim işi. sen beni anlamıyosun benim derdim başka sen kendi derdindesin dedi. ama canım yanıyordu ve çarem onunla konusmaktu. bu saatten sonra hiçbi sey yazmasam bi şansum olur mu? yoksa yeterince bu sürede onu sıktıgım ıcın benden sogumus mudur? ama sıkma sebebim gerceketen ben üzülünce annem de cok uzuldu konusup rahatlamam gerekıyordu
- +1 yıl
Sen de haklısın ancak onun ruh halini tahmin etmen çok zor. Biraz sabırlı ol, Allah büyük
Soran+1 yılçok sağolun
- +1 yıl
Rica ederim, Allah sabır versin. Hayırlısıysa tekrar kavuşmanızı dilerim
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. şuna kalpten inanıyorum nasibimse aradan on yıl da geçse biz kavusucaz
- +1 yıl
İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzun bir hikaye... Bir kaç olasılık ortaya çıkıyor. Ama bunlar, nedenlerle ilgili. Bence sonuca odaklanmak lazım. Geleceğin bu adamla görünmüyor. O yüzden aşığım falan gibi kuru gürültüyle zaman kaybetme, derim. Bir mesleğin var. Yönünü bulman senin için zor olmayacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden görüünmüyor
+1 yılÖncelikle aranızda çok fazla yaş farkı var ve 42 yaşındaki bir adamın ilişkiye bakış açısı seninkinden farklıdır. Anladığım kadarıyla sevgiliniz ilişkinizden sıkılmış ve artık sizinle bir birliktelik yaşamak istemiyor. Sizde sizi yarı yolda bırakan bir adam için daha fazla üzülmeyin ve kendi hayatınıza odaklanın.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden sıkılsın?
- +1 yıl
insan herşeyden sıkılır. Özellikle cepte olduğunu düşündüğü insandan. Tüm iletişimi kesin. Sosyal medya hesaplarindan çıkarın. Telefonunu silin. Ulaşmak isterse ulaşır. Ulaşmazsa da sizi istemeyen birinden duygusal olarak daha hızlı kurtulmuş olursunuz.
- +1 yıl
Bir çok sebebi olabilir. Ailevi problemleri olabilir, iş hayatında problemler olabilir, bunlarda kişiyi herşeyden soğutur ve bu sorunları size de yansıtır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman düşünmeyin onu silin gitsin
00 Yorumla
+1 yılAdamın yaşı 42 hayatın çemberinden geçmiş bir adam bu artık duyguları kirlenmiş bir adam ilişkinizin uzun süreli olması demek değildir ki o adamla sen evleneceksin ki bu yaşına kadar da evlenmedi ise senin gibi genç biriyle de evlenmez o adam seni umutlandırmadı sen kendin umutlandın arkadaşı da sana seninle evlenecek okulun bitecek çocuk istiyor deyince de sen iyice umutlandın heveslendin ama hayat bu yani isteklerimiz gerçekleşmiyor insanların umutları vaatleri bu kadar seni umutlandırmamalı biraz aklını da kullanmalısın hayatta ne olursa olsun her zaman yalnız olacaksın kendine olan vaatlerin olmalıdır hiç bir vaat senin kendine olan vaatlerinin üstünde değildir
413 Yorumla
Soran+1 yılneden genç istemesin? cocuk isityo?
- +1 yıl
Adam zengin ise onun malına çökersin diye istemez bir de bu adamın ağzından duymadan umutlanmamalısın adam bir de ileride arkadaş olarak devam ederiz diyor seninle ciddi düşünmüyor ki bu adam eğleniyor seninle
Soran+1 yılben doktorum paraya ihtiyacım yok ki.
direkt neden hayatından cıkarmıyor arkadas diyo peki?- +1 yıl
Fark etmez doktor bile olsan adamın mirası daha yüksek gelir hayatından neden komple çıkarmıyor seninle eğlendiği için hayatından çıkarmıyor ama senin kendine saygın varsa bu adamla bir daha görüşmezsin
Soran+1 yıl42 yaşında hala neden eğlenmek istiyorum ben beni isteyen birsürü insanı reddettim ona inanıp ya bu adam daha ne isitiyor pişman olur mu sizce
- +1 yıl
Eğlencenin bir anlamı yoktur insana anlamsız bir keyif verir pişman olmasını gerektirecek bir durum yok pişman olmasını beklememelisiniz çünkü olmaz reddetmiş olabilirsiniz yine başka birisi karşınıza çıkacaktır zaten herkesle bu duyguları yaşayamazsınız o yüzden bu adamla komple ilişkinizi bitirin inanabilirsiniz gayet normal duygular yaşadınız evlilik gibi kavramlar böyle gerçekleşmiyor evlilik ansızın gerçekleşir sen istesende istmesende olacağı varsa olur kişilerin sözleriyle kendini umutlandırmamalısın
- +1 yıl
Erkekler kadınlar gibi maddi denklik aramaz. Mirasına cokulmeyecekmis. Dünyaya kazık çakmıyor, çocuğu olmazsa mirasına yine birileri çökecek. Böyle bir mantık mı olur? Kendi ayarında genç bir kadının ilgisini de kolay kolay çekemez. 26 yaşında ultra zengin kız da biraz yaşıt arar
- +1 yıl
@Dilekdemirci Neye göre kime göre bunu söylüyorsunuz öyle kızlar var ki adamın serveti için o adamla birlikte oluyorlar örnek Şeyma Subaşı adam çalışmış didinmiş mal mülk para sahibi olmuş ee genç olan kız da kendi akreniyle evlense 30 yıl çalışıp mal mülk sahibi olacağına daha önceden kendinden yaşça büyük bir adama kapağı atar o adam da yaşlanır vefat edince de genç yaşta o adamın servetine konar 30 yaşında mı zengin olmak istersiniz yoksa çalışıp didinip 50 yaşınıza geldiğiniz de mi zengin olmak istersiniz devir değişti artık devir herkes artık mal mülk peşinde zengin kocaya kapağı atayım ömürlük emekliliğe ayrılayım derdindeler bu adam da aptal değil yani 42 yaşında evlenip niye başına iş alsın
- +1 yıl
Öldükten sonra gene yiyecekler o kıyamadığı parasını. Evlense en azından çocuğu yer annesiyle. illaki birilerine yedirecek.
- +1 yıl
@Dilekdemirci Karşısındaki kadın onu gerçekten mi seviyor yoksa parası için mi seviyor bunu bilmesi lazım birde anlaşamıyorlarsa olmuyorsa tadında bırakmak gerekir.
Soran+1 yıl@Dilekdemirci katılıyorum
Soran+1 yılanlaşıyorduk ve ben onu parası için sevmiyorum zaten benim her şeyim var ona ihtiyacım yok araba ev almak için hepsi var zaten çok şükür, ben onun kalbini sevdim aşık oldum.
- +1 yıl
Sen sevmiş olabilirsin ama o seni gram sevmemiş üstüne para kaybetmiş sen şu an ev araba alabilirsin ama onun serveti sana daha çok para kazandırabilir zaten bu saatten sonra da artık birlikte olamazsınız eğer ki ileride de bir gün sana geri dönerse sen onu kabul edersen senin kendine gram saygın yok demektir senin bu hayatta kendine olan vaatlerin olmalıdır hiç bir insan sana bu hayatta mutluluk veremez kendi mutluluğunu kendin yaratırsın mutluluğun bir sonuç olduğunu bilmelisin bir de hayatındaki insanın ağzından duyacağın kelimelere inan başka bir insanın kelimelerine sözlerine heveslenme
Yani aslında benim takildigim yer size daha sonra arkadaş olarak devam ederiz demesi. Ben bu sözü doğru bulmadım açıkçası ki kişi ergen değil 42 yaşında koca adam bu şekilde konuşmaması gerekirdi eğer ki sizi istiyorsa. Gitmesinin bahane olduğunu düşünüyorum çünkü seven her türlü yanında olmanızı ister diyelim ki kayıplarından dolayı gitti ya bu adam daha sonra arkadaş kalırız diyor tekrar devam ederiz değil. Acaba tatillerde aranizda fazla yakınlaşma olmusmuydu. Yani çünkü sizinle her şeyi yaşamış ama isim yok bu yaşta biri neden bekler sizde güzelim diyorsunuz lütfen ağlamayın ozguveninizi toplayın kendinize gelmeye çalışın. Annenizin durumu ve bu durum sizi yıkmış olmalı ama lütfen durumun farkına varıp değerinizi koruyun. Böyle arkadaş kalmayı isteyen birine hiç bakmayın bile derim
39 Yorumla
Soran+1 yılyakınlaşmamız oldu
Soran+1 yılyokluğunu hissedersem ben seni ararım şu an seni ve ilşki istemiyorum dedi
Soran+1 yılbu arada ilk başta dedi ki şu anki psikolojimden dolayı böyle düşünüyor olabilirim dedi iki gün geçti yok ben istemiyorum dedi
- +1 yıl
Benim size tavsiyem bir ay sessiz kalmanizdir. Siz kadınsiniz istenilen tarafsiniz lütfen ağırlığınızı koruyun. Böyle bir psikolojik bir durum içerisinde olduğunuz için fazlaca duygusal düşünüyor olabilirsiniz. Ve seçim hakkı karşı tarafın olmamalı bence ya beraber ya da siz vermelisiniz. Çünkü kadın talep edilen erkek onun için cabalayandir. Size tavsiyem Esra ezmeciyi takip etmeniz ve onun önerilerini dinlemenizdir. Bu kişinin belki de niyeti farklıydı bunu bilemeyiz ne biliyim çünkü gayet olgun biri bir şeylerin olması gerektiği taraftarıyım. Ki bu yakınlaşmalar hemen olmamaliydi. Bence siz fazla üstüne düşmeyin o zaman bu kadın beni neden aramıyor sormuyor triplerine girebilir. Çünkü siz ondan enerjinizi kesmis olacaksınız. Sessizliğe oynayinn ve şu saatten sonra yazmayın bir ay verin kendinize. Tabiki gelirsede bence hemen kabul etmemelisiniz çabalamali ve sinir cizmelisiniz sizinle öyle boş bir ilişki yaşayamaz. Çünkü siz değerlisiniz herkesin ilişki yaşamak isteyip yasayamadigi kadınsiniz onun için onunda cabalamasi gerek. Değerinizi farkında olun. Doktor olmuşsunuz gayet aklınızın başında oldugunu düşünüyorum lütfen bu duygusalliktan bir an önce cikip kendinize gelmeye çalışın
Soran+1 yılçok teşekkürler. bunu yapıcam. ama ben süreçrte onu çok aradım yazdım acımdan ölüyordum çünkü ağladıkça annemi üzdüm annemin değerlerini kötüleştridim diye kahroldum onla konusup bana mantıklı acıklama yapsın istedim boyle davranmam yanlıstı artık geri gelmez mi:/keske daha once yazsaydım size :/
Soran+1 yılilgiliydim. özel doktoru gibiydim bütün sağlık işlerini ben yuapıyordum en iyi doktorlara soruyordum
- +1 yıl
Gelir ya da gelmez o sizin gibi birini kaybetmiş olur. Tamam artık olan oldu yapacak bir şeyimiz yok bu yüzden bir şeyler için kendinizi suçlamayın ve annenize iyi görünmeye çalışın ki anneniz de mutlu olsun çünkü sizler mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Ama şunu sana söylemeliyim ki o parasını kaybetmiş olsun senin annenin durumu iyi değil ve sende iyi değilsin senin böyle olacağını biliyor olmalıydı bunu bilerek gitti. Bak evlilik demek iyi günde kötü günde yaninda olmak demek bu karı düşünmeni rica ediyorum. Belki de Allah seni böyle bir insandan korudu yola çıkacağın insana dikkat etmeni öneririm. Mesleğinden parasından çok size ne kadar değer veriyor artı yönlerine bakın. Siz onu nasıl düşünüyorsanız onun sizi daha çok düşünmesi gerekir çünkü siz kadınsiniz korunmalisiniz. Sizi kanatları altında tutulmalı. Ve şunu demeliyim ki mantıklı bir açıklama beklemeyin çünkü gitmek için mantıklı bir açıklama gerekmez gitmek isteyeni tutamazsiniz. O kendine onu hak görmüş mantıkli ya da mantıksız. Yani gitmek mi istiyor tamam neden peki söyledi size mantıklı gelip gelmemesine bakmayın tamam deyin değerinizi koruyun. Çünkü karşıdaki çocuk değil. Gitmek için herkesin bahanesi olur aynı şekilde kalmak için de. Lütfen ama lütfen değerinizi bilin annenize güzel zaman gecririn sonrasında pişman olmamak için her anın kymetini bilin lütfen kendinizi sevin size bir iyi gelecek o kişi degil
- +1 yıl
İşte bu çok kötü bir şey. Denge kaybolmus o size ne kadar geliyorsa o kadar gitmeliydiniz. Onun yapacaklarını da siz yaptığınız için o ilgiyi bırakmış olmalı. Fazla vefa vefasızlık getirir. Siz yüzde 60 giderseniz o yüzde 40 gelir. Yüzde 50 giderseniz yüzde 50 gelir. Ama her zaman erkek daha ilgili olmalıdır. Siz erkek o kadın olmus
+1 yılBak kuzum seninle aynı yaştayız sanırım baba sevgisi arıyorsun ya da babanın eksik yanlarını onda tamamladın. Zaten güzel bir mesleğin var kendini şimdilik annene ve mesleğine ada ve seni mutlu edecek, yarı yolda bırakmayacak adamı sabırla bekle. Yapman gereken annene çokça zaman ayırmak, onun morali için çabalamak. Yaş vesaire problem değil elbette fakat öyle bir insanla ve ailesiyle yapamayacağını sende biliyorsun. Lütfen ama lütfen yoluna bak ve peşinden koşma. Kesinlikle arama, sorma ve kendine yoğunlaş. Bırak gitsin! Demek ki her zorlukta ilk terkedeceği kişi sen olacaksın.
11 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkur ederim :(
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeninkisi bence içinde bulunduğun bu zor durumda sığınabilecek destek alabilecek bir kapı arayışıydı ve gidip kendinden 16 yaş büyük , senin dengin olmayan bir adama sığındın ki hatanın tam da en büyüğüydü bu … ama bu üzülmeye değecek bir şey değil zira şu an başka şeyler senin önceliğin olmalı … hem şu an kendini paralamam tamamen alışkanlık ve içinde bulunduğun zor zamanların boşluğundan ibaret sadece …annen için duacınım ve onun yanında ol sadece …Allah şifasını versin..
20 Yorumla
+1 yılPara kaybı psikolojik olarak çok fazla etkilendiğini düşünüyorum.. içine kapanmış büyük ihtimalle.. başka biri olduğunu düşünmüyorum.. bence biraz ona biraz da sana Zaman ver.. arkadaş olarak da kalma iletişimi kes ve sen hayatına bak. Strese sokma kendini. Onun bırakması senin iyi güzel olmanla alakali değil.. kendi hayatına odaklan onun kadar senin de buna ihtiyacin var belli..
20 Yorumla
+1 yılAblam benim üzülme adam 42 yaşında ve anladığım kadarıyla paraya tapıyor sende hem doktorsun hemde daha gençsin emin ol karşına çok daha iyileri çıkar , kurtuldum de geç emin ol boyle adamlardan hayir gelmez adam hatri sayilir para kaybetmis sen destek cikmissin o adam oyle kadin zor bulur , o adama donersen bile emin ol en buyuk kotulugu kendine yaparsin , insanlar kötü insanlar acimasiz maalesef , yaşanmislari unutup hayata devam etmek lazim
10 Yorumla
+1 yılYa abla aglamaya deger mi kos koca doktorsun 26 yasindasin gencsin güzelsin birak napacaksin 42 yasindaki adami seni takmiyor yari yolda birakmiş salla o onun umrunda degilsen senin hic umrunda olmasi mutlu ol hayatina bak annene ilgilen annen hastaymis Allah sifa versin oku hayatina odaklan boş insanlarin pesinden koçma sadece vakit kaybi
Allah yardimcun olsn24 Yorumla
Soran+1 yılaşık oldum
- +1 yıl
Unutmalisin o vakit icin yana yana unutursun sen daha iyilerine layiksin duygusalik olarak ilgilenme
- +1 yıl
Bekle sabret senin olan sana gelecektir yürüdüğün yolda hiç durma eyer o severse o sana yetişir bekle sabret ) (Bu arada ben bir kızı çok seviyorum bana öl dese ölurum aşk ve sevgi böyle olmalı kendini ona özletmeyin bilmelisin ne olursa olsun onun her söylediğine evet dememeyi bilmelisin bu seni çekici kılar ok 😉
Soran+1 yıl@Ciyer tamam :)
+1 yılHayatında o kadar kötü şeyler olurken seninde etkilenmemeni istemiş olabilir. Anlaşılan sende kötü şeyler yaşamışsın. Başka biri olduğunu düşünmüyorum ama evlenilecek bir adam olduğunu da düşünmüyorum. Değerinin farkına var yanına yakışır genç dinamik birini bul. Hersey para değil üç gün sonra erekte bile olamaz o adam
06 Yorumla
Soran+1 yılneden evlenilcek bi adam değil bi çocuk istiyordu
- +1 yıl
Karşına yüz tane aklı beş karış havada adamlıktan nasipini almamış ama çocuk isteyen mahlukat çıkarabilirim
- +1 yıl
Adam kaç yaşına gelmis birisi ile evlenmemis sencede anormal bir durum yokmu kendine yazık etme duygularına yenik düşme
- +1 yıl
Çetin ceviz ol duygu ile yapılan hersey bir gün ölür mantığınla hareket et
Soran+1 yılbu zaman kadar evlenmemiş ama uzun ilişkiis olmuş 2 sene sürmüş ilşkininin sonunu görememiş ayrılmış
- +1 yıl
Boşverip önüne bak sana değer vermeyen birine kafanı bile yorma
Bu ikiniz arasında olan bir hikaye her ne kadar bize sorun gibi gördüğün şeyleri anlatsan da parçaları eksik bir hikaye. Onda eksik parçalar sende yok sende eksik olanlar onda yok ben bu meyanda sadece sana ışık tutabilirim.
Öncelikle bilmem gerekir tam olarak sevgili miydiniz yoksa ona benzer bir şey mi ve cinselik yaşandı mı aranızda zora en büyük bağlayıcıdır cinsellik.013 Yorumla
Soran+1 yılhayatımda bi tek sen varsın diyordu her gun yazıyordu isim koymadık okulumu bekliyordu ve cinsellik vardı
Soran+1 yılimkansız annesiyle tanıstım sosyal medyada her seyını paylasan bı kardesi var
- +1 yıl
Gerçekten üzücü bir durum, insanın sevdiğinden ayrılması habersizce nedenini bilmeden yaşanan ayrılık. Hoş ayrılığın her türlüsü zor.
Sevgilinin işleri kötüye gitmiş ve belki de iflasa gelmiş olabilir. O yüzden size kötü davranmıştır. Zaten söyleminden anlaşılacağı üzere sizinle uğraşamayacagjni söyledi. Dr hanım sabırlı olun sabırla ondan haber bekleyin. Ona onu sevdiğini ve her ne şartta olursa olsun onu sevmeye devam edeceğinizi, ona güvendiğini işleri yoluna koyunca sana haber vereceğini belirten onu yargılamayan bir yazı mesaj atın.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni bu yorumunuzla
Soran+1 yılyazarım inşallah hayırlıysa geri döner ya
Soran+1 yılhayır çünkü o yaşına göre genç ve enerjimiz tutuyordu
Soran+1 yılacı çekse ayrılmazdı. ben kova o başak
- +1 yıl
Başak ve kova iyi anlaşır. Kova başağa hayrandır başak da kovaya muhtaç.
Cok fazla mantıklı olman onu bunaltmış olabilir, yeteri kadar temiz olamadıysan uzaklaşmış olabilir, kedi gibi ona ilgi göstermemiş isen senden vazgeçmiş olabilir, iş kolik olduğu için işleri bozulduğu için diğer her şeyi geri plana atmış olabilir, başaklar bağlıdır sadıktır tek eşliliği sever eğer başka biri yoksa dönecektir.
Soran+1 yılçok teşekkürler inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılİleride arkadaş olarak devam ederiz.
Hem güzelim benden iyisini mi bulacak.
Bazı cümlelere takıldım ya. Birincisi sevgilinin söylediği, ikincisi fiziksel özelliğini bastıra bastıra belirtmen. Demek ki neymiş? Dünya güzeli de olsan terkediyorlar. 42 yaşında adam evlilik falan düşünmez. Aha sonucu ortada. Kızmaca darılmaca yok gerçekleri konuşalım doktor hanım.02 Yorumla
Soran+1 yılevlilik istiyormuş ama son 5 senedir. ve evet güzellik boş zaten
- +1 yıl
5 değil 1.5 sene ama nedense şimdi vazgeçmiş evlilikten? Erkek değil öi hepsi aynı
+1 yılBenim dikkatimi şu çekti neden benden daha iyisini mi bulacak diyosun ki? bulunmaz hint kumaşı mısın sen? Birde çok güzelim demişsin. Kalbin kötü olduktan sonra yüzün güzel olsa ne yazar. Birde aradaki yaş farkı 16 ne yapcan abin yaşındaki adamı? İyi ki devam etmemiş etse daha da bağlanıcaktın. Adam napsın bri deneyim olmazsa Ona karşı bir şey hissetmezsem ayrılırım demiştir öyle de yapmıştır biz nerden bilelim adamın içini.
05 Yorumla- +1 yıl
Adam resmen sen doğduğunda lise 3'e gidiyor bu adamla olmak gençliğine hakaret bir kere
Soran+1 yılkalbimin iyi olduğunu o söyledi senin kalbini gördüm seni arkadaş olarak istiyorum dedi. keza güzellik de çevremin söylediği bi şey estagfurulah. o zaman 1,5 senedir neden kendine aşık etti?
- +1 yıl
Neden etti? Çünkü egosunu tatmin etti, genç güzel kadın benim oldu dedi gösterdi herkese, hala benim giderim var talep görüyorum dedi ve sıkıldı gitti işte hepsi bu
- +1 yıl
Birde kalbimin iyi olduğunu söyledi diyor 😂 VAlla cevap vermeye bile gerek duymadım 😀
- +1 yıl
🤣😅 ya birde Dr lugunu yapmış adamın hastalığı ilacı, yanında kadınlık, oh daha ne olsun adam için ama hevesi bitti puf mum söndü
+1 yılÇok ikna edici bir cevap olmayabilir ama bence herkes kaybettiğine yanıcaksa onun acısı büyük olucak onu düşün. 42 yaşında hiç evlenmemiş sorun nerede sence 😅 23 yaşındayım 27 sinde 24 olucam ama ellerinden öper 2 tane çocuğum var hani desen hala evlimisin 8 inde boşandım amma konuyu değiştirmeyelim 42 yaşında hiç evlenmemiş sence bu normal mi 😅
04 Yorumla
Soran+1 yılkız karedeşi sorunlu beni engelledi ailesi sıkıntılı biraz anormal zaten ama cocuk iyyidi :(
- +1 yıl
Yav özür dileyerek tekrar ediyorum kusura bakma lütfen ama 42 yaşında hiç evlenmemiş sorun nerede
Soran+1 yılonda
- +1 yıl
Bravo
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer zaman iyinin iyisi vardır unutma. Yaşadığın olay üzücü tabi ama egonu bir köşeye bırak bence doktorum güzelim benden daha iyisi mi bulacak kafasına girme. Doktorsan doktorsun. Annen rahatsızmış bu durumda sence de onunla ilgilenmen daha mantıklı değil mi? İsim koymamışsın etmemişsin. 40 yaşında adamdan ne bekliyorsun acaba
11 Yorumla- +1 yıl
Cevaplar soruda gizli Adam 8 milyon kaybetmiş artık ne kadar zenginse
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Valla ben derdinden cok doktorum yazıp da bu kadar imla ve anlatım hatası yapmana takıldım. Ya sen doktor değilsin ya da hani bir söz vardır ya seni okutan hocanın diye başlayan, onu demek istiyorum. Şaka mi bu ya? Bir doktor bu kadar hata yapabilir mi? Eğitim bu kadar mı kalitesizlesti arkadaş?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili doc.. titri başkası senden nemalansın diye almıyosun.. ilişkinle ilişkilendirme.. adam zaten vütük.20 sene sonra sen 46 o 69 lar oratası olacak. bi çok şey biticek aranızda. tıp okudun, rasyonel düşn biraz. isteten bırakıp gitmezdi,4 elle sarılırdı hatta.. sen öncelikle rus una odaklan.. bak bu sıkıntı direkt senin kariyerini etkiler.. anneni düşün..
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbk gibi yazmışım ama anladın sanırım rus , tus olucaktı. 69,60 lar.. büvük, büyük..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta her sey olabiliyor. Gitmez dediğin gider, yapmaz dediğin yapar bu acı gerçekle yüzleşmek lazım olabilir yani.. gençsin güzel bir mesleğin de var dengin insanlarla muhattap olman daha doğru olur senin için. Hakkında hayırlısı olsun 🙏
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Bence hiç ağlama sonradan gitmesinden daha iyidir. Baskı altına girmiş olabilir, o yaş itibari ile olğunluğa doğru gidiyor o az konuşan olmuştur, sen çok konuşan bundan bunalmış olabilir. Zamanla ağlaman geçer o özlemde geçer sen bugün kendine bir iyilik yap başını kaldır bugünü yaşamaya bak
00 Yorumla
+1 yılSen anlayamazsin. Bazen para da aşkta yetmiyor. Maddi kayibi cok degil belki ödenir fakat sizde mesajda da söylemişsiniz. Yaş faktörü çok onemli. 20 yil sonra sizin hala bir beklentiniz varken o insan kendi halinde yaşamaya coktan başlamış olur
00 Yorumla
+1 yılTüh be , kötü olmuş kaçan balık büyük olmuş
Zengin koca delisi ablalar varsa okuyun , böyle bulgurdan olma ihtimali de var , böyle de kalırsınız bu kardeş gibi
En aşağı o adam seviyesinden ötesi kesmez artık , kediniz yoksa felan beslemenizi tavsiye ederim...
00 Yorumla
+1 yılEmin ol sen burada ağlayıp üzülürken o mutlu mutlu yaşıyor hayat devam ediyor Allahin hayatından çıkarttığı kişilere üzülmene gerek yok biliyorum zor bir durum baglanmissin sevmişsin inanmissin ama o yolunu seçmiş sıra sende şu kısacık ömrümüzü bizi sevmeyecek insanlar için öldürme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşta ilişkinin adını koymayarak zaten bazı şeyleri kabul ettiniz. İlla arkadaşı onun adına birşeyler dedi diye gerçekleri söylemiş olmuyor o da bir insan öyle sanmış olabilir. Ve sen yoluna devam etmelisin. Evet acını yaşa ama bana doğrusu bu gibi geliyor bana. Sanki doğru kişi o değilde daha yaşına uygun biri. 5 6 yaş büyük olması her zaman ideal erkeğin. Ama daha fazlası riskli. Sadece yaş değil sorun tabii başta ilişki yaşama şekliniz de sorunlu.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden sorunlu
Cevap sahibi+1 yılDedim ya ilişkinin adı yok. Bu kadına göre bir çok şey olabilirken erkeğe göre bir ayağım kapıda demektir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı olabilirsin sevmiş olabilirsin gönül bu ama 42 yaşına kadar evlenmemiş bir adam şimdi evlilik asla istemez kendi tercihiyle ve 26 yaşındaki bir genç kızın onuruyla gururuyla oynayacak kadar aptal değildir eğer seni bırakmışsa bu senin iyiliğin içindir unutma kendine genç bir insan bul bu senin için daha hayırlı olur
08 Yorumla
Soran+1 yılcocuk ıstıyor evlilik neden istemesin
Cevap sahibi+1 yılKızım anlamiyon mu sen beni bıraktı demedin mi sen niye bıraksın o zaman evlenmek istemiyor diyorum sende çocuk diyorsun
Cevap sahibi+1 yılAyrilmissiniz sen yazdığımı okumuyon mu
Cevap sahibi+1 yılYa da ne yazdığından haberin yok
Soran+1 yılasla evlenmez demenize takıldım
Cevap sahibi+1 yılAdam bu yaşına kadar böyle bisey düşünmemiş seni bırakmışsa kendi iyiliği ve senin iyiliğin içindir üzülmene gerek yok bir sey olmazsa olmaz zaten zorla olduramazsin
Cevap sahibi+1 yılNiye böyle dedim biliyor musun? Çünkü bu yaşına kadar dusunmemis ne yaşadığını ne düşündüğünü kalbini asla bilemezsin
Cevap sahibi+1 yılHiç evlenmeyen insana evlenmek ağır gelir bu yaştan sonra ondan söyledim kendisi bilir sende bilemezsin ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelkide bir hayır vardır biraz da böyle bak. Ki var da zaten. Sen daha gençliğinin baharındasın ama o adam 42 yaşında. Evlenince zaten bi kaç seneye yaşlı olacak. Aranızdaki yaş farkı bir kere sorun. Sen şimdi anlamazsın ama dışarıdan bakan bir göz olarak senin kurtulduğunu görüyorum. boş ver zamanla kendine daha denk ve uygun birini bulursun onunla evlenir, mutlu olursun. Annene de geçmiş olsun, Allah şifa versin
02 Yorumla
Soran+1 yılama hiç yaşını göstermiyor evet hastalıkları fıtığı tansiyonu var ama libidosu yerinde neden sorun olsun:(
- +1 yıl
Ya seni yanına dr olsun ne olur ne olmaz lazım olur, bir yandan da genç güzel olsun her işimi görsün diye almış, sev sanıyordun ki seni seviyor geç bunları😅 çıktı işte gerçek yüzü ortaya, geçmiş ola
Bir insan en zor zamanında yanında en sevdiğini ister ama o para kaybedince senı göndermiş çünkü çok ta sevmıyor bır de seninle uğraşamam demiş. Zaten olacak gıbı de değilmiş. Aranızda çok fazla yaş farkı var. 3- 5 sene sonra sıkıntı çıkardı. En iyısı sen yoluna bak
10 Yorumla
+1 yılO senden daha iyisini bulamaz ama sen daha iyisini bulursun. Yanında olmak istemeyen biri için üzülmeye değmez. O seçimini yapmış, senin duygularının bir önemi yok. Onun da bir önemi olmasın. Sen 45 oldugunda 60 olacak adamı boş ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılbulamaz mı benden daha iyisini
- +1 yıl
Bulursa bulsun. Ne önemi var ki. Sen onun hayatında yoksun. O da senin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşin bir sürü detayı vardır tabi ama eğer ciddi ilişki isteyen biri değilse bir şeyler ciddileşmeye başladığı zaman kaçmış olabilir. Amacı güzel vakit geçirmektir veya seni elde edince hevesi kaçmıştır. Bazı erkekler için ilişki oyun gibi oluyor. Kazanmak için uğraşıyorlar, çaba sarf ediyorlar, oynarken eğleniyorlar ama oyun bir yerde bitiyor işte. Umarım karşına düzgün ve seni sevebilecek bir insan çıkar. Unutmaya çalış ve önüne bak. Sen ona bir lütuftun ve hak etmemiş. Böyle bak olaya. Onu tepeye çıkaranda senin ona verdiğin değerdi. Yoksa mükemmel olduğundan veya ulaşılamaz olduğundan değil. Kendine iyi bak ve önüne bakmaya çalış 🌼
02 Yorumla- +1 yıl
Az önce siiznle konustukmu 20 dakika sonra gelecek dediniz oysaniz
Cevap sahibi+1 yılKonuşmadık
Geçmiş olsun, Allah şifa versin, başkası olma ihtimali yüksek yoksa kolay kolay gitmez, senin gibi bir kadını niçin bıraksın, sana arkadaş olarak devam ederiz demesinden belli, kendini suçlama annen ve sınavın ile ilgilen
05 Yorumla
Soran+1 yılbaşkası yok buna eminiz
Soran+1 yılsorumluluk istemiyorum benim derdim başka şimdi dedi
Soran+1 yılneden arkadaş olarak devam ederiz diyor
+1 yılKendin demişsin. Doktorsun ve güzelsin de. Baban yaşındaki adama mı mı kaldın sen? Git kendine çeki düzen var. Saçma sapan triplere de girme. Dert mi bu şimdi?
16 Yorumla
Soran+1 yılbabam 55 yaşında
- +1 yıl
Babanla adam evlense daha mantıklı. aralarındaki yaş farkı daha az.
Soran+1 yılsiz olsanız üzülmez miydiniz
- +1 yıl
42 yaşında birini midem almıyor şu an.
- +1 yıl
Anam 45 yaşında 😂
Soran+1 yılbenim annem de 50 yaşında ama bu sadece rakam o yaşını göstermiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıldurup sıkılmadan okudum toparlayınca size döner eminim ama bu boru değil 8 milyon hayatı kararır insanın destek olamayacaksanız bir süre onu kendi haline bırakın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılya gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? kalbimi ferahlattınız Allah sizden razı olsun. bu olay olana kadar sıkıntımız yoktu şimdi ilşki istemiyorum derdim başka diyor benle konuşmuyor
- +1 yıl
sevgisine inanıyorsanız ve sizde seviyorsanız biraz ara verin bence daha doğru olacaktır
+1 yılÖncelikle zenginse MAALESEF senden daha iyisini kolaylıkla bulur, ikincisi senden daha iyisini bulamayacağı için mi senle kalmalıydı, bu kafayla ilerleyemezsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılben de kötü bi pozisyonda değilim bulsa 40 yasına kadar bulurdu dimi? beni ailesiisyle tanısturdu öncejkileri tanıstırmadı
- +1 yıl
Kendi kendini aşağılıyosun, senden daha iyisini bulamayıp sana mahkum olduğu için mi senle kalsın, sevdiği için kalması değil mi doğru olan?
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı önemsiz diyen ergenler iyi okusun bu satırları, canım onu bunu boş ver bahane arama hiç, adam sıkılmış hevesini almış bitti diyor, kısacası bu çok belli... Belki birini bile ayarlamıştır şimdiye kadar, boşuna üzülmeye değmez...
00 Yorumla
+1 yılAbla ağlamama üzülme Allah anne şifa versin bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda gececek sapret ve dua et imtihandayiz
Demek 42 yaşındaki adam hayırlısı değilmiş dua et geçer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Canını sıkma bekle bir süre seviyorsa mutlaka arar seni
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzelim doktorsun çok iyi bir mesleğin var bırak gitsin defolup …sende güzelmişsin karşına çok yakışıklı genç bir adam çıkar zamanla.. sana eksikliğini hissedersem seni ararım diyen gereksiz bir adam için bir an bile üzme kendini kaldı ki annen kansermiş o kadının morale ihityacı var sakın onu üzme senin için heeşeydwn değerlisi o olmalı.. erkek milleti senin gibi güzel kıza biri gelir biri gider …ben senin yerinde olsam bir an bile üzülmem yoluma bakarım
11 Yorumla- +1 yıl
Valla çok doğru mesleği var güzel biri gider biri gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılhergun agliyorsun
kiz kardesini sevmiyorsun
sen doktorsun
annen rahatsiz
42 - 26
8 milyon
yani soru uzunda bunlarin hepsini 8 kere kullanmissin zaten11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan sona dikkatli okudum zengin adamın gidişi annesinin hastalığından daha fazla koymuş. Başka bir şey yazmak istemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılanem yıllardır hasta benim aşık olma lüksüm yok mu
- +1 yıl
Dikkat edersen aşık olmanı eleştirmedim
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Demek ki ciddiyet anlayışı herkes de bir olmuyor!!! Kimse bana paradan bahsetmesin hayat bu iyi günü kötü günü hep olacak ve yanında hayat arkadaşın olacak. O seni öyle görmemiş demek ki
00 Yorumla
+1 yılEvli olmadığı halde evli gibi yaşa paradan başka hiçbir değerin olmasın ondan sonra ben neden mutlu olmayayım de mutlu olmanın peşine düş zor Yavrum senin iş zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTutarsız biri anlattığın kadarıyla Ailesi ve işiyle de sorunları var ve bunları sana yansıtmış Çocuk ruhlu adeta Bekleyeceksin yapacak bir şey yok Unut gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeler görüyoruz ya. 26 yaşında genç bir doktor bir dayının aşk acısını çekiyor. Bence senin onun malına, mülküne sevdalanmişsin yoksa bu iş akıl karı değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılaşık olmus olamaz mıyım ben de insanım
Cevap sahibi+1 yılAradaki yaş farkı çok
Soran+1 yıldeğil yaşını göstermiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılToparlan kendine gel kimse için değmez , erken gittiği daha iyi evlenip gitmesinden se iyi yönden bak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu Sen annene bakacagina elin yaslanmis adamina mi üzülüyosun Allah askina bi kendine gel ! Annen kizim o Annen ! Onun icin böyle agladinmi? Hic sanmam
02 Yorumla
Soran+1 yılbu cümleyle kalbimi o kadar kırdınız ki. annen 11 ay yaşar dedikleri güne gittim. çok üzüldüm bu yorumunuza
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle Ama benim Annem Yok Niye Yok kocam yüzümden Yok öldü ve kocam o bu bir gün bu evde huzurlu sekilde yasatmadi Simdi senin annende ölecek bu Adam seni teselli edebilcekmi? Annenin yerini tutabilcekmi Sen söyle? Bende öyle olmadi her gün kendimi yiyip bitiriyorum Umarim Sen mutlu olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılBu kızlar nerde bulunuyor biz niye görmüyoruz nerdesiniz siz hangi Galaxy gelin bizi de sevin awq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle olması daha iyi olmuş olabilir 👍 annen hasta iken tatile gittin keyfine baktın aldın annenin ahını şimdi aheste aheste çıkıyor acısı. Annene geçmiş olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılkul hakkına girdiniz şu an siz benim annem için yaptıklarımı bilemezsiniz.. ben annemin ameliyatına girdim hğngür hüngür ağlayarak
Cevap sahibi+1 yılGüle oynaya girmeni beklemiyoruz zaten 👍
Güzellik ve meslek mi yani daha iyi birini bulamaması için olay? Adam istememiş ve bitirmiş işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet onun önem verdiği etiketler bunlar
+1 yılaşk bu otada konuyo bokada konuyo seninki boklu dere yani
10 Yorumla
+1 yılsana gurban olsun
sana hep dedim olmaz olmaz diye00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yıl42 yaşına gelip evlenmemis olmasi tuhaf bir kere. Daha evlenmez
00 Yorumla
+1 yılKişisel ve iş hayatında sorun yaşayıp senden kaçmış.
00 Yorumla
+1 yılAranızda çok fazla yaş farkı var ve bu sorun. Konu başka bir kadın değil.
00 Yorumla
+1 yılamaaan boş ver. giderse gitsin. kendin gibi bir dr la evlenirsin. hevesini alıp gitmiş. üzülme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılBirdenbire işe gittiyse Demek ki sen de hiç olmamış o Takma kafana boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSence 42 yaşında adamın evlilikten kaçma sebebi sadece yazdıkların mı? Diğer ilşkilerde de mi sorun aynılarıymış 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılne peki?
+1 yılSen bu işi bunca zaman neden sağlama bağlamadın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam senle mi uğraşacak ya 26 yaşındasın ama çoluk çocuk gibi davranmışsın. 42 yaşındaki adam olgunluk ister rahatlık ister
012 Yorumla
Soran+1 yılnapmışım çocukluk olarak sizce?
Cevap sahibi+1 yılPeşinden koşmak bir
Annemin ve senin gidişine nasıl dayancam şeklinde konuşmak iki
Derdim başımdan aşkın diyen birine cevap vermek üç bunların hepsi çocuk hataları
Cevap sahibi+1 yılBana bunları 20 yaşında kızlar yazıyor.
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen onun sadece seviştiği birisin muhtemelen. Yani öyle aşırısını bekleme. İlk defa mı biriyle seviştin sen
Soran+1 yılkaybetmek istemediğim biri için uğraşmak cocukluk mu?
evet nasıl dayanıcam duygularımı söylemek mi çocukluk? annemin hastalığu ileri evre bana bunu yapması haksızlık.
derdi başından aşkın ama ben ona destek olmak istiyorum dedim. bu mu cocukluk?
Cevap sahibi+1 yılEvet. Kaybetmek istemediğin biriyse diyeceksin ki görüşürüz. Cevap bile vermeyeceksin o paşa paşa sana gelecek zaten gelmezse kendi kaybetti diyecek kadar özgüvenli olacaksın.
Nasıl dayancam ne, anan mı baban mı. Kimleri kaybediyoruz bir şey olduğu yok kendinden bilmem kaç yaş büyük biri gitti diye neyine sızlanıyorsun. Bana erkek mi yok hayırdır modunda olman lazım.
Destek olmak istiyorsan olgun bir kadın gibi, senin için ne yapabilirim desen yeterliydi.
Soran+1 yılyo seviştiği biri değilim beni sürekli arar konusurdu gün içinde her şeyimi organize eden beni düşünen biriydi
Soran+1 yılbu saatten sonra düzeltemez miyim bu durumu
Cevap sahibi+1 yılCanı isterse gelir
Soran+1 yılCANIM YANIYOR HER ŞEYDEN BIKTIM
- +1 yıl
Canı isterse? Buraya dikkat😉
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatgercek 🌼🌼
Üzgümüm kalpten üzüldüm. Keşke bişey yapabilsem. Onunla erkek erkeğe konuşmak isterdim
011 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılbeklicem yoluma bakıcam hayat devam ediyor annem için güçlü olucam
Soran+1 yılsiz ne yaşadınız?
Soran+1 yılüzüldüm :(
Soran+1 yıltabi
Sürekli tartışma oluyorsa o da zaten derdim var diye bitirmek istemiştir. Hiçbişey yapma geri gelirse gelir yoksa boş ver. Zaten yaşlı bı kaç sene sonra kırışıp çirkinleşecek.
01 Yorumla
Soran+1 yılhiiç tartırşmamız yoktu bu ilkti işinde sorun yaşayınca.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl tanıştınız ve aranızdaki yaş farkı senin için önemsiz mi
01 Yorumla
Soran+1 yılortak arkadaş. evet yas farkı onemsız hatta kendımı daha degerlı hıssetırıyor genc olmam hosuna gıdıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılHastanede dikkatini çeken doktor olmuyor mu karşına çıkar belki daha iyi biri
01 Yorumla
Soran+1 yılistemiyotum doktor erkek
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler