Aşk İlişkileri Sevgiliye parfüm hediye etmek saygısızlık mı olur? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne dusunuyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Söyliyim madem bana hediye yollasın bir tanesi Sevgiliye parfüm hediye etmek saygısızlık mı olur? Cevapla Hediye Soruları Parfüm Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Saygısızlık olmaz 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Konuşulabilen ilişkiyse ve kız kokusuna dikkat ediyorsa bence saygısızlık değil. Çünkğ klasik ilk akla gelen hediyedir. ya da koku anlayışı uymuyordur bunu dene de demek istiyor olabilir. 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Beğendiği ve istediği bir marka parfümse harika olur. 0 0 Yorumla
dellidollu Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Niye saygısızlık olsun onu anlamadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saygısızlık olmaz
Konuşulabilen ilişkiyse ve kız kokusuna dikkat ediyorsa bence saygısızlık değil. Çünkğ klasik ilk akla gelen hediyedir. ya da koku anlayışı uymuyordur bunu dene de demek istiyor olabilir.
Beğendiği ve istediği bir marka parfümse harika olur.
Yoo güzel hediye
Yoo bence iyi fikir
niye olsun cano
Orijinal değilse evet 😂
Niye saygısızlık olsun onu anlamadım