Güzellik & Bakım 1 ay Sevgiliye parfüm hediye etmek hakaret mi sayılır sizce? m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 #Emotion Sevgiliye parfüm hediye etmek hakaret mi sayılır sizce? Cevapla Hediye Soruları Parfüm Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı. Karakter sayılmaz bence hediye olarak verilir. 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Bencede Yorumla
Peripellonis Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kokusunu benim beğenmem önemli değilse kimin beğenmesi önemli? 🙄 Kokuyu önemsiyorum her parfüm kokusunu da sevmiyorum erkek parfümleri daha güzel kokuyor ama kıl erkek parfümleri var onlardan birini sıkıyorsa bazı aşklar yarım kalmalı 🤦🏻♀️ 1 1 Yorumla Peripellonis 1 ay Dar gömlek dar pantolon ofisboy erkeklerin sıktığı kıl erkek parfümüyse ıyyyyk hiç yanıma yaklaşmasın 😂 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Hiç kullanmayan sevmeyen bir insansa evet. Sürekli kullandığı bir kokuyu hediye ediyorsan niye hakaret olsun. 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 ay parfüm kullanmıyorsa parfüm hediye etmek hakaret sayılırbu kitap okumayana kitap almak gibi bişeydir 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Al şunu da terden başka bir şey kok demediğin sürece hakaret sayılmaz diye düşünüyorum 🙂 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 ay Özel günde kabul etmem de normal günde içinden gelip hediye etmesinde sakınca yok… 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay yooo niye olsun siz de aman günaydın mesajı atmadı, aman yazmadı, geç yazdı ohoooen ufak şeyi buyutuyorsunuz 1 0 Yorumla
MamisssBey Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 ay Bir parfüm almışım kokun ağır koksunda üstüme sinsin sürekli seni hatırlim bir dize söz söylemek hakaret etdiğimi sanmıyorum 1 0 Yorumla
raaabiiişşşşş Takip Et Xper 2 Yaş: 18 1 ay hayır her zaman kullandıgı bi parfümü hediye etmek kokuna bayılıyorum her zaman böyle kok demektir 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Hakaret diye algılıyorsa sıkıntı vardır 🤣 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Yoo sayılmasın. 1 1 Yorumla m SilverBlooming 1 ay Ahaha aynen Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. sayilmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karakter sayılmaz bence hediye olarak verilir.
Bencede
Kokusunu benim beğenmem önemli değilse kimin beğenmesi önemli? 🙄 Kokuyu önemsiyorum her parfüm kokusunu da sevmiyorum erkek parfümleri daha güzel kokuyor ama kıl erkek parfümleri var onlardan birini sıkıyorsa bazı aşklar yarım kalmalı 🤦🏻♀️
Dar gömlek dar pantolon ofisboy erkeklerin sıktığı kıl erkek parfümüyse ıyyyyk hiç yanıma yaklaşmasın 😂
Hiç kullanmayan sevmeyen bir insansa evet. Sürekli kullandığı bir kokuyu hediye ediyorsan niye hakaret olsun.
parfüm kullanmıyorsa parfüm hediye etmek hakaret sayılır
bu kitap okumayana kitap almak gibi bişeydir
Al şunu da terden başka bir şey kok demediğin sürece hakaret sayılmaz diye düşünüyorum 🙂
Özel günde kabul etmem de normal günde içinden gelip hediye etmesinde sakınca yok…
yooo niye olsun siz de aman günaydın mesajı atmadı, aman yazmadı, geç yazdı ohooo
en ufak şeyi buyutuyorsunuz
Bir parfüm almışım kokun ağır koksunda üstüme sinsin sürekli seni hatırlim bir dize söz söylemek hakaret etdiğimi sanmıyorum
hayır her zaman kullandıgı bi parfümü hediye etmek kokuna bayılıyorum her zaman böyle kok demektir
Hayır neden hakaret olsun
Bence hayır güzel bir hediye
Öyle olsada çogu almaz msjı
Hakaret diye algılıyorsa sıkıntı vardır 🤣
Yoo sayılmasın.
Ahaha aynen
Hayir tabiki
Hayır bence
Hayır sanmam
sayilmaz
cok klise birbhediye