Birçok kişi hediye olarak parfümü direk seçer. Kimi kişi için uygun olduğu için kimisi içinde kolaylık olduğu içindir. Lakin hediye edilen parfüm hediyeyi alan kişi için bazen kücümsenir. Peki ya size parfüm hediye edilirse ayıplar mısınız?
Calistigim sirketin genis bir koku yelpazesi var. Dolayisiyla tam tersi direk sirket sahibi benmişim gibi benden hediye parfum bekleyen cok herkese yetismek imkansiz ve parfum hos bir hediyedir hele de kisinin koku zevkini biliyorsaniz. 4 mevsim icin ayrı ayrı uygun olan kokular var yani bemce hosluk olusturur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hediye aldigin kişi koktugunu düşündüğün için mi aldığını düşünüyor belki bu yüzden ayıp bulanlar olabilir kozmetik&kisisel bakima giriyor fazla alınganlık hassasiyet. ama kalıplaşmış artık hediye=parfüm gibi Ama uygun uygun bulmuyorum herkesin sevdiği kokular var tenine yakisip yakışmama durumu falan bu yüzden mantiksiz geliyor parfum almak
Kötü kokuyorsun parfüm kullan der gibi algılıyorlar. Halbuki öyle değil. Ben çok severim mesela parfümleri. Seçerkende bayağı hassas davranırım. O yüzden en yakın arkadaşımın hediye ettiği oldu. Çokta sevindim. 🤷🏻
En İyi Cevaplar