2 yıllık güzel bir ilişkimiz vardı çok sadıktık birbirimize hiç ayrılmadık 1 konu 1 aydır kavga yüzünden ayrıldık ne yapmalıyım?

2 yıllık güzel bir ilişkimiz vardı hiç ayrılık yaşamadık kavga etsek bile orta yolunu bulduk dinledik hep birbirimizi taki 1 ay öncesine kadar zamanında bir sıkıntı yaşadığı için güvensizlik konusunda bu durumu aşamadığını söyledi ve ben ona güvenmiyormuşum gibi durum oldu ona durumu izah ettim ama nafile dediğim cümlelere takıldı hep 1 aydır bir konuyu unutamadı kavga ettik tartıştık ama sabahları eskisi gibi davranmaya başlıyorduk olmamış gibi taki 4 gün öncesine kadar bu durumu aşamadığını sevdiğim insanın böyle davranması beni yorduğunu söyledi ayrılmamızın daha iyi olduğunu söyledi bazı cümleleride ağır oldu beni değersiz hissettirdi bizim bunları aşacağımızı zamanla olacağını ona sözünü verdim ama inancı kalmadığını söyledi ben ne yaptıysam fikrinden döndüremedim çünkü ayrılmayı oda istemiyordu bende anlamıştım sonra ayrıldık gün boyunca ara ara konuştuk sürekli benim yaptığım hataları söyledi bende alttan aldım hep sevdiğim ciddi düşündüğüm için herşeyi düzelteceğime eskisi gibi bu konuyu ona unutturacağımı söyledim ama bi gönlü var gibi bir yok gibi 4 gün oldu ayrılalı çiçek gönderdim gerek yoktu falan dedi güzel iltifatlar halinde söyledim aldı 4 gün boyunca maksimum 3 kere konuşmuşuzdur arkadaşları 4 5 gün kendi haline sal dinlensin falan dediler ama içim içimi yiyor parçalanıyor çok seviyorum he dese herşeyi sıfırlayacağım onun için sizce ne yapmalıyım onu geri döndürmek için

2 yıllık güzel bir ilişkimiz vardı çok sadıktık birbirimize hiç ayrılmadık 1 konu 1 aydır kavga yüzünden ayrıldık ne yapmalıyım?