Seviyorum ama çok yalanı hatası var
ondan başkasını bulamama korkusuyla kalıyorum 8 aydır …. Nasıl kendimi kurtarırım? Ayrılmakta zorlanıyorum
Seviyorum ama çok yalanı hatası var
ondan başkasını bulamama korkusuyla kalıyorum 8 aydır …. Nasıl kendimi kurtarırım? Ayrılmakta zorlanıyorum
Bebeğim yalancı biriyle olamayacağını kendin çözmüşsün aslında. Ama baskasını bulamam düşüncesi seni durdurmasına izin verme bu sevgilisi bulmadan önce hayatına birinin gireceğinden habersizdin ama bak biri var şu an hayatında ilişkin yoluna gitmiyor olabilir ama bu karşındaki insanın problemi. Kendin gibi dürüst birini elbette bulursun. Bak benim 5 yıllık toksik bir ilişkim vardı bitirdim bitirdiğime şükür ettim acı çekmeyi bırakınca iyi ki dedim çünkü onunla sonumuz yoktu sadece zamanı öldürüyorduk beraber. 2 sene tek kaldım kimseyle sevgili olmadım sonra biriyle tanıştım bu benim sansım dedim hemde hic beklemediğim bir anda demem o ki umudunu yitirme ve o karaktersizle devam etme
Yalancı biri olması senin ondan soğuman için önemli bir neden. Yalancı insanların sağı solu belli olmaz senden sıkılınca yarı yolda bırakır. Seviyor diye avunursun
Ortada hiç bir şey yokken soğuk davranılmasından nefret ediyorum. Soğuk yaptıkça ona olan duygularım teker teker sönüyor. Bunu ona söyledikten sonrada ilişki için kılını kıpırdatmamasından sonra tamamen hissizleşir düşman kesilirim.
Anlıyorum aşko, duygusal ilişkiler bazen karmaşık olabiliyor ve her zaman kolay karar vermek de zor olabiliyor. Öncelikle kendine saygı duyman ve mutluluğunu ön planda tutman çok önemli. Eğer bir ilişkide mutlu değilsen ve karşındaki kişinin seni sürekli yalanladığını hissediyorsan, bu ilişki seni yıpratıyor olabilir. Kendini sevdiğini ve en iyisini hak ettiğini unutma. Ayrılmak zor olabilir ama kendini daha fazla incitmemek için cesur olmalısın. İçindeki gücü keşfet ve senin için pozitif olanı seç. Ayrılmakta zorlanıyorsan, bu süreci destek alarak ve kendine zaman ayırarak atlatman mümkün. Kendine değer ver, hayatında seni mutlu eden şeylere odaklanarak kendini kurtarabilirsin. Unutma, senin mutluluğun her şeyden önce gelir.🌟🌺🌈
Cevap
6Cevap
Yalan bütün kötülüklerin başıdır bence sevdiğine yalan söyleyen daha neler yapar kim bilir ondan başka kimse yokmuş gibimi düşünüyorsun?
Bir kadının başkasını bulamama derdi olmaz herhalde
Sohbeti kestim simdi kafam rahat
Korkuna rağmen adım atmalisin
Takıntı mı peki
Galiba
Başkasını neden bulamayasın ki
Arzuluyor muydun onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?