AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
sıradan. niye kısakanayım? cidden NİYE kıskanayım? manyak olmam lazım
Ben yanındayken selamlaşamazz ben yokken hiç selamlaşamaz ikisini öteki tarafa gönderirim bende hapishaneye düşer müebbet yerim orda yaşlanırım
Ben karsılamam onun benim yumruklarımı karşılaması gerekir
Ne konustuklarina bagli kari gulup azinin icine duserse bagirsaklarinj desebilirim accik
Trip atarim kizarim ama duruma gore bu selam verdiyse kizarim kiz gelip sulandiysa kiza guzelce laf soyler yollarim
Yakında kasap var mı diye ararım gayet medeni bir şekilde selamlaşırız ve ikisinize Tengri dağına yollarım.
ona bişey hissetmiyorsa artık sorun olmaz amaaaa hala bişeyler varsa içinde ve ben bunu mutlaka fark ederim o zaman yandı ki hem ne yandı
ben sevgilim olmasına karşılık ayrıldım eşim olsa parçalarına ayırırıdımmm :D:D
Yavaş gelll sakinn olll
kıskanırım hiç sakin olamam..
Benncee sakin olursan. Eşini dinleyip hareket edersenn dahaa iyii olurr
Kızın saçını yolup eşimle çok mutluyuz gibi şeyler söylerdim ama çoook kıskanırdım
kıza inat olsun diye ben selam verir ben konusurum :d ama kocamda fena trip yerdi rahat 2 hafta
Eger sosyal cevreden arkadasiysa bir selam vermesine bisey demem. Ama tanimadik sadece arkadas ortaminda taniyip , taniştigi biriyse tavir koyarim. Sosyal cevreden kastim ayni okulda ogretim gorevlisi, ya da ayni isyerinde calisan, gibi.
Selam verir gecer sorun yok. Sohbet ederse kilcik olurum
Bence oyle birsey yapamaz bol bol yurek yese bile oyle bir hata yapmamasi lazim kardesss...
ikisinide vurarak. öyle şey mi olur ya. ne demek benim eşim eski sevgilisiyle karşılaşacak konusacak. ben bostan korkulugu muyum. yolarım yellozu.
meğer onun eşi de benim eski sevgilimmiş (evet çok film izliyorum:))
Kısa ve mesafeli sohbete bişi dememde uzatır cıvıklaşırsa sıkıntı çıkar
Görmezden gelmeli. Yoksa onları orda bırakıp giderim ben.
Ne münasebetle konuşurlar öyle bir rahatlık genişlik olmaz
Yahu millet bir sürü şey yazmış. Sana ne konuşsun. Eski sevgilisi. Ama sende eşisin. Olacak olmuş zaten onla konuşsa ne olur? Hiç bir önemi yok
O adam benim esimse eger zaten bole bise yapamiyacaginida bilir ha oldu ki bile bile yapti ozaman cefasna katlancak abi...
Şunları yazanların bir çoğu hiç birini yapmaz ama birşeyden eminim hepsi acayip trip atar :D
Benim esim eski sevgilisiyle ahahha bide sohbet ahaha yolarim. Net
Eski sevgili bunlar eski arkadaslar mi ki olemuhabbetti bilmem neydi... anlayisli olamam valla
Eski sevgilisi var ise o kisi esim degildir demekki :)
Sorun etmem , tercihi ben olmuşum artık , karşımdaki üzülsün kaçırdığı için
Eski sevgiliden dost olayı beni çok rahatsız ediyor.
E hacı sen tek seçenek bırakıyosun bize kıskanmam deme diyerek ne cevap bekliyosunki daha :))
sohbet l*n ne olabilir zaten anlarsın hal ve hariketlerinden
bişey yapmam canım ne olucak.. biz beyefendi erkekleriz :)
Sinir olurum ne sohbeti ya eski eskide kalmıştır önüne baksın
Belki o an birşey demem ama bunu mutlaka yapmamasını söylerim eve gidince
Elemanın kafasına taşla vururum, sonra hatunun elinden tutar çay içmeye götürürüm.
Çoğunu aile faciası çıkarmasına itecek olan davranış biçimidir.
önce o eski sevgili i. nesini döverim sonra eşimi kolundan tutup eve götürür onu da orda haşlarım zira evlilikte dışarda kavga olmaz
trene bakan öküz gibi, boynuzlu hissederim kendimi, sonra takarım o boynuzu biyerlerine! çok sinirlendim bak :D
arkadaşım sen şimdi burada insanların katil tarafına neden basıyorsun onu anlamadım ben olsam ikisini bir birine bağlar ayaklarına beton döker denize atardım
bence olgunluk önemli zaten o yoksa bir erkek ya da kız gidip de sohbet etmeye kalkışmaz , neden yok yere arasını bozmaya çalışssın ki kendi ilşkisinde
Çeker giderdim rahat konussunlar diye ama dönüşümde elimde testere doner bıçağı vs olabilir
Bebim evleneceğim kişinin ilkide sonuda ben olacağım için böyle bir durum olmaz
Kafasını koparır gözlerini oyar dilini keser yanaklarını yuzerim
Eve davet ederim bide evde devam etsinler muhabbete :/
Ikisininide oracikta tokatla4im cok kiskancim ben galiba ondan yalnizim :)))
kendim bir profesyonel boksör olarak tüm hareketleri sergilerim o kadar.
Önce ses çıkarmak sonra kaş göz hareketi yaparım eşime o anlar zaten :)
ne kadar eşime güvensemde bana karşı yapılan bir saygısızlıktır. hatasını anlamsı içinde aynısını ona yapardım.
Oha derim ya. Heralde cesaret edemez oyle biseye. Eger ederse de buyuk bir kavga cikardi
Kıza iğneli iğneli konuşur. Eve gidince bunun hesabını sorarım :D
Etmezz eskide kalmis ama etmez die tahmin ediyorum bende olsam yapmam illaki esjm kiskanir
Saçma bulurum detaylıca konuşurum hatasını anlarsa anlar anlamazsa mahkeme yolu görünür...
ikisinin de belasını s*kerim umarım açıklayıcı olmuşumdur
Zamanin durdugu an. O andan itibaren esim olamaz. Avrupalilasmayin. Bir adamin namusu elin erkegiyle degil konusmak gozgoze gelemez.
o konuşur ama ordan ayrıldıktan sonra anasından çıktığı yere geri sokarım onu
Olmaz öyle şey evlendi artık maziyi kenara bırakacak yoksa ben bırakırım.
Konuşmaması daha dogru ayrıca konusuyosa bişey var demektir onu çeken
O hareketi yaptirmam yanımda çok zor ikiside acı çeker
Onları öyle bırakıp giderm. zaten arkamdan gelir :)
sıçarım onun muhabbetine
Selamlasabilirler ama eski sevgili sonucta samimiyetin dozunu kacirirsa olay olur ne deyim :D
madem eski neyin muhabbetini edecekler kıllanırım harbi.
ex newer will be next:))
önceki sevgiliyi döverm sonra karının üstünde sadist düşünceleri uygulamaya sokarım