Şimdii kimsee demesin. Kıskanmam bişey demem felan fistann herkeZ doğru konuşsunn😊
Cevabın nedir?
Maşallah herkes felaket tellalı gibi. Arkadaşım o anki halieri ve sigortaların atmaması için nasıl bir çaba içerisine girildiğini az çok empati yolunu kullanarak tahmin edebiliyorum. Konuşmanın bitmesini ve neden konuşma gereksinimi duyduğunu sorardım. Tatmin edici bir cevap alamazsam biraz daha derine inerek geçmişte ilişkilerinin neden bittiği vb. gibi sorular yöneltirdim. şayet ZORLA EVLENMEDİYSENİZ unutulmamalıdır ki o kişinin sizi seçtiğini hatırlatırım. Biraz sakin olun ve mantıklı hareket edin. Şiddetle, zorbalıkla bir çözüm yolu bulunamaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kızların cevabına bak yolarim doverim doğduğuna pişman ederim vs bu sen eski sevgilinle onun önünde konuşsan başına gelecek onun için elini korkak alıştırma o eski sevgilisini bir döv karı nasıl olsa elinin altında o kenarda beklesin onada kıskançlık krizleri için koz olarak kullan biz senin gibi eski sevgilimizle kocamizin yanında sohbet edecek kadar geniş değiliz vs
00 Yorumla
kafasına cekısle vururdum dısleıernı kerpetenle sokerdım yanı ben anlayıslı bır ınsanım cok ta takmazdım cenesını ayaktopuklarına kadar ayırırdım hepsı o yanı.. ılıskılerın sırrını bu yazıyla cozdum ben link paylasamadıgım ıcın basındakı http kısmını sılmek zorunda kalıyorum adres cubuguna kopyalarsanız acılcaktır ; gerisibahane. wordpress. com/2014/12/18/ademle-havvanin-sirri/
00 Yorumla
+1 yılİkisinide dover sonra bosarim
428 Yorumla- +1 yıl
Ben doverim vlla
- +1 yıl
Auni seyi bn yapsam kocamda aynisini yprdi muhtemel olarak
- +1 yıl
Bn sinirli bir insanim kldiramam oyle biseyi
- +1 yıl
Tskler
- +1 yıl
Canim niye bosayicaksin o cadiluz kizami birakacan
- +1 yıl
Hahahahahahaha
- +1 yıl
Hastaneden cikabilirse alsin canım :)
@necirvanimsin - +1 yıl
Ahahahaha
- +1 yıl
kız bence saçını başını yol o yellozun herifi de bir güzel benzet sonra gel mor yuvaya :D
- +1 yıl
İşte Boşanmak Bukadar Kolay Bizim Ülkemiz de Nolur Üstüne Kuma Gelse Ev İşleriniz de Makul Bir Yük Hafifler Çalışır Para Kazanırsınız
- +1 yıl
Senide hastanelik edip onlarin kervanina katmadan kapa ceneni
Me meraklisiniz olum coklu ese kaybol gozmun onunden
@Mediterranneenne - +1 yıl
Mor yuvami orada ne im var be adami yollariz artik kirik cikiklari buldurmaya :D
@Hasnicktiryav - +1 yıl
Hadi Canım Hadi Hadi.. Zoruna Giden Harbi Çeksin
- +1 yıl
Ne diyon sen be
Baban annenin ustune ed gitirdide galiba bu kadar kuyruk acin var senin
Doyumsuzluk abidesi seni
@Mediterranneenne - +1 yıl
sanane yahu?
@ysn210 - +1 yıl
Asil olan bir erkek bayana kari diyor
Agzinin ayari yok
Banane adamim senden yirtik dondar cikar gibi heryerden cikma git kumda oyna
@ysn210 - +1 yıl
Bncede herkezin gorusu kendine sizene bnden dimi
- +1 yıl
Sanane bnim gorusumden?
Niye seni bu kadar gerdiki?
Etrafimda havlama git otede bayil
Saygi duymuyorsan kostek olma !
@ysn210 - +1 yıl
Bu arada ben bir erkekle degil bayım bir adamla polemige girerrim
- +1 yıl
Konuda sohbet diyor es diyor farkindamisiniz.
Sohbet edecek olan eski sevhili doner her iki kisiylede eder !
Sizene yani bunu demeye calisiyorum
Sizin mideniz genis olabilir lakin benim degil
Bugun eski sevhilisiyle uzun uzuya muhabbet eden yarin kalkar ayni yatagada girer beni konusturmayin
İsine geliyorsa karini konustrrsun kardes bizene senin micen ve gorusunden ok !
@ysn210
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
118
Cevap
114Cevap
+1 yıleşimden eminsem ve basit bir selamlaşmaysa sorun etmem ama öyle ayaküstü bir yığın muhabbet üst seviye samimiyet felan olursa o an muhabbeti noktalar kocamı alır giderim. sonra da kavga çıkar zaten.
53 Yorumla- +1 yıl
ben seviyemi bilirim. bir şey demez o yüzden.
Adamın tassaklarina tekmeyi koyarım. Kızın da beni anlaması gerek herif selam verip o bakmadan yoluna gidiyorsa koşar peşinden alnindan operim. Ha yok iiiiiiiiiyyyyiiiioom sen nasılsın canım mm falan gibi viick vicik bir tavrı varsa ambulansı arasinlar ikisinede çok sağlam girerim.
dipnot:seviyorsam geçerli aksi halde dönüp bakmam bile.15 Yorumla- +1 yıl
Peki kız piskopat çıktı seni eşinin yanında dövdü agızını burnunu düz etti o zaman ne olucak..:)
- +1 yıl
Kız istediği kadar psikopat çıkabilir @desperado_ ağzımı burnumu düz edecek kız tanımıyorum. Çıtkırıldım bir tip değilim. ;)
- +1 yıl
O zaman helal olsun kız dediğin senin gibi olmalı çizginin bozma.. süpersin:)
- +1 yıl
Mersi @desperado_ :)
- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar rahat biri benim esim olamaz o ayri. Diyelimki oldu! kusura bakmasin bayana dayaga karsiyim ama boyle durumlarda vahsilesebilirim. İcimde sakladigim on plana cikarmak istemedigim bir beni bulur karsisinda. tabi oncelik sirasi bu konusmayi kimin baslattigi olur, sonra devam ederim sirayla. En sonunda direk bosamaya kadarda giderim. O kadar medeni bir insan degilim kimse kusura bakmasin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani biraz kıskançlık olur ama aşırıya kaçmam. sonuçta bitmiş gitmiş amaaaan.
ama şimdiki erkek arkadaşımın geçmişinde sevdiği ve onda iz bırakmış bir kız var. ben o kızın onda iz bıraktığını bildiğim için kötü olurum. ama hesap sormaya kalkmam sanırım. ya da bilmiyorum ama kötü olurum.00 Yorumla
+1 yılO an benimde aklıma anılarım gelir eski sevgilim filan onu düşünürüm ve eşime de bu düşüncemi açarım, napıyordur ki acaba bir arayıp sohbet etsem iyi olacak diye...
Modernlik ve genişlikse alsın bakalım genişliği beğenecek mi!20 Yorumla
+1 yılkıskanmam aksıne boyle bır durum olmasını ısterım bıle
hal ve tavırlarını ıyı suzerım
en kucuk bır mımık ya da sozunu bıle ıyı analız ederım
bakalım eskıye daır bısıler var mıymıs dıe
ama yanında ben varken buyuk ıhtımalle gormezden gelecektır o baska00 Yorumla
+1 yılTabiki kiskanilir ama o senin esin yani artik hayat arkadasin omrun ilerde bebginiz olursa onun annesi sana harcıyor omrunu sende ona insanlik namina konusmustur vefali biridir ve hatır sonuçta ve vee zaten yanında sen varsin. Bu konuyu kafana takip ne kendini uz nede sevgili esini canim kardesim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılçok net beni umursamıyordur sevmiyordur o kadın eski sevgilisini sevmiyorsa bile beni sevse bile beni düşünüp kızcağımı bilim bunu yapmaması gerekir o an eski sevgilisini döverim sonrada eşime bir tokat atarım açık ve net.
00 Yorumla
+1 yılO kadar geniş değilim. Selamlaşamaz bile. Ki şayet oldu, koca cepte, önce kadını çok güzel benzetirim kızı görenler tanıyamaz. Sonra bu işin evi de var. Eve gidince de adamı hayattan bezdiririm. Daha çekeceği var.
31 YorumlaKafasından kivilcil cikartirim o adamin... kadinin konuştuğu dudaklarini kopartirimm.. o kim beeee benim erkegimle hala konusuyoo benim olan bnmdir el süreni yakarimmm -.- simdiden ayar oldumm
12 Yorumla
+1 yılSohbette neyin nesi ... gözümün önünde sohbet edecekler ben de dinleyip aaa siz ne güzel çiftmişsiniz böyle.. imrendim mi diyecem.. skerler o davayı.. Yok öyle bişe.. herkes haddini bilecek !!
00 Yorumlahahaha helle bir denesin o kadina parktan bir salincaki bir tarafina sokarim ikisinde dalarim ve ayrilirim dusuncesi bile kötü testere filmini ceviririm :@
00 Yorumla
+1 yılSohbet konusuna, konuşurken yapılan espirilere ve beden diline en önemlisi beni takdim etme tarzına bakalarak yön çizerim akşam koltukta mı yatacak yoksa rutunimize devam mı diye. :)
00 Yorumlaçocuga ters ters bakarım , ters konuşurum kıza da ters davranırım , sonra aynı şeyi bende yaparım bilsin nasıl bişey oldugunu , düşünmesi bile sinir etti beni
10 Yorumla
+1 yılayrılma sebebi :D bide onlar konuşurken konu dışı kalma olayı olduysa döverek ayrılma şart hatta boşanmıycan öylesine kaçıcan mahkemeye de gitmiycen uğraşsın dursun aldasdas
00 Yorumlakim?
eşim?
eski sevgilisiyle karşılaşınca sohbet edecek?
bence o eve birlikte dönmeyelim daha sonra yapabileceklerimden ben sorumlu değilim03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılKiskanclikda ölurdum sonra o kariyi birgun tek yakalarsam... o zaman bak birdaha esimin yüzüne bakiyormu
11 Yorumla hiçbir şekilde iyi karşılamam eğer eski kocasıysa ve ondan çocuğu varsa ben söylerim selam vermesini halını hatrını sormasını sonuçta bizim çocuğumuzun öz babası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir bakarim derim siz hayirdir bilader. benle evlenmiiis bide eski sevgilisiyle muhabbet edicek! yok oyle. ceker vururum. o yaparsa bunu sorun ettigim icin tartisirsak ertesi gun aynisini ben yaparim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz Beklerim Selam Veririm.
Baktm Konu uzuyo Kimin Eşi Olduğunu Belli Ederim Elimi Omuzuna falan Atarm.
ya da Arkadan Dürterim Hadi l*n hadi :) Kan Çıkcak Valla00 Yorumla
+1 yılBenimle evlendiyse zaten diğer insanları kalbinden çıkarmıştır. Bende bunu farketmeden evlenecek kadar saf değilim o yüzden sorun yok. Ama eğer o günden sonra etrafında sürekli görürsem o zaman noluyoz a... derim
00 YorumlaEger biz sohbet ederken aniden onu gorup gider de sohbet ederse o parkta 1 degil 2 eski sevgilisi olur..
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Karşılaşıla bilir.. Ancak konuşulmaz ve görmemezlikten gelinir.
Gidip konuşması ciddi ve uzun sıkıntılar yaşatır...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Esimin eski erkek arkadasini orada oyle bir doverim ki annesi gelse taniyamaz! Sonra da gider bosarim esimi.
00 Yorumlaiçten içe kendimi yerim.. ama yersiz kıskançlık yaptığımın farkında olduğum için belli etmemeye çalışırım. :D
00 Yorumla
+1 yılVarya deliririm orda o kizin sacini basini dagitirim bide sevgilime gelince de kolundan tutup baska yere goturup iyicee kizarim ona
00 YorumlaBen onun :) Kadın yapsa neredeyse namus cinayeti oluyor. Erkek de yapamaz boşarım bitmişse bitmiş o kadar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Normel konusuyorsa sorun yok ama arkadasi gibi bir samimiyet görürsem sorun cikarirmiyim bilmiyorum
00 YorumlaSusar beklerim nasıl olsa eve gidicez.. konuştuğuna konuşacağına pişman eder bütün hafta boyunca oturma odasında yatar yorgan bile vermem
07 Yorumlaserdar ortac ne diyo, kiz arkadasinizin poposu cok guzel bulunuyo ve herkes begenio diye bir soruya.. onlar sadece bakabilir, ama o benim :)) tabi insan hisseder karinin gitti gidecegini.. o zamn baska:)
00 YorumlaSaç baş girişirim.
Eşimle ben hârici hiç bir kadın laubâli olamaz efendim..10 Yorumla
+1 yılKarşılaşması doğal ama sohbet nedir? En fazla başıyla selam verip geçmesi lazım.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😄
Eski sevgilisi olduğunu biliyorsam ben yürümeye devam eder onu orada bırakırdım yüksek ihtimal ile ;)
Eh anlayana sivrisinek saz :)00 Yorumla
+1 yılNe öfke kontrolü baba ya? O öfke kontrolü dersi verenlerin karısına yavşasam beni naparlar lan?
Recep ivediğin karate hocasına yaptığı misal10 YorumlaOlabilir ama geçmişe bağli. Sonuç'da eşi benim. Kendine güvenmek lazim.
10 Yorumlasaçından tutup duvara vura vura öldürrüürm ikisinide. sonra boşamama gerek kalmazdı heralde :D
12 Yorumla- +1 yıl
Duvar yoksa?:D
O adamın ağzına tuvalet terliği sokarım. Benim yanımda selam bile veremez l*n eski sevgilisine. Hasta etmesin beni, boşarım yoksa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. allah korusun öyle bir durumdan. ama merhaba merhaba dışına çıkarsa ,,,, normalde şiddeti sevmem ama orda aşka gelir alayını döverim. :)
00 Yorumla
+1 yılParktaki salincaklara ikisinide yan yana asarim öyle sohbet etsinler bakalım edebiliyolarmı
10 YorumlaKafamı kullanırım kaşla göz arasında numarasını alır 2 avratla takılmacalar gerçekleşilir hovardalık şart.
03 Yorumla
+1 yılDilini keserim kızında kafasını kaldırıma sürter kıvılcım çıkartırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşıma geldi zaten 5 aylık hamileyken şimdi 7 aylık hamileyim kıskandım trip attım burnundan getirdim gerçi bir daha görüşmediler ama işi sağlama aldım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanırım ama engelleyemem sonuçta :DTekrar bir araya gelseler bile bir şey demem, kabullenirim.
02 Yorumla- +1 yıl
Cok kabullenicisiniz
- +1 yıl
Aşkta öyle olabilirim. Sonuçta o kişi beni sevmiyorsa, mücadele etmeye değmez.
Esin bir kadinsa sac bas yolar ama erkekse tekme tokat dalar
00 YorumlaEski sevgilisiyle sohbet edecekse bana ihtiyacı yoktur usulca sonsuzluğa doğru uzarım...
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz biriyle evlendigim icin basimi tadlara vururum sonra gider kafanisi koparir kopeklere yem ederm akulli olsun
00 YorumlaModernleşme adı altında gevşemeye gerek yok eski sevgiliyse eskide kalsın.
01 Yorumla
+1 yılNeden konuşayım ki? ve neden konuşsun ki? Biten bitmiş. Medeniyetin öylesine gerek yok bence.
00 Yorumla
+1 yılGunlerce trip yer ve konusmam hatta onu orda birakip giderim.
00 Yorumla
+1 yılUmrumda olmaz, doğru yanlarından gider davaya açarım.
00 YorumlaHiç insani tavırlarla karşılamam :-) hayirdir yaninda çantamı taşıyor lastik gibi gerdiririm ikisinde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Vallahi ne deyimki. Ben kıskanmam direkt öldürürüm...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. Ne alaka. Eşimin eski erkek arkadaşı İstanbul'a geldi ve bizde kaldı, sıkıntı falan olmadı.
07 Yorumla- +1 yıl
Medeniyet bir baska canim;D
ilk eski sevgili hamle yaparsa - eşim ilk hamle yapamaz- muhabbete fena bir şekilde katılır o hain eski sevgilinin planlarını suya düşürür sonra kendime keyif kahvesi ısmarlarım.(olayı yaşadım sanki birden sinirlendim...)
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Normal karşılarım... Kötü olan bu konuşmayı benden habersiz gizli yapması olur.
00 YorumlaKardeşim ben onunla evlenmişsem eğer ona güvenim sonsuzdur. Kimle konuştuğu beni rahatsız etmez.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBenim eşimse oyle birşey yapamaz yaparsa eger orada birsey yapmam evde itinayla hayati dar ederim
00 Yorumla Kıskanırım ve düzgün bir dil ile rahatsız olduğumu belirtirim.
00 YorumlaSevgilimse bir şey demeden ben yoluma devam ederim ve o konuşmasını bitirip hemen benimle gelmezse o işi noktalarım. Tiknisinirim o kadından. Eşimse kolundan tutar sürüklerim adamada kızarım.
00 YorumlaKıskanırım kızın saçını başını yolarım eşimlede konuşmam :)
10 Yorumla- Devamını Gör (172)
Devamını Gör(217)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşinizle parkta yürürken eşinizin eski sevgilisiyle karşılasması ve sohbet etmesini nasıl karşılarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler