Nisanlimdan ayrılmalı mıyım?

4 ay sonra düğünümüz olucak nişanlimla birbirimizi severek evlendik 4 yildir görüştüğüm ve severek olan bir birliktelikti onunla bir avmye gittik akvaryum vardi oraya girdik bilet alma gişesinde 3 tane daha gençle ayni anda girdik nisanlimla zaten el eleydi sonra ben sağdaydım beni sol tarafina aldi çocuklar yanimda yürüyor diye orasi biraz kalabalik bir yer ben cocuklara cok dikkat etmedim sonra baliklara baktik gezdik birden yüzü düştü ne oldu aşkım iyi misin dedim canim sıkıldı çıkalım dedi tamam dedim disarda sıgar@ icerken bana dediki neden onlara baktin sürekli bende kime baktim dedim sen kime baktigini iyi biliyorsun dedi ne saçmalıyorsun dedim bağırdım birazcik bana ne demek istiyorsun dedim sonra dediki yürü arabaya gidelim arabaya gittik hiç konuşmadık sonra manzaralari bir parka gittik ve orada bankin üstüne bitti yazdi bende sinirlendim eve gidiyorum dedim ben birakicam dedi birakti beni tam arabadan indim geldi sarıldı snei cok seviyorum bunu unutma seni çok özliyicem dedi ben sarilmadim sinirliydim sonra o gitti bende yeniden aradim gelmesini söyledim geldi bi yemek dukkaninda otururken bana kufurler etmeye basladi neden yaptin bana ihanet ettin gibi cumleler kurdu bende ilk defa boyle bisey yaşadığım icin agladim orada bayabi rezil oldum sonra kalktim ve gittim benden ayrilmak istedigini başkasına bakan bi göze ben bakmam ben istemiyorum dedi o gun eve gitmemiş gece sabah 7 de gitmis sanırım içmiş ve simdi konusmuyoruz ayrildik sizce ne yapmaliyim çok soktayim bi anda neyle suçlandigimi anlamadim neden boyle yapti onuda anlamiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Yazdı çok pişman olduğunu söyledi özür diledi eğer affetmezsem intihar edicem gibi seyler soyledi bende gecistirdim sakinlestirdim ama asla barışmadım sanirim barışmak istiyicek
Nisanlimdan ayrılmalı mıyım?