Üniversitede okuyorum. Sınıfımızda Gaziantep'ten gelen bir kız var. Dönem başında hiçbir muhabbetimiz olmamıştı. Geçenlerde sınıf WhatsApp grubunda bir hocanın mail adresini istedi, ben de 1 dakika içinde bulup gönderdim. Kız da " Teşekkür ederim Ömer 🥰 " diye cevap verdi. Bahar döneminde ise okula 2 hafta geç başladım ve okula başladıktan sonra da kız benden 2-3 gün üst üste yedek kalem istedi. Sonra sınıftan bir çocukla flört etmeye başladılar, ama bana karşı da samimiyet göstermeye devam etti. Hatta geçenlerde okul çıkışında sınıfta o, flörtü ve ben kalmıştık. Flörtü kolunu kızın omzuna atmıştı ve kız çıkarken bana " Görüşürüz Ömer " dedi. Kızın davranışları kafamı bayağı karıştırdı. Bugün ise derse girdiğimde sınıfta gözüm onu aradı ve kısa bir süre sınıfta göz gezdirerek onu aradım. Gördüğümde ise kaçamak bakışlarla baktım. Biraz önce ise İnstagram hikayesinde bir resmini paylaşmış ve şarkı olarak da Emel Müftüoğlu'nun " Hovarda " şarkısını eklemiş. Sizce bu konuyla bir ilgisi olabilir mi? ( Kızı İnstagram'da diğer çocuk da takip ediyor, kız da ikimizi de takip ediyor. )
Güncellemeler
+1 yıl
https://youtu.be/LvKhLG4df3Q?si=aS_o10UqI_XaJzvf Kız hikayesine bu şarkıyı eklemiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bu kiz senin burada takildigini biliyo bencr
Nereden biliyorsun? 😂
Ne biliyim her soru sordugunda kiz olayi bi adim ileri tasiyo
Olayı nereye taşımış ki? 😁
Ben başka bir yere taşıdığını görmüyorum, sadece kızın davranışlarının normal olmadığını düşünüyorum.
Ben kizi sevmedim ikili oynuyo hem. hayatinda baskasi var bence uzak dur
Niye uzak durayım?
Cunku hayatinda baskasi var ona sarilan falan
Böyle giderse bakarsın yarın bir gün ben de ona sarılan biri olurum dermişim... 😂
Şaka bir yana, ama neredeyse her davranışıyla aklımı kurcalıyor.
Ayrıca bu devirde bir kıza ömrü boyunca yüzlerce kişi sarılıyor, bir kızın yüzlerce sevgilisi oluyor. Yani bence çok da önemli değil.
Hayır onu demek istemedim şu an hayatında birisi var yoksa orası zaten öyle
Ama sence bu düşüncemde haksız mıyım? Böyle giderse bakarsın yarın bir gün ben de ona sarılan biri olurum dermişim... 😂
Ayrıca kız da buna izin veriyor, açık kapı bırakıyor ve ben unutmak istesem bile o bana tekrar hatırlatıyor.
Sen hoşlandığın için her hareketinin içinde bi anlam arıyor olabilirsin
Öyle mi gerçekten? 😭
Bana öyle geldi
Ama o halde neden benimle sürekli konuşmaya çalışıyor?
Neden o kadar samimiyet gösteriyor? Kaldı ki; ben sınıfın en sessiz öğrencilerinden biriyim. Birkaç gün öncesine kadar hiç erkek arkadaşım bile yoktu, son birkaç gündür biriyle samimi olmaya başladım.
Kapalı bi toplumda yetişip muhafazakar bi okulda okuduğunu biliyorum kızın teşekkür etmesi gorusuruz gunaydin falan demeleri cok normal ve nezaketli olaylar konusmaya calismak degil
Yani öyle mi?
Birkaç gündür kızlara karşı olan tutumum değişmişti, ama şimdi tekrardan eski düşünceme döndüm...
Çok mi samimiyet yok aslında normal insani şeyler seninle muhabbeti var sadece birilerine gorusuruz deme asansor tutmak normal ve flortoz degil
Tüm hemcinslerinden nefret ediyorum.
Yanlış anlama, sana herhangi bir tepki göstermek istemiyorum.
Ama bunlar benim düşüncelerim belki durum öyle değildir ben senin yazdığın anlattığın kadarını bilebilirim senin hissettiklerin aldığın elektirik falan farklıdır ettiğimiz sohbetle neden tüm kızlara nefret doldun ki? Ne dedim ki.
Ama ne diye sınıftaki en sessiz erkekle arkadaş olmak istiyor ki?
Neden istemesin
Sessizsin diye onun arkadaşlığını haketmiyor musun sence?
Çünkü şu ana kadar hiç sevgilim olmadı, nedense hiç kimse tarafından sevilmiyorum. Çevremde benden efendisi, güzel ahlaklısı, ağırbaşlısı yok; ama anlıyorum ki; tüm bunların hemcinslerinin gözünde hiçbir değeri yok...
Ama şu ana kadar hep öyle oldu, yani kızların birçoğu sessiz olduğum için benimle arkadaş olmak istemiyordu.
Ayrıca kapalı bir toplumda doğup büyüdüğüm için de birçok kız yanımda rahat edemeyip benimle arkadaş olmak istemiyordu.
Bence sen kendi içine çok kapandığın için öyle düşünüyorsun