Sizce hikayesine o şarkıyı koymasının bu konuyla bir ilgisi olabilir mi?

Üniversitede okuyorum. Sınıfımızda Gaziantep'ten gelen bir kız var. Dönem başında hiçbir muhabbetimiz olmamıştı. Geçenlerde sınıf WhatsApp grubunda bir hocanın mail adresini istedi, ben de 1 dakika içinde bulup gönderdim. Kız da " Teşekkür ederim Ömer 🥰 " diye cevap verdi. Bahar döneminde ise okula 2 hafta geç başladım ve okula başladıktan sonra da kız benden 2-3 gün üst üste yedek kalem istedi. Sonra sınıftan bir çocukla flört etmeye başladılar, ama bana karşı da samimiyet göstermeye devam etti. Hatta geçenlerde okul çıkışında sınıfta o, flörtü ve ben kalmıştık. Flörtü kolunu kızın omzuna atmıştı ve kız çıkarken bana " Görüşürüz Ömer " dedi. Kızın davranışları kafamı bayağı karıştırdı. Bugün ise derse girdiğimde sınıfta gözüm onu aradı ve kısa bir süre sınıfta göz gezdirerek onu aradım. Gördüğümde ise kaçamak bakışlarla baktım. Biraz önce ise İnstagram hikayesinde bir resmini paylaşmış ve şarkı olarak da Emel Müftüoğlu'nun " Hovarda " şarkısını eklemiş. Sizce bu konuyla bir ilgisi olabilir mi? ( Kızı İnstagram'da diğer çocuk da takip ediyor, kız da ikimizi de takip ediyor. )
Güncellemeler
+1 yıl
https://youtu.be/LvKhLG4df3Q?si=aS_o10UqI_XaJzvf Kız hikayesine bu şarkıyı eklemiş.
Sizce hikayesine o şarkıyı koymasının bu konuyla bir ilgisi olabilir mi?