• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kültür & Sanat

Hikayesi olan şarkılar...

perfectstranger
perfectstranger Takip Et
Xper 5 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Bildiğiniz yaşanmış hikayelerden oluşan bir şarkı varsa paylaşır mısınız?
Hikayesi olan şarkılar...
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• retro
    retro Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

69 yazında hikâyenin kahramanı olan adam uzun bir seyahate çıkar... Ve yolu california ' dan geçerken dinlenmek için Hotel californiya’yı bulur... Ufak sevimli bir oteldir. Sıcak bir havası vardır... Bir odaya yerleşir... Oteldeki ikinci gününde odasının hemen yanındaki odada kalan kızla tanışır. Arkadaş olurlar... Birlikte gezmeye başlarlar. Çok fazla zaman geçmeden beklenen olur ve birbirlerine aşık olurlar... Ve tatili california daki bu hotelde’ birlikte geçirmeye karar verirler. Çok severler birbirlerini... Bütün bir yaz hep beraberdirler... Otelin sıcak insanları, sevimliliği sadeliği onları çok etkilemiştir...

Unutamayacakları bir yaz yaşarlar, bir sevgi yaşarlar. Yazın bitiminde bir karar vermek zorundadırlar ayrılık için. Ve şöyle derler: Eğer 1 sene sonra birbirimizi unutmaz ve yine bu kadar çok sevecek olursak, gelecek yazın ilk gününde (tanıştıkları günü kastederek) Hotel California’da buluşcağız diye sözleşirler. O zamana kadar birbirlerini hiç aramayacaklardır.

(Bu aşk bir yaz aşkımı yoksa gerçek bir aşk mı diye anlamak için yaparlar bunu -eagles hikâyenin buraya kadar olanını yaşadıkları günleri otelin güzelliğini kasabanın sadeliğini anlatır şarkısında genel olarak...-)

Tam 1 sene geçmiştir... Adam sözleştikleri gibi 1 sene sonra otelde buluşmak için yola çıkar... Tanıştıkları ilk gündür o gün... Yol uzundur bitmek bilmez adam için... Ve sonunda Kaliforniya'ya varır... Otelin oraya geldiğinde kapkara bir bina bulur. Otel dün yanmıştır... ama hersey burda baslar işte..kız o kadar tutkuyla sevmiştir ki adamı..

Sevdiği adamla buluşmak için 1 gün önceden gelir hotele ve cıkan yangında hayatını kaybeder... Adam otele gelirken sevdiği kızla bir ömür yaşamayı, birlikte olmayı düşünürken, onu bir ömür kaybeder.

Grubun üyeleri hikâyeyi duyduğunda çok etkilenir ve bunun için bir şeyler yazmaya karar verirler. Daha sonrada -Hotel California- dediğimiz o muhteşem şarkı çıkar... Yaşanılan aşk hikâyesi mi daha etkileyiciydi, yoksa o aşka yazılan şarkı mı? İşte bunun kararını veremeyeceğimiz kadar güzel anlatırlar o yazı, Eagles’ın Hotel California şarkısında…

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BenitoMussolini
    BenitoMussolini Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=sJ3kVtd2CCA

Şarkı 2001 yılında Almanya'da,43 yaşındaki Armin Meiwes adlı bir seri katilin "Der Metzgermeister" takma adıyla internete bıraktığı sesli bir ilanla kendisine kurban aramasını konu almaktadır.Zaten parçanın girişinde duyulan konuşma da Armin Meiwes'in internette kendi sesiyle bıraktığı ilandır.İlanın metni şu şekildedir:

"Suche gut gebauten 18 bis 30-jährigen zum schlachten"

Der Metzgermeister

Kesilmek üzere, yapılı, 18-30 yaşlarında biri aranıyor.

Usta Kasap

Bu ses kaydına cevap veren Bernd Jürgen Brandes ile Armin Meiwes uzunca bir süre yazıştı ve ona neler yapmak istediğini açıkça anlattı. Jürgen'in "penisini kesip birlikte yemek" gibi bazı talepleri vardı ve bu konuda anlaştılar. 9 Mart 2001'de Rothenbug tren istasyonunda buluştular ve oradan Armin'in evine gidip çatı katına çıktılar. Jürgen, yanında getirdiği uyku ilaçlarıyla birkaç şişe içki aldıktan sonra Meiwes, kurbanının penisini kesti ve birlikte yediler. Meiwes, her şeyi video kameraya çekti. Sabaha karşı, Jürgen kan kaybından öldü. Meiwes, kurbanının boğazını keserek yemeğe devam etti. Kalanını poşetlere sararak buzdolabına dizdi. Kemikleri de bahçeye gömdü.

Wiesbaden'deki Federal Kriminal Dairesi'nin yaptığı bir baskınla Armin Meiwes yakalandı. Kassel Eyalet Mahkemesi, bilirkişi raporlarına ve Meiwes'in çektiği 2.5 saatlik video kaydına dayanarak, akıl hastası olmadığına karar verdi. Yamyamlıkla ilgili detaylı yasalar içermeyen Alman Yasalarındaki hukuki boşluklardan yararlanılması sonucu Armin Meiwes önce 8.5 yıl daha sonra ise müebbet hapse mahkûm edildi.

3
    4 Yorumla
    • perfectstranger
      perfectstranger
      +1 yıl

Ohaaa çok vahşiceeeeee :/

Yorumla
    • BenitoMussolini
      BenitoMussolini
      +1 yıl

Tüylerin ürperdi mi okurken :)

Yorumla
    • kültigin-v
      kültigin-v
      +1 yıl

yemin ediyorum aynı şarkıyı paylaşçaktım en iyisi remix versiyonunu paylaşayım

Yorumla
    • khonsra
      khonsra
      +1 yıl

ıııyyyhhhh midem kalktı be..! Keşke kahveyi bitirip öyle okusaydım. Bende bir cevap yazıcam şimdi. o daha insancıl.

Yorumla
  • alittlemistake
    alittlemistake Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

The Boomtown Rats - I Don't Like Mondays.

Amerikadaki school shooting'leri konu aliyor. Bir tanesi cok ses getirmisti. Brenda Ann Spencer'nin babasindan hediye aldigi silah ile okulunda bir gun ogretmenleri ve ogrencileri vurmasini konu aliyor bu sarki aslinda..

8. sinifta mi neydi bu konuyu islemistik. Ozamanlar cok dusundurmustu beni bu olaylar.

0
    2 Yorumla
    • alittlemistake
      alittlemistake
      +1 yıl

Parcanin ismide suran gelme; Mahkemede soruyorlar kiza neden yaptin bunu diye, cevabi ise; Pazartesileri sevmiyorum"...

Yorumla
    • Dnzlra
      Dnzlra
      +1 yıl

Evet hotel californianin yeri ayridir bende=)

Yorumla
  • pelinpel
    pelinpel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 57%
    +1 yıl

Bide hikayelerinide yazsaymış hani arkadaşlar daha bir hoş olcakmış ama.. Neyse

0
    1 Yorumla
    • perfectstranger
      perfectstranger
      +1 yıl

aynen canım yaa :/

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

27

Cevap

• nükleerbşlıklıterlik
    nükleerbşlıklıterlik Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

efsane aşıklar britney spears ve justin timberlake ikiside yeni ünlü olmuş zirvededirler.britney sonradan justinden sonra dağıldım demesine sebep olacağı ihaneti yapar.bunun üzerine justin cry me a river (ağla benim için nehirler gibi

anlamına gibi gelen şarkısını yapar)

klibinde de öyle bir ironi yaparki efsanedir britney'e benzer biri evden çıkar biriyle sonra justin girer ve britneyin yatağında başkasıyla olur ve bunu kaydeder son sahnede ise bunu britneye izletir.buraya kadar herşey yaşanmıştı ama insana düşündürmüyor desem yalan olur gerçek hayatta da böyle birşey yapmış olabilir mi

https://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0

ikinci yaşanmış hikaye bizim ülkemizden aşk oyunu adlı dizinin oyuncuları keremcem ve yasemin ergene bir klasik yapıp gerçek hayatta da birliktedirler mutludurlarda.ama yasemin ergeneye bu ilişki yetmez para cezbeder ve izzet özilhanla aldatır bunun üzerine de

keremcem şarkı yapar

https://www.youtube.com/watch?v=D9El4WK5Yfo
    0
    2 Yorumla
    • perfectstranger
      perfectstranger
      +1 yıl

vaaay bu da cok iyimiş :)

Yorumla
    • nükleerbşlıklıterlik
      nükleerbşlıklıterlik
      +1 yıl

hatta şimdi de britney spearsın yeni şarkısı parfume justin için yazılmış deniyor

link

sözlere bakıncada tam bu duruma uyuyor

Yorumla
  • funtastic
    funtastic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Köroğlunun Kizir Oğlu Mustafa Bey türküsü var. Zamanında Doğu'da Kiziroğlu köyünün muhtarına Kizir derlermiş ve bu muhtar köyü kötülüklerden korur, adaleti sağlarmış. O sıralarda Köroğlu da Anadolu'da dolaşıp haksızlıklara, eşkiyalara karşı gelmeye çalışırmış. Köroğlu ilerleye ilerleye Kiziroğlu köyüne gelmiş ve buraya bir kale kurmuş. Köroğlu geldiğinde köy dışında olan Kizir, köye dönünce kaleyi görmüş ve Köroğlu'nun kendi köyünde saltanat kurmaya çalıştığını düşünmüş. Aynı zamanda hem Kizir hem de Köroğlu birbirlerinin eşkiya olduklarını duymuşlardır. Buna karşı Kizir Köroğlu'yla dövüşe tutuşmuş. Dövüş günler sürmüş. Kizir'le Köroğlu dövüşürken aynı zamanda atları Ala Paça'yla Kırat da dövüşmekteymiş. Bir süre sonra Ala Paça Kırat karşısında galip gelmiş ve bunu gören Kizir de bundan güç alıp Köroğlu'yu dereye çalmış. Tam Köroğlu'na kılıç vuracakken. Köroğlu: 'Dur yiğidim izin ver son bir kez çocuğumu, karımı görüp geleyim.' demiş. Kizir Köroğlu'nun gitmesine izin vermiş Köroğlu sabaha kadar dönmemiş. Meraklanan Kizir Köroğlunun evine gidince Köroğlunun türküsünü duymuş:

Bir atı var Ala Paça peh peh peh

Mecal vermez Kırat kaça hey hey hey

Az kaldı ortamdan biçe

Ağam kim, Paşam kim, Nigar kim,

Hanım kim

Kiziroğlu Mustafa Bey

Bir beyin oğlu

Zor beyin oğlu

Bunu duyan Kizir içeri girmiş: 'Sen benden daha yiğitsin Köroğlu' demiş. Köroğlu Kizir kendisini affedince: 'Ben artık buradan gideyim burada senin gibi mert ve yiğit biri varken kalmak olmaz.' demiş.

O zamanlar için bu iki yiğidin karşılaşması imkansız gibidir. Fakat halk bu iki yiğidi de sevmiş, onları çarpıştırmış ve galip gelen yine mertlik olmuştur.

0
    0 Yorumla
  • khonsra
    khonsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Eagles - Hotel California

Hikayenin kahramanı olan adam çok uzun bir yoldan gelir ve dinlenmek için Hotel California'ya gider... Bir gün odasından çıkarken yan oda kalan kadınla karşılaşır ve tanışırlar... İkisi de birbirlerine ilk anda aşık olurlar... Muhabbeti ilerletirler güzel bir aşk yaşarlar ama her şeyin bir sonu olduğu gibi tatilinde bir sonu vardır...

Tatil biter ve bu iki aşık ayrılmak zorunda kalırlar ama adam kadından bunun bir yaz aşkı olmadığını kanıtlaması için bir şey ister istediği şey ise tam 1 yıl sonra tanıştıkları gün bu otelde buluşacaklardır... Birbirlerine söz verirler tam bir yıl sonra tanıştıkları gün buluşacaklarını söylerler ve ağlayarak ayrılırlar...

1 yıl sonra...

Aşık adam arabasına atladığı gibi bitmek bilmez yolları aşarak Hotel California'nın önüne gelir... Fakat çok şaşırmıştır çünkü gördüğü tek şey simsiyah duvarlar ve yıkık bir harabedir... Tüm gün orada sevdiği kadını bekler ama kadın gelmemektedir... Sonra adam bu hotele ne olduğunu araştırır ve öğrenir ki bir önceki gün hotelde yangın cıkmıştır vede sevdiği kadın o gün hotele gelmiştir adama sürpriz yapmak için ama o gün hotelde yangın cıkmış ve kızda o yangında hayatını kaybetmiştir...

0
    0 Yorumla
  • oguzdiyebirisi
    oguzdiyebirisi Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

1915 senesinde bestelenmiş*son hali 1938 yılında verilmiş nazi propaganda müziği olarak kullanılmış.. 2. dünya savasında alman cephelerinde alman radyoları askerlere moral vermek için her gece rutin olarak saat 21:55 de çalınmaktaydı.. tüm cephelerde savaş durur tanklar toplar ve silahlar 5 dakikada olsa herkes savaştan uzaklaşır sarkıyı dinlerdi.. öyleki karşıdaki düşmanda severek dinlerdi.. hatta bazı cephelerde diğer siperin ucundaki düşman almanlara seslenirdi "hey alman radionun biraz daha sesini aç "

https://www.youtube.com/watch?v=XdGwKt0tzgA
    0
    0 Yorumla
  • kültigin-v
    kültigin-v Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

ramstein hava kazasından yıllar sonra rammstein adıyla bir grup kurulmuş ve ilk şarkıları rammsteinı kazadan esinlenerek yapmışlar link buda şarkı

https://www.youtube.com/watch?v=strKBSyKNUQ
    1
    0 Yorumla
  • MaxLarge
    MaxLarge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 65%
    +1 yıl

Sarı Çizmeli Mehmet Ağa - Gerçek bir hikayesi olup Barış Manço tarafından araştırıldıkdan sonra yazılmış bir eserdir.köy ağası olan Mehmet Ağa köylünün babası gibi yardım sever bir insandır.Şehirde tüm esnaf tarafından tanınır ihtiyaç sahipleri esnafdan alışveriş edip Mehmet Ağa adına yazdırır ayın belli günleride ağa şehre inip esnafa olan borçlarını öder.Öyleki yeni evlenenlere toprak veren bir insandır.Mehmet ağa ölürken beş parasız ve fakir bir şekilde ölmüştür.

0
    0 Yorumla
  • cokhavalii
    cokhavalii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=Gi2VLw6rJvc

İlhan irem askerden döndügünde sevgilisi en yakın arkadaşıyla nişanlanmıştır . Ve ilhan abimiz bu şarkıyı yazmış ..

Ben mi geç kaldım yoksa

mevsimler mi solmuş.

ben gideli buralara

olanlar olmuş

0
    0 Yorumla
  • Dnzlra
    Dnzlra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 39%
    +1 yıl

Hotel California kimse yazmamış ama ben yazayım.Hikayesini istersen ben anlatırım istersen internetten bakabilirsin acıklı bir hikayesi vardır. Eagles grubunun parçasıdır. Aşkın en güzel hallerinden birisi bu ezgilerde saklanmış.

0
    5 Yorumla
    • misscedrina
      misscedrina
      +1 yıl

Uzak ilişki yaşayan iki aşık, bir otel adı verirler buluşmak için.

Biri otele anlaştıkları saatte gider, diğeriyse geç kalır.

Ve geldiğinde oteli yanmış, kül olmuş bir şekilde bulur..

Hayatının aşkı onu terk etmiştir..

Üzerine Hotel California yazılır.

Yorumla
    • Dnzlra
      Dnzlra
      +1 yıl

Uydurdun resmen.

Yorumla
    • alittlemistake
      alittlemistake
      +1 yıl

Welcome to the hotel California. Such a lovwly place such a lovely place... Hikayeside gercekten ciz ettiren turden.

Yorumla
    • okami771
      okami771
      +1 yıl

ben yazcaktım amk :D

Yorumla
    • misscedrina
      misscedrina
      +1 yıl

uydurmadım, bilinen en basit özeti bu şekilde.

çift otelde (hotel california'da) tanışıyor ve seneye tekrar buluşmak için sözleşiyorlar.

bir sene sonra çiftlerden biri otele bir gün erken gidiyor fakat oteli bir gün önce çıkan yangın sebebiyle harabe bir halde buluyor.

şarkıda anlatılansa hikayenin ilk kısmı.

Yorumla
  • deckerloki
    deckerloki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

ordunun derelerı.. oy mehmedım mehmedım senı bana gecmısler valalhı den demedım.. vermem senı ellere or ustume kalksa. bu turku ama ıdare et aklıma bu saate ılk bu geldı

1
    1 Yorumla
    • Logos
      Logos
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • Herdaim70cl
    Herdaim70cl Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 38%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg

Bu şarkının hikayesini severim.

0
    1 Yorumla
    • perfectstranger
      perfectstranger
      +1 yıl

hikayesi nedir?

Yorumla
  • OverlyManlyMan
    OverlyManlyMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Beethoven'ın Ayışığı Sonatı'nın hikayesi çok güzeldir.

https://www.youtube.com/watch?v=OsOUcikyGRk
    1
    1 Yorumla
    • perfectstranger
      perfectstranger
      +1 yıl

Hikayesi nedir? :)

Yorumla
  • dudakdan-kalbe
    dudakdan-kalbe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 110 , eic 30%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=ak9aQcIS_Pc
    0
    0 Yorumla
  • Besonen
    Besonen Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=49cE48EZss4

sen mi geldin keke

hikayesi olan şarkıdır

0
    0 Yorumla
  • kültigin-v
    kültigin-v Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

geç kaldım benitomussolininin attığı şarkının remixini paylaşıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=GDlSIOlej10
    1
    1 Yorumla
    • BenitoMussolini
      BenitoMussolini
      +1 yıl

Evet bu da süpeer <3

Yorumla
  • hasan82hasan
    hasan82hasan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=KaQHsWFSiao

yaşanmış bir hikayesi vardır isterseniz yazarım buraya :)

0
    0 Yorumla
  • Zolegor
    Zolegor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Türkçe arıyosan hayalet sevgilim yabancı arıyosan hypnogaja here comes the rain again ve pink floyd şarkının ismini unuttum

0
    0 Yorumla
  • güneşeaşıkkardanadam
    güneşeaşıkkardanadam Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=2eZTsEqZ-jU
    0
    0 Yorumla
  • aplomb-omb
    aplomb-omb Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

link

0
    0 Yorumla
  • nisaebrar
    nisaebrar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

neslihan ,hatta kendi ağzından duymuştum bir şarkısının hikayesini

0
    0 Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

soner arıca- yüreğime ektim seni

https://www.youtube.com/watch?v=S0DhlfcZHaQ
    0
    0 Yorumla
  • NormErdem
    NormErdem Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=3BiXcDXLpTw
    0
    0 Yorumla
  • NeVereymAblama
    NeVereymAblama Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Teoman - 17

Ve sözleri hikayeli olan; Hurts - Wonderful Life

0
    0 Yorumla
  • savasuygun
    savasuygun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombul tombul ... :)

1
    1 Yorumla
    • DoctorGraham
      DoctorGraham
      +1 yıl

Bu benim şarkım bir kere :)

Yorumla
  • aşk-hikayesi
    aşk-hikayesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Mustafa Ceceli / Hastalıkta Sağlıkta

https://www.youtube.com/watch?v=OOM8RhPjoO0
    0
    0 Yorumla
  • miyaaavvv
    miyaaavvv Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

hastane önünde incir ağacı yerköylü topraaam yazmış ölmeden önce

0
    0 Yorumla
  • dolunay21
    dolunay21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

eminem lose yourself 8 mie filminden

0
    0 Yorumla
  • coldblooded
    coldblooded Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Emre Aydın'ın Çogu şarkısın bir hikayesi vardır...

0
    0 Yorumla
  • YemeAlerjiOlanTavuk
    YemeAlerjiOlanTavuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Sagopa Kajmer'in tüm şarkıları

0
    0 Yorumla
  • demons1132
    demons1132 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

haramiler mavi duvar

0
    0 Yorumla
  • cappycap
    cappycap Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

herşarkının vardır

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Hikayesi olan şarkılar...
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hikayesini bildiğiniz şarkılar hangileri? 4 cevap verildi
Hikayesini bildiğiniz şarkılar var mı? 37 cevap verildi
Hikayesi olan şarkılar dinliyor musunuz? 6 cevap verildi
Hikayesini bildiğiniz şarkılar varmı? 10 cevap verildi
Hikayesi olan şarkı önerir misiniz? 20 cevap verildi
Hikayesi sizi etkileyen bir şarkı var mı? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dondurmalı haytalı yermisiniz? Sever misin?
  • Sen olsan şimdiki evinden taşınmayı düşünür müydün, neden?
  • İnsanın en ağır yükü nedir?
  • Görseldeki dizilerden kaç tanesini izlediniz?
  • Sence doğru insan kaldı mı?
  • Ayakkabıdaki kelebekler sizce nasıl duruyor?
  • Zevkleriniz hep aynı mı alakasız şeylerden mi oluşuyor?
  • Çok mu alaycısınız?
  • Aşık mısın aşka?
  • Çok hapşırır mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨