- İs yerinde görüyoruz birbirimize ve benden kaynaklı bu hafta hiç görmedik hiç konuşmadık ama ikimizde birbirimize ilgimizi farkındayız. Sabah 7.45te attı Şarkının Türkçe sözlerine bakın benmi fazla anlam yüklüyorum?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne erkekler var be böyle ince düşünüyor ilgileniyor 😂
Neden olmasın birde şarkının tam sozleri
Şarkının sözleri:
3 gün falan oldu ben geri dönüyorum
Kalp krizinden 4 dakika uzaklıktayım
Ve beni delirttigini düşünüyorsun
Ama bilmiyorsun
2y yıl ve biz arada kaldık
Ama ikimizde 17 yaşından beri burdaydık
İşte gidiyoruz limuzindeki yumruk savası
Ama onlar bilmiyorlar
İkimizde ortada bir şey olmasını umuyoruz
Ama ikimizde cephe alıyoruz
Ve bu kapanmış bir tartışma
Ve ben düşünüyorum
Kahretsin keşke şu duvarlar konuşa bilseydi
Yani böyle derlerdi
Bu saçmalık çılgınca degil mi
O artık senin bebeğin değil
İki hafta falan oldu sen gideli
Bir (cabarnetin) yarısına falan geldim
İşte gidiyorum cumartesi gecesini harcıyorum evde oturarak
Oda arkadaşıma seni içeri almamasını söyledim
Ama tel toka ile çok iyi gözüküyorsun
Şimdi beni bir keman gibi çalacaksın o notalara basarak
Sen ne burcusun kız ne burcu
Yani sence benim fazla anlam yüklüyorum
Ben akrep kızı bilmiyorum
Yani bilemedim öylesine kulağa güzel geldiği içinde dinliyor olabilir benim de dinlediğim bazı müziklerin sözleri farklı anlamlar içeriyor ama ben senfonisi sevdiğim için dinliyorum sözlere takılıyorum pek
İlgiliyseniz birbirinize senin için atmış gibi duruyor
Değil gibi
Aranızda bir iletişim var mı yoksa sadece bakışma şeklinde mi?
Hiç bir iletişim yok
Şarkının tam sözleri
3. gundur görmüyoruz birbirimizi bu 4. Gün ve sabah 7.45 te paylasti
Ayrıca şöyle anlatayım iş yerinde farklı birimlerdeyiz ve o istedigi zaman benim olduğum yerden yani gorebilicegim yerden geçip bir yere gidiyor bir gün 30sefer karsilasiyorsak bir gun3 sefer karşılaşıyoruz
Normalde
Aynı durum hastanede staj yaparken benim başıma da gelmişti. Birisi vardı her gördüğünde net şekilde yüzüme bakıyordu nedense. Sonradan benim de onu farkettigimi anlayınca yine farkediyordu ama tedirgin olup bakışlarını kaçırıyordu. 3 ay böyle sürdü. Ara tatilde 25 gün yoktum hastanede. Yine de hastaneye döndüğümde direkt hatırladı. Ama adım atmadı :(
Peki sen istiyormuydun adım atmasını
Birde şöyle bu şarkının sözlerinde ki kesitle bize tam uyum sağlıyor gibi geliyor
Bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim ama
Evet istiyordum. Böyle bir durumde erkek neden adım atmaz ki? İstediginden emin olmadığı için mi
Ya şöyle ben mesela emin olmadığım için ve rahatsız etmekten korktuğum için
Senin durumda instagramdan istek atman gerek. İllaki hatırlar profil fotondan filan. O da takip isteği atarsa ilerletirsin durumu. Atmazsa da hoşlanmıyordur. Ama takip isteği atmadan böyle story yorumlamayla olmaz
Aslında olmuycani farkındayim ama piskolojim şu an bunu kaldıramaz şu an bu durumdayım
https://vm.tiktok.com/ZM6jkmH7K/
Yani aramızda çok fark var
Kaç yasındasın ve neden olmayacağını düşünüyorsun
Yaşım ufak değil 29
O kaç yaşında?
İki farlı yaşantı iki farklı dünya düşün o bir ucunda ben bir ucunda yım hayatın
Ne konuda haketmediğini düşünuyorsun
Sen sakin kendi halinde birisin o uçuk tarzda birisi mi?
Ya çok konu var onun hayatına ona ayak uyduramam ve bazı şeylerini de kabul edemem ayrıca onun hayatı dışardan gördüğüm bir çok sebebi var
Tamda öyle tabi bu benim çıkarımı kendi içinde nasıldır bilemem
Onun tam yaşını bilmiyorum ya benden 2 yaş büyük ya da 26ile 31 arasında yaşı biribden duyduğuma gore 31 ama emin degilim
Mesaj at istersen oradan konuşalım ben de dertliyim aşk konusunda
Yaa bir de uçuk hayat tarzı varsa ve sen kendi halinde biriysen boş ver. Sen de bu yüzden adım atmak istemiyorsun galiba. Yani hislerin adım atma diyorsa doğrudur
Soyle soyleyim Instagram da ki fotoğraf karı 2020 ye falan ait orakiler uçuk yani profilinden uçuk hayat tarzı olduğu belli bende dediğin gibi kendi halimde biriyim. Bu arada çok iyi tahmin ettin
Şöyle ben bu kiza kendimi kaptırdım ama ciddi anlamda aşığım ama bir yanım olsun diyor bir yanım olmasın
Ki olucaksada ciddi bir şey olsun istiyorum açıkça yani
Aile tarzına da uygun değilse boş ver. Ama uygunsa adım at
Bu görüntüler ile uygun değil ama iş yerinde sanki o değil başka biri degismeyemi çalışıyor anlamıyorum
Benim durumda da ben kendi halinde biriydim yanımda hiç erkek bile görmemişti arkadaş anlamında. Hastanede yemekhaneye gittigim arkadaslarım hep kızdı. Gözlemliyordu baya cevremi filan. O da kızlarla çok samimi bir tip gibi durmuyordu. Mesela kendi ekibinde 5 kişi yemekhaneye geliyorlardı. Ne zaman görsem hep yanında bir erkekle konuşuyordu. Bir kızla öyle konustugunu hic görmedim. O da kendi halindeydi benim gibi ama bazı erkekler kendi halinde bile olsa takılmalık yaşıyor. Ben evlilik düsünen tarzda biriydim ama o sevgili hayatını tercih eden bir tipse ondan olmamıs olabilir.
Olabilir ama oda olması lazım birbirini tanımak için benim burada ciddi dememin sebebi şu yani her şey yaşanır sonunda iş evliliğe gider gibisinden ama bu fotoğraf larda ki şekilde biriyse ve bu şekilde devam ederse olsakta ilerisi olmaz bir yerde illaki ayrılık sebebi çıkar
Şarkının Türkçesini bile bilmiyor olabilir bundan anlam cikarmamalisin
Biliyor büyük ihtimalle bir kaç yabancı ülke gezmiş biri
İşler değişir o zaman
Ve şöyle tam 3 gündür görmüyoruz birbirimiz bu 4. Gün. Şarkının Türkçe çevirisini sözlerini tam aticam şimdi sana
Tamam
Şarkının sözleri:
3 gün falan oldu ben geri dönüyorum
Kalp krizinden 4 dakika uzaklıktayım
Ve beni delirttigini düşünüyorsun
Ama bilmiyorsun
2y yıl ve biz arada kaldık
Ama ikimizde 17 yaşından beri burdaydık
İşte gidiyoruz limuzindeki yumruk savası
Ama onlar bilmiyorlar
İkimizde ortada bir şey olmasını umuyoruz
Ama ikimizde cephe alıyoruz
Ve bu kapanmış bir tartışma
Ve ben düşünüyorum
Kahretsin keşke şu duvarlar konuşa bilseydi
Yani böyle derlerdi
Bu saçmalık çılgınca degil mi
O artık senin bebeğin değil
İki hafta falan oldu sen gideli
Bir (cabarnetin) yarısına falan geldim
İşte gidiyorum cumartesi gecesini harcıyorum evde oturarak
Oda arkadaşıma seni içeri almamasını söyledim
Ama tel toka ile çok iyi gözüküyorsun
Şimdi beni bir keman gibi çalacaksın o notalara basarak
Çok iyi belki şarkının turkce sözleri çok güzeldi diyebilirsin oda evet derse okey ama nasi ne falan yaparsa bilmem xd
ya da çocukça oldu ya xdd
https://hizliresim.com/f2bv25o İşaretli yere bak
Benim saçlarımda doğal turuncuya yakın boya değil
Kız ile aynı yerde çalışıyoruz fakat hiç konuşmadık sadece bakisiyoruz falan normalde ve hesaplarımizi bilmiyoruz ekli değiliz ben araştırarak buldum hesabını herkeze açık hikaye ye de fake hesaptan baktim
Ayrıca ben bariz aşık oldum yani kendimi kaptirdim o yüzden Instagram hesabını dondurdum dun
Ayrıca ben gece ye geçtim o gündüzde 3 gündür gormuyouz birbirimizi bu 4. gun
Ayrıca ben bariz bir şekilde aşığım ona ve mantıklı düşünemiyorum şu an acaba benmi fazla kuruyorum
Ben yerinde olsam bu kadar seviyorken kesinlikle söylerdim hoslanaiyorum senden derim en azindan
Bu hafta görme şansım yok ayrıca bazı proglemler var ondan emin olmadan adım atamam. Çünkü emin olmadan adım atarsam bu ilişkinin ilerisi olmaz ve ben olucaksa bu kızla ciddi bir şeye başlamak istiyorum
Neden Instagram'da eklemiyorsun
Ayrıca bunu paylaştı iyi güzel ama benim bunu gördüğümden haberi yok hatta gördüğümü bırak hesabını bilip bilmediğimden de haberi yok dün akşam benim piskolojim iyice bozuldu bu duruma ve hesabımı dondurdum bu sabah 7.45te bunu paylasti
Bende geçen cuma akşamı buldum Zeren kızın hesabını ve Bu güne kadar hiç bir şey paylaşması 3gundur
Ya aramızda bazı farklar var yaşam tarzı gibi bunun gibi bir kaç şey daha kariyer eğitim falan birde instagramina bakılınca aşırı yaşamayı seven biri
Şimdi ben hiç bir şeyden emin olmadan adım atarsam kimi şeylerden ne o nede ben taviz veririz ama onun net bir hariketi üzerine adım atarsam oda bende bazı şeyleri tolere edebiliriz etmek zorunda kalırız
Ayrıca hadi kabul etti ama kendine çeki düzen vermedi bu ilişki takılmayın ilerisine geçmez ama dediğim şekilde olursa oda bende kurallarımız gevsete biliriz
Olabilir. Bir şey olmasını istiyorsan, adım at.
sen anlam yüklüyorsun
Adım at
Şarkının Türkçe sözlerine tam olarak bakar mısın
Bişey sorcam burcun ne 😂
Neden
🦂
Çok dişil buldum sorunu da o yüzden:) Yengeç burcu olabilir misin
Hmm:) o da su grubundan..
Akrep
Anladım onu.
Sence anlam çıkarmalı mıyım yoksa öyle güzel geldiği icinmi attı
Hayır akrep