Başımdan bir olay geçti ve şuanda ne yapacağımı bilemiyorum eskisi gibi değilim
Birini çok sevdim açıldım rededildim yakın olduğum kız arkadaşımdan hoşlanıyormuş kız da onu istememiş sanırsam, ikisiyle de konuşmuyorum şu an, çocuk bu olaydan sonra benden hep kaçtı
Genel olaral kafelerde takılıyor bazen de konser falan derslere de pek gelmiyor
Ben baya kilo aldım şimdi spora başladım ama hala kendime gelmeye çalışıyprum gıda zehirlenmesi yaşadım üst üste stres falan son zamanlarda kusma gibi şeyler de olunca bugun psikologa gittim antidepresan yazdı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cok düşününce psikolojik olarak maalesef ki kötü etkilenir insan reddilme bide hayatına bakmalısın herkes kötü tecrübeler yaşar
Hep de kötü şeyler başıma geliyor
Napcam ben şimdi
İyi düşün güzelim, hayat böyle iyi insanlar ile sınanırız ama izin verme hani bi noktada kendini düşün artık
Düşünüyorum da ne yapcam bilmiyorum
İşte düşünmek yerine harekete gecebilirisn canm , öncelikle düşüncelerden kurtulman gerekiyor hayat onların yaptıkları ile gemicek
İşte ilaç yazdı bana bugun doktor gerçi geçmiş şeyleri sormadı bu rededilme olayını da
Depresyon içinmiş
Spor yapıyprum bide işte derse gidip geliyorum. Geri klan günlük rutinler
Anlayabiliyorum seni, bende geçtim bazı durumlardan kendini ilaca bağlamanın istemem kendi kendini iyilestirebilirsin buna eminim o insanların senin bu durumda olmanı umursamayacak bunuda bil kendine lütfen
Geçmiş olsum canım senin için de üzüldüm biraz atlatmana sevindim ama)
Abi ilaç kuşlanıyordum zaten yarıda bıraktım annem iyi değilsin senin hareketlerinden belli iç diyor da ama ben istemiyorum belki kendim üstesinden gelirşm diye çok karışıyor o da bazen herşeyime zatne ilişkimi de ona erkek kardeşim anlattı ben de geri kalanını anlattım s@lak gibi şimdi başarısız oldum gülüyordu ara sıra bu da kötü hisettirdi yani beni bi ara sınıftakiler ve o ne düşünüyordur şimdi bilmiyorum umrumda değil desemde yine de istemem yani arkamdan gülsün buna
Bütün samimiyetimle söylüyorum gün gelir hepsi unutulur , hatta komik ani olarak kalır üzüldüğün durumlara sana komedi olarak kalır, daha nelerle karşılarsin bi bilsen ama hayat arkanda değil kuzu önünde sen iyi olacaksın ki hayatta sana iyi davransın
Doğru olabilir belki de bunlara gülcem ama umarım bunlar iyi günlerimdi diye hatırlamam
Hayır işte bunu yapma hep hep iyiyi düşün lütfen
Teşekkür ederüm tavsiye ve yardımın için iyi geldi bu yakın arkadaşlarım bile yardım edemiyordu hem de onlara ben kendimi çok açmıyoeum Kendim için birşeyler yapıcam spor ve ders konularında ok ama
sosyal olarak nasıl yapabilirim bu konuda da yardımcı olabilir misin
Rica ederim canm benim , sosyal olarak insanlarla olan iletisimine dikkat et kim olursa olsun güvenme yani her zamn bir sınırın olsun bakalım karşındaki senin bu net duruşuna ne tepki veriyor açıkçası seni ne kadar istiyor kız veya erkek , iyi tanımaya çalış lütfen laflara aldanma herkes her şeyi rahatlıkla söylüyor sen yapılanlara bak her zaman ha bide sırlarını kimseyle paylaşma kendinle konuş git deniz kenarına konuş anlat , elbet ki kendin gbi birini bulursun
Off sinir oluyım buna haklısın ben de öyle diyorum kimseyle paylaşma diyorum kendime o s. lak kız ex arkadaşımın dediği haklı mı şimdi gevşek ağızlısın demişti
Yalnız hisettiğimden herkesle bian paylaşasım geliyor içimde düşündükçe takıntı yapıyorum
Sınırlarım yok gibi sanırsam yani çok da yok gibi bilmiyorum belki de vardır
Herşeye de inanıyorum bide çocuk gibiyim rrsmen
Ama sosyallikten kastım şeydi ben şimdi arkadaş çevrem pek yok yani çıkıp geziyim biyerlerde takılayım falan yok kafe club falan yok yani bide üniversiteliyim üzücü
Her şeye inanman iyiliğinden kaynaklanıyor bn neysem karşımdakide öyle diyorsun , ama sen yinede anlatma kim kimin dostu ki bu hayatta?
Doğru safım ben jsjsjjs
Bide ben bişey farkettim demin ben bu çocuk beni redetti diye değil de o daha kültürlü ben değilim o daha sosyal den değilim o daha vs vs ben değilim tarzı şeyler yüzğnden kendimi kötü hissettiğimin farkına vardım ve bunu yeni farkına vardım oysa 3 ay geçmiş üstünden
Allah aşkına insani insan yapan var olduğu yaşam tarzımı yoksa insanlığı mi yaptığı davranislar mi? Ne bakıyorsun ustunlugun olacaksa insanlığın ile olacaksın kimsede öyle bir yürek yok
Psikoloğa gitmelisin.
İlaç yazdı psiyatriste gittim psikolog için o kadar da param yok